- 29 Mayıs 2013
- 2.806
- 4.934
- 333
Demeyin öyle kızıma haksızlık yapmaktan çok korkuyorumBenim annem de haşimatolu.
Cok kolay bir cocuklugum olmadi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demeyin öyle kızıma haksızlık yapmaktan çok korkuyorumBenim annem de haşimatolu.
Cok kolay bir cocuklugum olmadi...
emzirmek işin bahanesi, doktor ille ilaç vermiyor he verirse de emziriyorum dersin sana emzirme döneminde kullanılabileninden verir.çocuğun kafasında böyle dolaşmak, boşanmaya çalışmak daha mı iyi mantıklı yani? arkadaşınızda da bir sorun göremedim doğruları söylemiş napsın haklızaten bende esim de ailemde farkındaydık ama emzirme bitsin diye bekiyordum bunlari duymak beni daha kotu hale getirdi
sıcak çay bardağını elinde mi tutturuyor
o konusunu görmemişim ben
ey konu sahibi @Shinshin
istediğiniz kadar profilinize sınırlama getirin eski konularınız bir şekilde bulunuyor :)
sizi döven babanıza saldıran
bunu da yeni duydum çocuğa sıcak çayı tutturmaya çalışan eşe döndünüz tamam da
babanız ne yaptı? gerçekten barıştır mı eşinizle?
bu arada arkadaşınız tabi arayıp sormaz
ben olsam ciddi sınır koyardım
Kesinlikle prolaktin patlamış sende..bugün bebegimin icin gelişim sel pediyatri bolumune gittik doktor hanim bebegimle ilgilendi oyuncak uzatti tepkisi olcmek icin birşeyler yapmasini söyledi vs sukurler olsun ki sonuc iyi cikti fakat oglumu muayene ederken bana sorular sormaya başladı cevap verdim ve bana dediki sen cok durgunsun ve uzgun duruyorsun mutlaka psikolojik destek almalisin bu sekilde bebekle vakit geçirmen iyi degil cok neseli bir bebegin var bu zamanlar geri gelmez belki ilerde seninle vakit geçirmek istemeyecek vs . biliyordum destek alamam gerektiğini ama ama emzirmem bitsin diye bekliyordum fakat doktor bu sekildr konusunca gerçekten cok uzuldum hic ama hic iyi degilim kafamda gercek olmayan kendi uydurduguum senaryolar var onlari düşünüp ya oyle olursa diye ağlıyorum surekli gecmis olaylari kafamda canlandirip insanlarlakavga ediyorum. en ufak bir detay bütün gun surat asmama yetiyor. tahammülüm yok katlanamıyorum insanlara en ufak bir sorunu bile aşacak gücüm yok cok yorgunum insan icine girdiğimde bile huzunluyum sanki hapis gibiyim.bunlar yetmezmiş gibi butun yakinlarimdan kazik yiyorum cok deger vedigim ustune titredigim arkadşım mesela boşanma asmasinda herseyimi ona anlattim ama o bir gun bile bana nasılsın ne yaptın iyimisin deemedi bende aslında konuyu acmayacaktim ama dayanamadm neden bana hic nasilim diye sormadin cok bekledim herseyimi sana anlatmistim hicmi merak etmedin diye mesaj attim o ise yoo ne merak edeceğim sen gayet iyi gorunuyorsun resimlerde görüyorum o kadar sey anlattın utanmadan esinle baristin ben neye inanacagimi sasirsim artik vs gibi bir mesaj atti düşünüyorum hicmi hatrim yoktu hicmi o kadar sey yaptim onun icin bosanirken iyiydimdr barisinca mi kötü oldum daha nazik bir dille anlatmazmiydi bu kadar kırıcı olmak zorundamiydi ben kabullenmisim esimin bana yaptigi haksizligi ona ne oluyor . ama bunlarin hic birini yazamadim içimden kalbini kirmak gelmedi belkide benim kalbimi bu kadar kiran biri icin uğraşmak gelmedi sadece anladim diye mesaj gönderdim. katlanamiyorum bu dünyaya ölüm kurtulus diyorum bebek geliyor aklıma keske bebek olmasaydı bile diyorum bazen Allah in gücüne gitmesin esime zaten tahammulum yok surekli surat asıyorum konusmuyorum her seferinde sucsuz bile olsa allttan alip ozur diliyor sucunun ne olduunu bilmeden is guc umrumda degil bunalinca ara diyor ama eski yaptıkları geliyor aklima uzaklaşıyorum surekli basim ağrıyor surekli sadece uyudugum zaman rahatlıyorum
cocugu elimden alsalar mutlu mu olacak siniz
Eşiniz çocuğunuza kötü davranirken bir anne olarak siz mutlu oluyor musunuz?cocugu elimden alsalar mutlu mu olacak siniz
hangi anne böyle biseyden mutlu olur kim bi anneyle evladini ayırmak icin bu kadar çabalar sizin gibiler degilmi cok uzgunum hanımlar ama butun bu kayıtlar polis arşivinde ifadelerimde kayıtlı yapılması gerekn birsy oldaydi polis yapardıEşiniz çocuğunuza kötü davranirken bir anne olarak siz mutlu oluyor musunuz?
