- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.245
- 138
- Konu Sahibi Tugbacanmn
Önceki konuyu okuyorum şu anÖzetle bu olay.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önceki konuyu okuyorum şu anÖzetle bu olay.
Erkek ler zaten kadinlardan beter oldular kadinlarin dedikotucular derlerdi bakiyorum erkekler fena olmuş .ay birde erkegin dedikodusuda sinir bozucuNe kocasından bahsediyorsunuz, anasıyla oturup karısının dedikodusunu yapıyor. Asıl mesele kocası bana kalirsa
Ay benim bu sitede gördüğüm en garip tavsiye. Gerçekten böyle bir şey için yalan söylemesini mi tavsiye ettiniz? Milyonlarca tavsiye varken hem deYapılacak şey belli aslında.
Bir gün eşiniz yokken aradığında aba altından sopa göstermek.
Çok iyi konuşun telefonda, sonra "aaa anne ne geldi aklıma benim bir arkadaşımın kaynanası geline böyle yapıyordu. Kaza geçirdi, kocası da senelerce dinlemiş annesinin yaptıklarını. Almadı annesini, erkek değil mi vefasız oluyorlar. Bakmadılar tek kaldı hastanede günlerce, sonra öldü" falan gibi gereksiz dram ve ders içeren bir hikaye anlatın.
Anlayacaktır.
Sonra gidip eşinize söyleyecek. Ama sizin öyle bir arkadaşınız yok, öyle bir şey anlatmadınız. Eşinize de diyeceksiniz ki "annen o kadar laf etti şimdi de iftira mi atıyor?"
Yatırım tavsiyesi değil.
Tepkisinden dolayı sorun asıl eşimde cevabını vermesi gerekirdi doğru söylüyorsunuz saygı hakeden verilir ama işte ne diyebilirim kendisine sustun artık iş işten geçti ama eşimle çözmem gerek kesinlikle teşekkür ederim bu güzel yorumunuz içinAna sorunun eşiniz olduğu kanısındayım. Kadın saygısız ve sınırsız o artık belli. Ama eşinizin her kim olursa olsun sen nasıl benim eşim hakkında böyle konuşabiliyorsun demesi gerekliydi.Deseydi inanın ağzını açamazdı,içine içine konuşurdu.
Ayrıca lütfen bu kadar alttan almayın. Fedakarlık, saygı bunlar çok büyük erdem. Ama hakedene,anlayana. Kesinlikle susmayın,ne özgüvensizliği ayrıca kendinize gelin. Onunla mı var oldunuz ki sizi yıkmasına izin vereceksiniz.
Siz öz değerinizi bilmezseniz kimse sizi görmez.Toparlanın. Öyle lafı dolandırıp alttan alttan laf da sokmam ben olsam.Şişme bebek diyene neyin lafını sokacağım?İstediğini söyleyen istemediğini işitir kimse kusura bakmasın.
Siz önce eşinize yoğunlaşın. Kilit nokta eşiniz.Kv kendi kendine delirsin pek de mühim değil.
Hakedene diyorsunuzBacım ama yani sen eğilirsen tepene çıkar,çıkarlar.Sürekli saygı diyorsun saygı öyle bir şey değil ki.
Eski açtığım konuda herşey yazıyorAay noluyo noluyoo
Daha büyük şoklar var :dÖnceki konuyu okuyorum şu an
Şişme bebek diyene olmayacağı kesin.Yapmayın bunu kendinize.Hakedene diyorsunuz
Asıl önce kendimle sorunu çözüp sonra eşimle çözmem gerekiyor anladığımŞişme bebek diyene olmayacağı kesin.Yapmayın bunu kendinize.
Öyleymiş. Net söylüyorum eşinize karşı çok dikkatli olun. Üstüne gidin bu konunun.Daha büyük şoklar var :d
Evet. Toparlayın kendinizi. Ailenize hakaret ediliyor,size hakaret ediliyor. İnanın siz sustukça daha çok üstünüze gelecekler.Asıl önce kendimle sorunu çözüp sonra eşimle çözmem gerekiyor anladığım
Eşim hep yanımda oldu eksiğim olmadı bugüne kadar bi tartışma yaşasak bile medenice oturup konuşuyoruz aramızda eksikliğim illaki vardır ama dediğiniz gibi o kadının düşündüğü gibi değilim eşim de bunu biliyor herkese karşı beni savunur ama bazen annesine karşı sessiz kalabiliyor galiba öyle düşünüyorumSizi anlıyorum. Baştan beri istenmeyen biricik oğluşuna yakıştırılmayan bir gelinim. Bunu ilk günden beri hissettirdiler. En son yaşadığım olayda bende hakkımda düşünülen her şeyi öğrendim. Tahmin ediyordum zaten arada sokulan laflardan iğnelemelerden ancak bu kadar açıkça duymak farklı oldu. Çok üzüldüm ağladım. Ancak özgüvenimi bunlar yıkamaz. Ben onlar dediği için öyle biri olmuyorum. O kötü sözlerin hepsi benim özelliğim değil. Tabii ki kötü huylarım vardır ancak bu kadar kötü biri olsam oğulları neredeyse 10 yıldır dibimde olmazdı. Bir yerde oda farkederdi değil mi?
Kendinizi onların söyledikleri ile tartmayın. Buradaki tek mesele eşiniz sizle alakalı öyle düşünüyor mu? Vede eşinizin sizin hakkınızda böyle düşünen insanlara karşı tavrı yaptırımı nedir?
Eşimde göremediğim şeyler var sanırım ve bu beni üzüyor ister istemez çünkü kendimi bu duruma düşürdümÖyleymiş. Net söylüyorum eşinize karşı çok dikkatli olun. Üstüne gidin bu konunun.
Biliyorum maalesef annemde babaannemden çok çekti zamanında ve hep sustuğu içinEvet. Toparlayın kendinizi. Ailenize hakaret ediliyor,size hakaret ediliyor. İnanın siz sustukça daha çok üstünüze gelecekler.
Nasıl evliliğiniz? Yani uyumunuz falan. Bu konu haricinde. Eski konuda size düşkün olduğunu yazmışsınız yanlış görmediysem.Eşimde göremediğim şeyler var sanırım ve bu beni üzüyor ister istemez çünkü kendimi bu duruma düşürdüm
Bugüne kadar beni ağlatmadı kişisel sorun olarak öyle söyleyeyim ben hatalı olsam bile gelip gönlümü alır bir dediğimi iki etmez saygıda asla kusur etmez aileme karşı da aynı şekilde ben üzülürsem o da üzülür beni mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yaparNasıl evliliğiniz? Yani uyumunuz falan. Bu konu haricinde. Eski konuda size düşkün olduğunu yazmışsınız yanlış görmediysem.
temizlik ev işi yemek bilmediğimi bilsem de yapamayacağımı,
Önceki konuyu okuyorum şu an
Eşimin benden bi şikayeti olmadı şu ana kadar ama yine de kv sözleri bana çok battı artıkArkadaşım, emin ol benim kayın ailem de benzer şeyleri düşünmüştür. Sonuna kadar da haklılar Ama normal doğum yaptığımda şok oldular o ayrı mesele. Benim becerilerim beni bağlar, kaynanama gel evimi temizle demedikçe onu bağlayan bir şey yok. Kiminle evli olduğunu unutma, anlaşman gereken kişi kocan. Gerisini kendine zerre kadar dert etme. Kocan da annesiyle seni çekiştirirse yol ver gitsin. Kim ki onlar seni beğenmeyecek? Kocan memnun değilse dedikodu yapmasın da konuşsun insan gibi.