Psikolojim bozuldu KV sorunu

Kesinlikle doğru şükür iyiyim eşimle ama bazen etkiliyor

Bunu eşime söyledim ama bişey değişmedi sanıyorum sürekli veren taraf alttan alan taraf olamam bunu henüz anlamıyor
eşiniz de affedersiniz akılsız değilse böyle söylenmesinin normal olmadığının farkındadır, yüksek ihtimal mok sürdürmemek istiyor annesine

Alttan aldıkça daha fütursuzca ve kırıcı konuşacaklar
Biraz tepki göstermeniz hayrınıza olabilir
Bazen dişinizi göstermeniz gereken yerler olur bu da o durumlardan biri
Sürekli kimse üzülmesin diye neden kendinizden feragat ediyorsunuz ki?

Bazen bir çıldırmak gerekiyor herhalde. Bi deliriverin. Cemkirin ana oğula sonra da psikolojim cok bozuk deyin. Onlar sizi alttan alsin.

Saygımdan sustum hep kendimi ezdirmedim laf sokmadım ama yine de uyarmaya çalıştım defalarca ama değişmedi hiç birşey

Bunu eşime söyledim ama bişey değişmedi sanıyorum sürekli veren taraf alttan alan taraf olamam bunu henüz anlamıyor
Arayıp saydırın eşiniz sorarsa, psikolojim bozuk mazur gör dersiniz. O öyle diyormuş ya.Icine ata ata kendini hasta edeceksin.Oglu sadrazamın sol t..... sanki :) Kocana pek güvenme,üstte yazdığım gibi saglam ayakkabi degil.Anasi ile karisinin dedikodusunu yapan adamdan hayir bekleme.Herkese hakettigi gibi muamele.Tolere edilen şey kötülük olduğunda,hoşgörü bir suçtur.

Beterin beteri var üzülme benimki iş yerimde yerin dibine soktu beni bilerek isteyerek ders vermek istemiş terbiyesiz orospu çocuğu kahpe pasaklı neler neler şükret bence bosver

İçimden geçen her şeyi ikisine de söylemek istiyorum ama terbiyem ve kişiliğim buna pek müsaade etmiyor kendimce kendimi açıklamaya çalışıyorum işte bazen malım biraz

Eşiniz de öylece dinlemiş mi? Ee tepki vermezse daha çok konuşulur arkanızdan, bu cesareti eşinizden alıyor çünkü.

Eşiniz ayrıca sizden ne hakla idare etmenizi isteyebiliyor. O zaman siz de ağzınıza geleni saydırın, biraz da annesine idare etmeyi telkin etsin.

Gerçi sizin sorunu çözebileceğiniz izlenimi edinemedim. Hala eşimle iyiyiz diyorsunuz. Bu şartlarda nasıl iyi olabiliyorsunuz ki?

Doğru söylüyorsunuz ama dediğim gibi ben saygımı bozan bir insan değilim sadece ve eşimle bazen aramızda sıkıntı olabiliyor ya da soğukluk girebiliyor benim tarafımdan ama idare ediyor işte

Doğru söylüyorsunuz ama dediğim gibi ben saygımı bozan bir insan değilim sadece ve eşimle bazen aramızda sıkıntı olabiliyor ya da soğukluk girebiliyor benim tarafımdan ama idare ediyor işte
Ben de saygısızlık yapmayı sevmem. Ama kadın size saygısızlık yaparken kendi kendinize oturup ağlamanız saygı değil.

Hiç değilse görüşmeyin kadınla. Annesinin huzursuzluk çıkarmasına engel olamayan eşinizin sizden görüşmenizi bekleme hakkı yok.

Arada yüz Asmam mizaç gereği ters konuşmam dışında bir saygisizligim olmadı .bile isteye iş yerinde rezil edip bıraktı susmami bekledi elim mahkum ya çocuğuma bakıyordu dört aydır .susmadim cinnet geçirdim nerdeyse sonrasında.sana tavsiyem alttan alma susma yine kötü olan sensin zaten değişmez bu .şimdi evde sanki haklı oymuş gibu davranıyor zerre umrumda değil .o davranışı hakaret edişi gözümün önünden bir saniye gitmiyor

Tam olarak içimi okuyan mesaj buydu…
İkide bir saygımdan deyip durmuşsunuz. Bu saygı değil, pısırıklık ve eziklik. Neden bir köşede oturup ağlamak yerine bir tepki vermiyorsunuz, kendinize hiç mi saygınız yok?

Ara sor demiyor zaten diyemiyor ama kendileri konuşurken hala bi laf sokma çabası içine giriyor kadın

Olan sizin psikolojinize oldu yani. Nasıl bunlardan düşüncesiz ve kötü olabiliyorlar ben anlamıyorum yani.. umarım hayatında hep güzel şeyler olur ve unutursun. Unutmazsın ama yine de biraz iyileşirsin

İkide bir saygımdan deyip durmuşsunuz. Bu saygı değil, pısırıklık ve eziklik. Neden bir köşede oturup ağlamak yerine bir tepki vermiyorsunuz, kendinize hiç mi saygınız yok?
Eskiden kim olursa olsun cevabını verir kapıyı çarpar çıkardım ama 4 yıldır özgüvenimi ciddi şekilde kaybettim sanırım o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…