- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.245
- 138
- Konu Sahibi Tugbacanmn
-
Anlıyorum ama konu sahibi o evreyi geçeli çok olmuş maalesef. Eşi alttan al,görme duyma diyen sinmiş biri.Dolayısıyla kv için meydan boş.Konu sahibi de içine atıyor, karşılık vermiyor. Haliyle kadın yıpranıyor.Ama şöyle durum da var.Ben daha nişanlıyım.Erkek anneleri oğullarının kendilerinden vazgecemeyecegini bildiği için ağzına geleni söylüyor.Ama eş öyle olmuyor.Ancak tatlı diliyle eşini kendine çekebilir.
Hani boşanıyordun sen ona ne oldu?Ama şöyle durum da var.Ben daha nişanlıyım.Erkek anneleri oğullarının kendilerinden vazgecemeyecegini bildiği için ağzına geleni söylüyor.Ama eş öyle olmuyor.Ancak tatlı diliyle eşini kendine çekebilir.
Ben yetişemiyorum yav. Tahin arkadaş nişanlı mı evli mi?Hani boşanıyordun sen ona ne oldu?
Resmi olarak evli ama aslında nişanlı. Aynı eve girip yaşama durumu yok yani.Ben yetişemiyorum yav. Tahin arkadaş nişanlı mı evli mi?
HemmmResmi olarak evli ama aslında nişanlı. Aynı eve girip yaşama durumu yok yani.
Susturmaya çalışmışEşiniz buna karşılık annesine mesajlarda ne demiş onu merak ettim
Kaynananizla aranıza mesafe koyun gerisini de bosverin bence aman ölümlü dünya yaa
KeşkeBir daha asla gorusmeyin kayinvalideyle asla
O zaman bosverin kaynananizi eşinize sahipp çıkıp mutluluğunuz la kaynananizi catlatinSusturmaya çalışmış
Benim eşimde öyle biz ayrılma aşamasına geldik.Nisanliyim aslinda resmi nikah erken oldu.Ama eşim maddi yönden annesine bağlı şuan.Öyleyse tabi 3.şahıslar için arasını bozmamalı. Ama eşi gayet pasif. Konu sahibi susuyor,eşi göz yumuyor kv istediği gibi at koşturuyor maalesef.
Bizde de kv maddi yönden bize bağlıBenim eşimde öyle biz ayrılma aşamasına geldik.Nisanliyim aslinda resmi nikah erken oldu.Ama eşim maddi yönden annesine bağlı şuan.
Ben sizi anlamadım,tutarsız yazıyorsunuz.Benim eşimde öyle biz ayrılma aşamasına geldik.Nisanliyim aslinda resmi nikah erken oldu.Ama eşim maddi yönden annesine bağlı şuan.
Bizde de kv maddi yönden bize bağl
Aşırı derecedeAcindiriyordur o zaman kendini.
Saygı çerçevesinde içine atmasına gerek yok.Bizde laf yapmayı bilmiyoruz.Ondan.Anlıyorum ama konu sahibi o evreyi geçeli çok olmuş maalesef. Eşi alttan al,görme duyma diyen sinmiş biri.Dolayısıyla kv için meydan boş.Konu sahibi de içine atıyor, karşılık vermiyor. Haliyle kadın yıpranıyor.
Laf yapmak?Ne sebeple,neye gerek. Siz sanırım dışardan kv konuşsun konuşsun kocamı etkileyebilecek kozu ona cilvemle vermem kafasındasınız. Bu taktik (taktik mi emin değilim)her ilişkide işe yaramaz.Saygı çerçevesinde içine atmasına gerek yok.Bizde laf yapmayı bilmiyoruz.Ondan.
Benim eşimle babamın arasında da problemler oldu.Esime babam haksız desem babam bozuldu.Babama eşim haksız desem eşim bozuldu.Bilmem anlatabiliyor muyum.Maalesef denmiyor.Anca güzellikle uyarabilir.Laf yapmak?Ne sebeple,neye gerek. Siz sanırım dışardan kv konuşsun konuşsun kocamı etkileyebilecek kozu ona cilvemle vermem kafasındasınız. Bu taktik (taktik mi emin değilim)her ilişkide işe yaramaz.
Yarasa bile bana,kişiliğine hakaret eden kv'ye ağzının payını vermeyen adama neyin lafını niye yapacağım?O adam gereken kişiye gereken "lafı yapsa"tüm bunlara zaten gerek olmaz.
Dengeli olmak ayrı bir şey ben ondan söz etmiyorum ki. Bazı durumlar vardır yatıştırmaya çalışırsın,eşine sevginle sarılırsın ama bazı konular vardır ki adım atması gereken sen olmazsın. Konu sahibi bu konuda yaralı,atılmayan adımlar,edilen hakaretler,susan bir eş.Güzellik güzele gösterilir.Çirkef insanla baş etmek zor.Benim eşimle babamın arasında da problemler oldu.Esime babam haksız desem babam bozuldu.Babama eşim haksız desem eşim bozuldu.Bilmem anlatabiliyor muyum.Maalesef denmiyor.Anca güzellikle uyarabilir.
Kahve pembenin yaptığını eşim hep yapıyor her durumda sebebi de aynıDengeli olmak ayrı bir şey ben ondan söz etmiyorum ki. Bazı durumlar vardır yatıştırmaya çalışırsın,eşine sevginle sarılırsın ama bazı konular vardır ki adım atması gereken sen olmazsın. Konu sahibi bu konuda yaralı,atılmayan adımlar,edilen hakaretler,susan bir eş.Güzellik güzele gösterilir.Çirkef insanla baş etmek zor.
O denge olmuyor işte. O evre geçilmiş çoktan.Kahve pembenin yaptığını eşim hep yapıyor her durumda sebebi de aynı
Aynen öyleO denge olmuyor işte. O evre geçilmiş çoktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?