Psikolojim bozuldu KV sorunu

Ya aynısıııı aynısı ama henüz bir arada yakalayıp bir konu açmadım

Bugüne kadar destek olan sorunsuz ve para geliri olan tek oğlu eşim maalesef ve eşim de kadının bugüne kadar yaşadıklarından dolayı yeteri tepkiyi veremiyor diye düşünüyorum

Yani kötü birsey yasamis olmasi sizin hayatinizi olumsuz etkilemeyi calismasini mübah kilmiyor yalniz. O zaman deli ve sopa hesabi sizde "psikolojimi bozdu" diye saydirmaya baslayin. Onun ki psikoloji de sizin ki avocado mu. Biraksinlar bu acindirmalari. Baskasinin hakkinda ese karsi bu kadar olumsuz konusan biri net kötü niyetlidir

Hiç sanmıyorum değişeceğini

Yorum da yapıyor çoğu zaman susturuyor ama tabi karşısındaki insan susacak ya da anlayacak bir insan değil

Sen saygılı terbiyeli davranıyorsan bu senin karakterinle ilgilidir, onu memnun etmek için değil. Onun düşünceleri ve mesajları da onun terbiyesizliğini ortaya koyar. Senin psikolojini bozmamalı bu. Kocan sana saygı duymalı ama. Haddini bildirecek herkese. Yapamıyor ve durup dinliyorsa o da saygıyı hak etmiyor. Sen öz güvenini başkasının düşük karakteri yüzünden kaybedecek değilsin.

Bu mesajı kötü hissettiğim zaman okumak için saklamak istiyorum inan çok teşekkür ederim yorumun için

Hiç sanmıyorum değişeceğini
Değişmesin. Siz ikisinede sınırlarını bildirin hakkınzda birşey konuşulmasın haa çok konuşuldu o mükemmel kv nin mükemmel oğlunu kapı dışarı edersiniz sizin de hiç bir derdiniz kalmaz :)

İyi niyetliymiş mutlu olalım istiyormuş iyi bir eş olayım istiyormuş

Değişmesin. Siz ikisinede sınırlarını bildirin hakkınzda birşey konuşulmasın haa çok konuşuldu o mükemmel kv nin mükemmel oğlunu kapı dışarı edersiniz sizin de hiç bir derdiniz kalmaz :)
Bir kaç an bunu düşünmedim sayılmaz aramızda kalsın…

Haaaadi ordan. Öyle olsa size nasihat verir eski yesil cam filminde sarisin kötü kadin gibi esinize gazi verip durmaz. Esiniz bunlari söylerken sizi affedersiniz salak mi.zannediyor?
Saf diyelim fazla iyi niyetli bir insanım aslında ama bazı konularda bunu kullanmak istiyor sanırım

annem olsun babam olsun hiç kimse eşim hakkında bana bu şekilde konuşamaz, konuşturmam açıkçası.
her cümleyi "psikolojik bozukluğa" bağlamanın kaçış olduğunu düşünüyorum. bu bir rahatsızlık, bu rahatsızlıkta herkese her şeyi söylemeyi gerektirmiyor. yaşça büyük olan annelerimiz, anneannelerimizin hepsi zamanında zor şeyler yaşamıştır zaten bu da bahane değil. benim annem de kayınvalidesinden çok çekmiş, psikolojisi bozulmuş, zamanında intihara bile kalkışmış bir insan. bu şimdi gelini olsa gelinini şişme bebekle kıyaslama hakkını mı veriyor ona. eşiniz annesi için "onun psikolojisi bozuk ondan söylüyor" savunmasını yapacağına annesini psikologa göndersin diye düşünüyorum.
size gelince kimsenin sizden memnun olmasına gerek yok. kayınvalideye hizmet için evlenmiyor hiç kimse. beklenti karşılamak zorunda değilsiniz. takmayın diyemiyorum, insanoğluyuz. kim olsa keyfi kaçar.

Bunu eşime söyledim ama bişey değişmedi sanıyorum sürekli veren taraf alttan alan taraf olamam bunu henüz anlamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…