• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

psikolojik destek alman gerek bebeginle bu sekilde vakit geçirmen doğru degil

Eski konunuzu hatırlıyorum o kadar olaydan sonra barışıp normal şekilde hayatınıza devam edebileceğinizi mi düşündünüz?

Arkadaşınız patavatsız ama haklı açıkçası, şiddet görüp karakolluk olup sonra da o eşi affedince arkadaşınıza soracak birşey bırakmamışsınız.

Eşinizi de affettiginizi zannediyorsunuz ama madem devam etme kararı aldınız beraber terapi de almalıydınız çünkü yaşadığınız şeyler sizde değersizlik duygusuda oluşturmustur.

Doktoru dinleyip muhakkak destek alın, emzirmeyi bırakmanız dünyanın sonu da değil.

Arkadaşınız hakli.
Size de baristiginiz için tepkili açıkçası.
Eski konularinizi biliyorum.
Karakolluk olmuştunuz.
Babanıza saldıran ve küfürler yağdıran bir insanimsi eşiniz.
Affettiyseniz eğer geçmişi siz birakmadikca geçmiş sizi bırakmayacaktır.
Nasıl telafi ederseniz bilmem ama sıkıntılar bir parmak siklatmasiyla hemen geçmiyor zaman lazım.
Doktora gidin.
Bu şekilde kendinize eziyet etmeyin.

Bebegin kaç aylık? Ben de lohusa depresyonu yüzünden emzirirken ilaç kullandım( doktorum ona göre ilaç yazdi) . Hiç de pişman değilim. Kullanmasam belki saçma sapan şeyler yapacaktım.
Şimdi ikinci bebekte de aynı sıkıntılar var. En kısa zamanda gidip tekrar tedaviye başlayacağım.

Sizin psikoloji de pek normal değil. Patavatsızlığı yüceltmişsiniz resmen.
Ne patavatsızlıgı pardon da
Kadın derdini dinlemis,belki tavsiyelerde de bulunmustur.
Zaman ayırmıs yani arkadasına.
Kocasından o kadr sikayetci ama bosanmıyor
Daha neden zamanını histerik bi kadına harcasın ki?
Herkesin isi gücü ailesi var.
Dinle dinle gitsin aynı sekilde devam etsin,bi caba göstermesin
Aglama duvarı yapmıs demek arkadasını.

Bakın bebeginiz var esinize daha hassas olmanizi anliyorum fakat esiniz hakli oldugu durumlarda dahi alttan aliyormus buna sukredin ki sizi yalniz birakmiyor ne olursa olsun ara diyor bunu yapmayan onca adam var.
Bence once kendiniz icin en kisa surede bir doktora gidin . Inanin iyilestiginizde siz bile inanamayacaksiniz hayatinizin nasil cicek actigina,olaylari buyutmediginize, bebeginize emerjinizin nasil yettigine. Ben de psikolojik desrek almis biri olarak soyluyorum . Bu arada bu kavga etme durumlari simdi bende de basladi aklima geldigi an su an sirasi degil aklindan cikariyosun sen kimse icin hayatini mahvedemezsin yeri gelince dusunursun diye aklimdan sokup atiyorum o anlik zor da olsa bir deneyin derim . Hayatta her sey duzeliyor caninizi hic mi hic sıkmayin bebeginizle esinizle guzel gunler sizi bekliyor inanin buna🌸

Çocuğuna eziyet eden bir baba var evde, sen keşke doktora onu söyleseydin. Daha önceki konunda yazmıştım sana, eğer bir araya gelirseniz inşallah devlet çocuğu elinizden alır demiştim, bazı arkadaşlar evi terketmiş çocuğu koruyor demişti ama tam tahmin ettiğim gibi bir araya gelmişsiniz.

Seni tanıyor olsaydım kesinlikle sosyal hizmetlere ihbar ederdim. Çocuk siz kavga ederken sille tokat yiyor, babası zorla sıcak çay bardağını çocuğa tutturuyor. Mesele senin mutsuzluğundan çok daha önemli benim için. İnşallah o çocuk sizin elinizde heba olmaz.

Çocuğuna eziyet eden bir baba var evde, sen keşke doktora onu söyleseydin. Daha önceki konunda yazmıştım sana, eğer bir araya gelirseniz inşallah devlet çocuğu elinizden alır demiştim, sizi tanıyor olsaydım kesinlikle sosyal hizmetlere ihbar ederdim. Çocuk siz kavga ederken sille tokat yiyor, babası zorla sıcak çay bardağını çocuğa tutturuyor. Mesele sizin mutsuzluğunuzdan çok daha önemli benim için. İnşallah o çocuk sizin elinizde heba olmaz.
Amin.

