Ne patavatsızlıgı pardon daSizin psikoloji de pek normal değil. Patavatsızlığı yüceltmişsiniz resmen.
Amin.Çocuğuna eziyet eden bir baba var evde, sen keşke doktora onu söyleseydin. Daha önceki konunda yazmıştım sana, eğer bir araya gelirseniz inşallah devlet çocuğu elinizden alır demiştim, sizi tanıyor olsaydım kesinlikle sosyal hizmetlere ihbar ederdim. Çocuk siz kavga ederken sille tokat yiyor, babası zorla sıcak çay bardağını çocuğa tutturuyor. Mesele sizin mutsuzluğunuzdan çok daha önemli benim için. İnşallah o çocuk sizin elinizde heba olmaz.
Amin.
Birde arkadaşına kızıyor sormuyor diye , kadın neyi sorsun , niye sorsun? Kendisine, çocuğuna şiddet uygulayan, eşinin babasına saldiran, karakolluk olduğu eşini affeden insana ne sorulabilir ?
zaten bende esim de ailemde farkındaydık ama emzirme bitsin diye bekiyordum bunlari duymak beni daha kotu hale getirdi
sıcak çay bardağını elinde mi tutturuyorÇocuğuna eziyet eden bir baba var evde, sen keşke doktora onu söyleseydin. Daha önceki konunda yazmıştım sana, eğer bir araya gelirseniz inşallah devlet çocuğu elinizden alır demiştim, bazı arkadaşlar evi terketmiş çocuğu koruyor demişti ama tam tahmin ettiğim gibi bir araya gelmişsiniz.
Seni tanıyor olsaydım kesinlikle sosyal hizmetlere ihbar ederdim. Çocuk siz kavga ederken sille tokat yiyor, babası zorla sıcak çay bardağını çocuğa tutturuyor. Mesele senin mutsuzluğundan çok daha önemli benim için. İnşallah o çocuk sizin elinizde heba olmaz.
Doktoru takdir ettim, bebeğin muayeneye götürüldüğü yerde anneyi fark edebilmesi çok iyi gerçekten.
Bunu bende dusundumBen de bunu düşündüm, acaba ne oldu da doktor farketti? Sadece bebeğine gülümsemiyor ve mutlu değil diye mi tedavi ol, psikoloğa git dedi? Kafamda deli sorular...
Benim annem de haşimatolu.Başkaları da yazdi mi bilmiyorum ama kesinlikle troidinize baktirin. Ben bu duruma gelmiştim ve hasimatoymusum. Doğum sonrası çıktı bende de, depresyon yapıyor en önemlisi takıntılı oluyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?