cok uzgunum hanımlar ama butun bu kayıtlar polis arşivinde ifadelerimde kayıtlı yapılması gerekn birsy oldaydi cocuk icin polis yapardı
Anne eğer psikopat ruhlu kocasının yanında kalmaya devam ediyorsa o masumun baba şiddetiyle buyumesindense hem o psikopat babadan hem de buna sesini çıkarmayan anneden ayrılması evet en doğrusu.hangi anne böyle biseyden mutlu olur kim bi anneyle evladini ayırmak icin bu kadar çabalar sizin gibiler degilmi cok uzgunum hanımlar ama butun bu kayıtlar polis arşivinde ifadelerimde kayıtlı yapılması gerekn birsy oldaydi polis yapardı
Çocuğun alınması için büyük fiziksel darbelere gerek yok.cok uzgunum hanımlar ama butun bu kayıtlar polis arşivinde ifadelerimde kayıtlı yapılması gerekn birsy oldaydi cocuk icin polis yapardı
Neden böyle bir adamı affettiniz?cok uzgunum hanımlar ama butun bu kayıtlar polis arşivinde ifadelerimde kayıtlı yapılması gerekn birsy oldaydi cocuk icin polis yapardı
Hanımefendi siz boşuna arkadaşınıza kızmayın. Eski konularınıza baktım ve arkadaşınız az bile söylemiş. Siz bu adamı neden affettiniz ve aileniz nasıl izin verdi bu adamla aynı eve girmenize?cok uzgunum hanımlar ama butun bu kayıtlar polis arşivinde ifadelerimde kayıtlı yapılması gerekn birsy oldaydi cocuk icin polis yapardı
Dunyalar tatlisi bir bebegim var bunu doktor bile farketmis ama ben sumuklu isi dustugunde arayan gerizekali arkadasim icin uzulucem.pehhhh.bin tane arkadasim dostum bir olsun yuzume bakmasin gene tinlamambugün bebegimin icin gelişim sel pediyatri bolumune gittik doktor hanim bebegimle ilgilendi oyuncak uzatti tepkisi olcmek icin birşeyler yapmasini söyledi vs sukurler olsun ki sonuc iyi cikti fakat oglumu muayene ederken bana sorular sormaya başladı cevap verdim ve bana dediki sen cok durgunsun ve uzgun duruyorsun mutlaka psikolojik destek almalisin bu sekilde bebekle vakit geçirmen iyi degil cok neseli bir bebegin var bu zamanlar geri gelmez belki ilerde seninle vakit geçirmek istemeyecek vs . biliyordum destek alamam gerektiğini ama ama emzirmem bitsin diye bekliyordum fakat doktor bu sekildr konusunca gerçekten cok uzuldum hic ama hic iyi degilim kafamda gercek olmayan kendi uydurduguum senaryolar var onlari düşünüp ya oyle olursa diye ağlıyorum surekli gecmis olaylari kafamda canlandirip insanlarlakavga ediyorum. en ufak bir detay bütün gun surat asmama yetiyor. tahammülüm yok katlanamıyorum insanlara en ufak bir sorunu bile aşacak gücüm yok cok yorgunum insan icine girdiğimde bile huzunluyum sanki hapis gibiyim.bunlar yetmezmiş gibi butun yakinlarimdan kazik yiyorum cok deger vedigim ustune titredigim arkadşım mesela boşanma asmasinda herseyimi ona anlattim ama o bir gun bile bana nasılsın ne yaptın iyimisin deemedi bende aslında konuyu acmayacaktim ama dayanamadm neden bana hic nasilim diye sormadin cok bekledim herseyimi sana anlatmistim hicmi merak etmedin diye mesaj attim o ise yoo ne merak edeceğim sen gayet iyi gorunuyorsun resimlerde görüyorum o kadar sey anlattın utanmadan esinle baristin ben neye inanacagimi sasirsim artik vs gibi bir mesaj atti düşünüyorum hicmi hatrim yoktu hicmi o kadar sey yaptim onun icin bosanirken iyiydimdr barisinca mi kötü oldum daha nazik bir dille anlatmazmiydi bu kadar kırıcı olmak zorundamiydi ben kabullenmisim esimin bana yaptigi haksizligi ona ne oluyor . ama bunlarin hic birini yazamadim içimden kalbini kirmak gelmedi belkide benim kalbimi bu kadar kiran biri icin uğraşmak gelmedi sadece anladim diye mesaj gönderdim. katlanamiyorum bu dünyaya ölüm kurtulus diyorum bebek geliyor aklıma keske bebek olmasaydı bile diyorum bazen Allah in gücüne gitmesin esime zaten tahammulum yok surekli surat asıyorum konusmuyorum her seferinde sucsuz bile olsa allttan alip ozur diliyor sucunun ne olduunu bilmeden is guc umrumda degil bunalinca ara diyor ama eski yaptıkları geliyor aklima uzaklaşıyorum surekli basim ağrıyor surekli sadece uyudugum zaman rahatlıyorum