- 19 Mayıs 2020
- 46.560
- 208.658
- 548
- Konu Sahibi Tugbacanmn
Size bir önceki konunuzda da dedim, o kocaya dikkat edin, o var ya o..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye dert ediyorsun arkadaşim bosver niye güzelim hayati bu şekilde geciriyorsun senin annen seni dünyaya bir dahami getircek yookk kocanla aran iyise hic takma boş ver gitsin o onun terbiyesizligi sen edebini terbiyeni bozma o ne derse gül gec yoksa kafayi yersin boyle kv deyleuzun uzun anlatmak istemiyorum. Kayınvalidemin benden hiç memnun olmadığını öğrendim ki tahmin ediyordum ama bu kadarını değil. Eşimle mesajlarını gördüm ve şok oldum yaptığım yemeklerden tutun eşimi karşılama tarzıma kadar herşey. İş hayatım da dahil. Henüz çalışmıyorum ama iş arıyorum ki buldum ondan bile memnun değilmiş. Her neyse şu mesaja tanık oldum “bunu alacağımıza şişme bebek alsaydık madem daha çok işe yarardı” mesajı gördüğümü ona söylemedim eşime söyledim ve bunu bildiğini ama annesinin dilinden çıkanın farkında olmadığını psikolojisinin bozuk olduğu ve çok şey yaşadığı için bunun farkında olmadığını söyledi. Kusura bakmayın psikoloğa ya da psikiyatriye gidebilecek durumum olmadığı için buraya bu şekilde yazıyorum. Sürekli ağlıyorum sürekli içime atıyorum eşim ile ilgili herhangi bir problemim yok ama annesinin yaptıklarını ve söylediklerini kaldıramıyorum. İstenmeyen gelinim farkındayım ama iki yüzlü davranıyor yüzüme gülüyor ve arkamdan demediğini bırakmıyor defalarca da tartıştık ama hala yüzsüz gibi onunla iyi olmamı aramamı falan bekliyor. Bilmiyorum artık hiç bişey bilmiyorum.
Ne diyebilirim bilmiyorumSize bir önceki konunuzda da dedim, o kocaya dikkat edin, o var ya o..
Hep öyle yaptım hiç umrumda olmadı bugüne kadar işte bugüne kadarNiye dert ediyorsun arkadaşim bosver niye güzelim hayati bu şekilde geciriyorsun senin annen seni dünyaya bir dahami getircek yookk kocanla aran iyise hic takma boş ver gitsin o onun terbiyesizligi sen edebini terbiyeni bozma o ne derse gül gec yoksa kafayi yersin boyle kv deyle
Gene olmucak olmasin da sen başkasi icin heleki seni sevmeyeb biri icin niye yipratcan yapma güzelligine yazık sinir hastasi olursun ya kim ne derse desin sen kendini biliyorsan sorun degilHep öyle yaptım hiç umrumda olmadı bugüne kadar işte bugüne kadar
Destek alın, bu rahatlığınız da normal değil çünkü.Eskiden kim olursa olsun cevabını verir kapıyı çarpar çıkardım ama 4 yıldır özgüvenimi ciddi şekilde kaybettim sanırım o yüzden
Kendime gelmeye çalışıyorumGene olmucak olmasin da sen başkasi icin heleki seni sevmeyeb biri icin niye yipratcan yapma güzelligine yazık sinir hastasi olursun ya kim ne derse desin sen kendini biliyorsan sorun degil
İmkanım olsa aklımdaDestek alın, bu rahatlığınız da normal değil çünkü.
