- 27 Kasım 2017
- 181
- 47
- 98
- 28
- Konu Sahibi Tugbacanmn
-
Kesinlikle doğru şükür iyiyim eşimle ama bazen etkiliyorUmursama hiç kocanla iyiysen. Baktın aramadın sormadın diye sitem ediyo, şişme bebek alsaydın oda yapamayacaktı de laf sok gülerek tatlı tatlı.
Bazen insanlara onların lafıyla sözüyle tarzıyla laf vermek gerekiyor. Sen kibarlığından saygından yapmıyorsun ama karşıdaki tepemize çıkıyor yüzsüzlükle,hepimiz için geçerli.
eşiniz de affedersiniz akılsız değilse böyle söylenmesinin normal olmadığının farkındadır, yüksek ihtimal mok sürdürmemek istiyor annesineBunu eşime söyledim ama bişey değişmedi sanıyorum sürekli veren taraf alttan alan taraf olamam bunu henüz anlamıyor
Büyük ihtimal.. aramız bozulsun istemiyor galibaeşiniz de affedersiniz akılsız değilse böyle söylenmesinin normal olmadığının farkındadır, yüksek ihtimal mok sürdürmemek istiyor annesine
Hala aranızın olması inanılmazBüyük ihtimal.. aramız bozulsun istemiyor galiba
Saygımdan sustum hep kendimi ezdirmedim laf sokmadım ama yine de uyarmaya çalıştım defalarca ama değişmedi hiç birşeyAlttan aldıkça daha fütursuzca ve kırıcı konuşacaklar
Biraz tepki göstermeniz hayrınıza olabilir
Bazen dişinizi göstermeniz gereken yerler olur bu da o durumlardan biri
Sürekli kimse üzülmesin diye neden kendinizden feragat ediyorsunuz ki?
Arayıp saydırın eşiniz sorarsa, psikolojim bozuk mazur gör dersiniz. O öyle diyormuş ya.Icine ata ata kendini hasta edeceksin.Oglu sadrazamın sol t..... sanki :) Kocana pek güvenme,üstte yazdığım gibi saglam ayakkabi degil.Anasi ile karisinin dedikodusunu yapan adamdan hayir bekleme.Herkese hakettigi gibi muamele.Tolere edilen şey kötülük olduğunda,hoşgörü bir suçtur.Bunu eşime söyledim ama bişey değişmedi sanıyorum sürekli veren taraf alttan alan taraf olamam bunu henüz anlamıyor
Benim psikolojimi bozabilecek birşey yokmuş yaşamamışım onlara göreBazen bir çıldırmak gerekiyor herhalde. Bi deliriverin. Cemkirin ana oğula sonra da psikolojim cok bozuk deyin. Onlar sizi alttan alsin.
İçimden geçen her şeyi ikisine de söylemek istiyorum ama terbiyem ve kişiliğim buna pek müsaade etmiyor kendimce kendimi açıklamaya çalışıyorum işte bazen malım birazArayıp saydırın eşiniz sorarsa, psikolojim bozuk mazur gör dersiniz. O öyle diyormuş ya.Icine ata ata kendini hasta edeceksin.Oglu sadrazamın sol t..... sanki :) Kocana pek güvenme,üstte yazdığım gibi saglam ayakkabi degil.Anasi ile karisinin dedikodusunu yapan adamdan hayir bekleme.Herkese hakettigi gibi muamele.Tolere edilen şey kötülük olduğunda,hoşgörü bir suçtur.
oha şükretmemek gerek yine de ama bu kadar da olmazBeterin beteri var üzülme benimki iş yerimde yerin dibine soktu beni bilerek isteyerek ders vermek istemiş terbiyesiz orospu çocuğu kahpe pasaklı neler neler şükret bence bosver
Doğru söylüyorsunuz ama dediğim gibi ben saygımı bozan bir insan değilim sadece ve eşimle bazen aramızda sıkıntı olabiliyor ya da soğukluk girebiliyor benim tarafımdan ama idare ediyor işteEşiniz de öylece dinlemiş mi? Ee tepki vermezse daha çok konuşulur arkanızdan, bu cesareti eşinizden alıyor çünkü.
Eşiniz ayrıca sizden ne hakla idare etmenizi isteyebiliyor. O zaman siz de ağzınıza geleni saydırın, biraz da annesine idare etmeyi telkin etsin.
Gerçi sizin sorunu çözebileceğiniz izlenimi edinemedim. Hala eşimle iyiyiz diyorsunuz. Bu şartlarda nasıl iyi olabiliyorsunuz ki?
Ben de saygısızlık yapmayı sevmem. Ama kadın size saygısızlık yaparken kendi kendinize oturup ağlamanız saygı değil.Doğru söylüyorsunuz ama dediğim gibi ben saygımı bozan bir insan değilim sadece ve eşimle bazen aramızda sıkıntı olabiliyor ya da soğukluk girebiliyor benim tarafımdan ama idare ediyor işte
İkide bir saygımdan deyip durmuşsunuz. Bu saygı değil, pısırıklık ve eziklik. Neden bir köşede oturup ağlamak yerine bir tepki vermiyorsunuz, kendinize hiç mi saygınız yok?Tam olarak içimi okuyan mesaj buydu…
Ara sor demiyor zaten diyemiyor ama kendileri konuşurken hala bi laf sokma çabası içine giriyor kadınBen de saygısızlık yapmayı sevmem. Ama kadın size saygısızlık yaparken kendi kendinize oturup ağlamanız saygı değil.
Hiç değilse görüşmeyin kadınla. Annesinin huzursuzluk çıkarmasına engel olamayan eşinizin sizden görüşmenizi bekleme hakkı yok.
Olan sizin psikolojinize oldu yani. Nasıl bunlardan düşüncesiz ve kötü olabiliyorlar ben anlamıyorum yani.. umarım hayatında hep güzel şeyler olur ve unutursun. Unutmazsın ama yine de biraz iyileşirsinArada yüz Asmam mizaç gereği ters konuşmam dışında bir saygisizligim olmadı .bile isteye iş yerinde rezil edip bıraktı susmami bekledi elim mahkum ya çocuğuma bakıyordu dört aydır .susmadim cinnet geçirdim nerdeyse sonrasında.sana tavsiyem alttan alma susma yine kötü olan sensin zaten değişmez bu .şimdi evde sanki haklı oymuş gibu davranıyor zerre umrumda değil .o davranışı hakaret edişi gözümün önünden bir saniye gitmiyor
Eskiden kim olursa olsun cevabını verir kapıyı çarpar çıkardım ama 4 yıldır özgüvenimi ciddi şekilde kaybettim sanırım o yüzdenİkide bir saygımdan deyip durmuşsunuz. Bu saygı değil, pısırıklık ve eziklik. Neden bir köşede oturup ağlamak yerine bir tepki vermiyorsunuz, kendinize hiç mi saygınız yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?