• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojim bozuldu KV sorunu

Ama şöyle durum da var.Ben daha nişanlıyım.Erkek anneleri oğullarının kendilerinden vazgecemeyecegini bildiği için ağzına geleni söylüyor.Ama eş öyle olmuyor.Ancak tatlı diliyle eşini kendine çekebilir.
Anlıyorum ama konu sahibi o evreyi geçeli çok olmuş maalesef. Eşi alttan al,görme duyma diyen sinmiş biri.Dolayısıyla kv için meydan boş.Konu sahibi de içine atıyor, karşılık vermiyor. Haliyle kadın yıpranıyor.

Öyleyse tabi 3.şahıslar için arasını bozmamalı. Ama eşi gayet pasif. Konu sahibi susuyor,eşi göz yumuyor kv istediği gibi at koşturuyor maalesef.
Benim eşimde öyle biz ayrılma aşamasına geldik.Nisanliyim aslinda resmi nikah erken oldu.Ama eşim maddi yönden annesine bağlı şuan.

Anlıyorum ama konu sahibi o evreyi geçeli çok olmuş maalesef. Eşi alttan al,görme duyma diyen sinmiş biri.Dolayısıyla kv için meydan boş.Konu sahibi de içine atıyor, karşılık vermiyor. Haliyle kadın yıpranıyor.
Saygı çerçevesinde içine atmasına gerek yok.Bizde laf yapmayı bilmiyoruz.Ondan.

Saygı çerçevesinde içine atmasına gerek yok.Bizde laf yapmayı bilmiyoruz.Ondan.
Laf yapmak?Ne sebeple,neye gerek. Siz sanırım dışardan kv konuşsun konuşsun kocamı etkileyebilecek kozu ona cilvemle vermem kafasındasınız. Bu taktik (taktik mi emin değilim)her ilişkide işe yaramaz.

Yarasa bile bana,kişiliğime hakaret eden kv'ye ağzının payını vermeyen adama neyin lafını niye yapacağım?O adam gereken kişiye gereken "lafı yapsa"tüm bunlara zaten gerek olmaz.

Laf yapmak?Ne sebeple,neye gerek. Siz sanırım dışardan kv konuşsun konuşsun kocamı etkileyebilecek kozu ona cilvemle vermem kafasındasınız. Bu taktik (taktik mi emin değilim)her ilişkide işe yaramaz.

Yarasa bile bana,kişiliğine hakaret eden kv'ye ağzının payını vermeyen adama neyin lafını niye yapacağım?O adam gereken kişiye gereken "lafı yapsa"tüm bunlara zaten gerek olmaz.
Benim eşimle babamın arasında da problemler oldu.Esime babam haksız desem babam bozuldu.Babama eşim haksız desem eşim bozuldu.Bilmem anlatabiliyor muyum.Maalesef denmiyor.Anca güzellikle uyarabilir.

Benim eşimle babamın arasında da problemler oldu.Esime babam haksız desem babam bozuldu.Babama eşim haksız desem eşim bozuldu.Bilmem anlatabiliyor muyum.Maalesef denmiyor.Anca güzellikle uyarabilir.
Dengeli olmak ayrı bir şey ben ondan söz etmiyorum ki. Bazı durumlar vardır yatıştırmaya çalışırsın,eşine sevginle sarılırsın ama bazı konular vardır ki adım atması gereken sen olmazsın. Konu sahibi bu konuda yaralı,atılmayan adımlar,edilen hakaretler,susan bir eş.Güzellik güzele gösterilir.Çirkef insanla baş etmek zor.

Dengeli olmak ayrı bir şey ben ondan söz etmiyorum ki. Bazı durumlar vardır yatıştırmaya çalışırsın,eşine sevginle sarılırsın ama bazı konular vardır ki adım atması gereken sen olmazsın. Konu sahibi bu konuda yaralı,atılmayan adımlar,edilen hakaretler,susan bir eş.Güzellik güzele gösterilir.Çirkef insanla baş etmek zor.
Kahve pembenin yaptığını eşim hep yapıyor her durumda sebebi de aynı

Back