Birde arkadaşına kızıyor sormuyor diye , kadın neyi sorsun , niye sorsun? Kendisine, çocuğuna şiddet uygulayan, eşinin babasına saldiran, karakolluk olduğu eşini affeden insana ne sorulabilir ?

Amin.

Birde arkadaşına kızıyor sormuyor diye , kadın neyi sorsun , niye sorsun? Kendisine, çocuğuna şiddet uygulayan, eşinin babasına saldiran, karakolluk olduğu eşini affeden insana ne sorulabilir ?

Yine iyi cevap vermiş, ben olsam sosyal hizmetlere ihbar eder o çocuğu kurtarır bir daha da bakmazdım suratına bu arkadaşımın.

Madem affetmeyecektin niye barıştın ki? Yaşadıkların da affedilecek şeyler değil ama önünde ayrılmak gibi bir seçenek de vardı. Niye hem kendine hem bebeğine bunu layık görüyorsun.

Çocuğuna eziyet eden bir baba var evde, sen keşke doktora onu söyleseydin. Daha önceki konunda yazmıştım sana, eğer bir araya gelirseniz inşallah devlet çocuğu elinizden alır demiştim, bazı arkadaşlar evi terketmiş çocuğu koruyor demişti ama tam tahmin ettiğim gibi bir araya gelmişsiniz.

Seni tanıyor olsaydım kesinlikle sosyal hizmetlere ihbar ederdim. Çocuk siz kavga ederken sille tokat yiyor, babası zorla sıcak çay bardağını çocuğa tutturuyor. Mesele senin mutsuzluğundan çok daha önemli benim için. İnşallah o çocuk sizin elinizde heba olmaz.
sıcak çay bardağını elinde mi tutturuyor :KK57::KK57:
o konusunu görmemişim ben

ey konu sahibi @Shinshin
istediğiniz kadar profilinize sınırlama getirin eski konularınız bir şekilde bulunuyor :)
sizi döven babanıza saldıran
bunu da yeni duydum çocuğa sıcak çayı tutturmaya çalışan eşe döndünüz tamam da
babanız ne yaptı? gerçekten barıştır mı eşinizle?

bu arada arkadaşınız tabi arayıp sormaz
ben olsam ciddi sınır koyardım

Ailene yazık, o babana çok üzüldüm. En çok da bebeğe. Sana hiç üzülmüyorum, hak etmişsin çünkü. Hala o adamla evli kalarak, barışarak kendi kaderini çizmişsin. Ama diğerleri senin hatanın bedelini yaşıyorlar.

Arkadaşınız haklı kusura bakmayın.

Arkadaşınız sizi dinlemiş, destek olmuş. Siz gidip sizi, çocuğunuzu, babanızı döven adamla barışmışsınız, mutluluk pozları bile paylaşmışsınız.
Daha ne desin ki?
Ortada normal bir durum, normal bir adam yok. Zaman ayırmayı geçtim, kadın halinizi sorup başına bela mı alsın bir de?

Madem barıştınız, sadece sizin değil size akıl veren herkesin sizinle beraber terapi alması lazım bence.
Çocuğuna eziyet eden eşiniz, o eve dönmenize göz yuman aileniz vs sanırsın herkes normal, bir de akıl veriyorlar.

Bu adam bebeğinizi de dövüyormuş gerçekten barışırken kendinizden hiç mi utanmadınız ? Derdiniz ciddi ciddi arladaşınızın halinizi sormaması ve doktorun bebeğine bakamazsın demesi yani.. Siz baktığınızı mı düşünmüştünüz yoksa ? Adam sizi, çocukları, babanızı dövüyor hala dibindeyseniz her şeyi hak ediyorsunuz. Tedavi olmak bile istemiyorsunuz. İnşallah alırlar çocukları elinizden de kurtulur yavrular !

Doktoru takdir ettim, bebeğin muayeneye götürüldüğü yerde anneyi fark edebilmesi çok iyi gerçekten.

Ben de bunu düşündüm, acaba ne oldu da doktor farketti? Sadece bebeğine gülümsemiyor ve mutlu değil diye mi tedavi ol, psikoloğa git dedi? Kafamda deli sorular...

Eşinizi affedemiyorsanız,ayrılın.
Yazık size de bebeğinize de.
Böyle yaşamak çok yorucu,yıpratıcı.
Ayrıca destek alın muhakkak uzmandan.

Başkaları da yazdi mi bilmiyorum ama kesinlikle troidinize baktirin. Ben bu duruma gelmiştim ve hasimatoymusum. Doğum sonrası çıktı bende de, depresyon yapıyor en önemlisi takıntılı oluyorsun.
Benim annem de haşimatolu.
Cok kolay bir cocuklugum olmadi...

Back