Inşallah gelirsin arkadaşim allah sana sabir versin bol bol zikir ve dua etKendime gelmeye çalışıyorum
İçimde bi yerlerde böyle düşündüğüm için sanırım bastırmaya çalışıyorumO mesajlarin atilmasina bile müsaade ettigi, daha ilk sözünde "anne o benim karım, hakkinda boyle konusamazsin" demedigi icin kocan suclu. Anasi ileri geri konusurken he he diye dinleyen adamla da nasil iyi oluyorsunuz anlamiyorum ki. Ayrica kaynananin boyle sakat sakat düşünceleri var diye neden psikolojin bozuluyor ki
Herkes aynı fikirde doğru da söylüyorsunuz. Susanlara hep kızardım bende onlar gibi oldumYorumlarda biri yazmış sizinki saygı değil ,pısırılık çok doğru bir tespit.Eski konunuzu da okudum.Öncelikle eşiniz suçlu,annesine gereken tepkiyi verse kayınvalide bunları söyleyemeZ.Size gelirsek kayınvalideye tepki göstermezseniz ,içinize atarsanız hasta olursunuz.Ya hiçbir şeklilde görüşmeyin ya da sert çıkın tepki gösterin,gerekirse bağırın çağırın kavga edin.Saygı saygı diyorsunuz da saygı hak edene gösterilir.Sizin yerinizde olsam o kocaya da evde huzur vermem.Her akşam anan şunu dedi deyip surat yapardım,ağlar zırlardım
Teşekkür ediyorum amin inşallahInşallah gelirsin arkadaşim allah sana sabir versin bol bol zikir ve dua et
Ana sorunun eşiniz olduğu kanısındayım. Kadın saygısız ve sınırsız o artık belli. Ama eşinizin her kim olursa olsun sen nasıl benim eşim hakkında böyle konuşabiliyorsun demesi gerekliydi.Deseydi inanın ağzını açamazdı,içine içine konuşurdu.uzun uzun anlatmak istemiyorum. Kayınvalidemin benden hiç memnun olmadığını öğrendim ki tahmin ediyordum ama bu kadarını değil. Eşimle mesajlarını gördüm ve şok oldum yaptığım yemeklerden tutun eşimi karşılama tarzıma kadar herşey. İş hayatım da dahil. Henüz çalışmıyorum ama iş arıyorum ki buldum ondan bile memnun değilmiş. Her neyse şu mesaja tanık oldum “bunu alacağımıza şişme bebek alsaydık madem daha çok işe yarardı” mesajı gördüğümü ona söylemedim eşime söyledim ve bunu bildiğini ama annesinin dilinden çıkanın farkında olmadığını psikolojisinin bozuk olduğu ve çok şey yaşadığı için bunun farkında olmadığını söyledi. Kusura bakmayın psikoloğa ya da psikiyatriye gidebilecek durumum olmadığı için buraya bu şekilde yazıyorum. Sürekli ağlıyorum sürekli içime atıyorum eşim ile ilgili herhangi bir problemim yok ama annesinin yaptıklarını ve söylediklerini kaldıramıyorum. İstenmeyen gelinim farkındayım ama iki yüzlü davranıyor yüzüme gülüyor ve arkamdan demediğini bırakmıyor defalarca da tartıştık ama hala yüzsüz gibi onunla iyi olmamı aramamı falan bekliyor. Bilmiyorum artık hiç bişey bilmiyorum.
Bacım ama yani sen eğilirsen tepene çıkar,çıkarlar.Sürekli saygı diyorsun saygı öyle bir şey değil ki.Ara sor demiyor zaten diyemiyor ama kendileri konuşurken hala bi laf sokma çabası içine giriyor kadın
Aay noluyo noluyooSize bir önceki konunuzda da dedim, o kocaya dikkat edin, o var ya o..
Ne kocasından bahsediyorsunuz, anasıyla oturup karısının dedikodusunu yapıyor. Asıl mesele kocası bana kalirsaNiye dert ediyorsun arkadaşim bosver niye güzelim hayati bu şekilde geciriyorsun senin annen seni dünyaya bir dahami getircek yookk kocanla aran iyise hic takma boş ver gitsin o onun terbiyesizligi sen edebini terbiyeni bozma o ne derse gül gec yoksa kafayi yersin boyle kv deyle
Aay noluyo noluyoo
Özetle bu olay.Ne kocasından bahsediyorsunuz, anasıyla oturup karısının dedikodusunu yapıyor. Asıl mesele kocası bana kalirsa