zaten bende esim de ailemde farkındaydık ama emzirme bitsin diye bekiyordum bunlari duymak beni daha kotu hale getirdiBence aksine sevin, bunu fark etmiş doktorun ve sana çözüm yolu sunmuş.
Ya fark etmeseydi de böyle sürseydi gitseydi bu, o zaman bebeğiniz de etkilenseydi...
Cozume gidin direkt.zaten bende esim de ailemde farkındaydık ama emzirme bitsin diye bekiyordum bunlari duymak beni daha kotu hale getirdi
Arkadasınızla arkadas olabilir miyim?bugün bebegimin icin gelişim sel pediyatri bolumune gittik doktor hanim bebegimle ilgilendi oyuncak uzatti tepkisi olcmek icin birşeyler yapmasini söyledi vs sukurler olsun ki sonuc iyi cikti fakat oglumu muayene ederken bana sorular sormaya başladı cevap verdim ve bana dediki sen cok durgunsun ve uzgun duruyorsun mutlaka psikolojik destek almalisin bu sekilde bebekle vakit geçirmen iyi degil cok neseli bir bebegin var bu zamanlar geri gelmez belki ilerde seninle vakit geçirmek istemeyecek vs . biliyordum destek alamam gerektiğini ama ama emzirmem bitsin diye bekliyordum fakat doktor bu sekildr konusunca gerçekten cok uzuldum hic ama hic iyi degilim kafamda gercek olmayan kendi uydurduguum senaryolar var onlari düşünüp ya oyle olursa diye ağlıyorum surekli gecmis olaylari kafamda canlandirip insanlarlakavga ediyorum. en ufak bir detay bütün gun surat asmama yetiyor. tahammülüm yok katlanamıyorum insanlara en ufak bir sorunu bile aşacak gücüm yok cok yorgunum insan icine girdiğimde bile huzunluyum sanki hapis gibiyim.bunlar yetmezmiş gibi butun yakinlarimdan kazik yiyorum cok deger vedigim ustune titredigim arkadşım mesela boşanma asmasinda herseyimi ona anlattim ama o bir gun bile bana nasılsın ne yaptın iyimisin deemedi bende aslında konuyu acmayacaktim ama dayanamadm neden bana hic nasilim diye sormadin cok bekledim herseyimi sana anlatmistim hicmi merak etmedin diye mesaj attim o ise yoo ne merak edeceğim sen gayet iyi gorunuyorsun resimlerde görüyorum o kadar sey anlattın utanmadan esinle baristin ben neye inanacagimi sasirsim artik vs gibi bir mesaj atti düşünüyorum hicmi hatrim yoktu hicmi o kadar sey yaptim onun icin bosanirken iyiydimdr barisinca mi kötü oldum daha nazik bir dille anlatmazmiydi bu kadar kırıcı olmak zorundamiydi ben kabullenmisim esimin bana yaptigi haksizligi ona ne oluyor . ama bunlarin hic birini yazamadim içimden kalbini kirmak gelmedi belkide benim kalbimi bu kadar kiran biri icin uğraşmak gelmedi sadece anladim diye mesaj gönderdim. katlanamiyorum bu dünyaya ölüm kurtulus diyorum bebek geliyor aklıma keske bebek olmasaydı bile diyorum bazen Allah in gücüne gitmesin esime zaten tahammulum yok surekli surat asıyorum konusmuyorum her seferinde sucsuz bile olsa allttan alip ozur diliyor sucunun ne olduunu bilmeden is guc umrumda degil bunalinca ara diyor ama eski yaptıkları geliyor aklima uzaklaşıyorum surekli basim ağrıyor surekli sadece uyudugum zaman rahatlıyorum
Böyle düşünmeniz gereksizzaten bende esim de ailemde farkındaydık ama emzirme bitsin diye bekiyordum bunlari duymak beni daha kotu hale getirdi
Geçen ay bu şekilde bir paylaşımın olmuştu. Ne değişti hayatında ? Bir ayda senin bu duyguları hissetmene yol açan şey arkadaşının artık seninle daha az görüşmeyi istediğini belli eden adımları değildir diye düşünüyorum .Gerçekten ne değişti hayatında ?coo mutluyum isim o kadar iyiki tam kendi alanım kendi meslegm ins bundan sonra hersey iyiolur
Sizin psikoloji de pek normal değil. Patavatsızlığı yüceltmişsiniz resmen.Arkadasınızla arkadas olabilir miyim?
Cat cat söylemis ne güzel
Bosanma asamasına gelip barısmıssınız daha ne diye nasılsın desin kadın?kk da 3 sayfa konu acıyor millet bosan diyince bosanamam,bosan demeyin diyorlar
Ne dememizi bekliyorlar acaba?
Adamla konusmaya tahammülünğz yok ama barısmıssınız
Destek alın acil, ölümü falan düşünmüssünüz
Allah korusun normal degil bu psikoloji
Emzirme bitsin diye neden bekliyorsunuz ki. Hrmrn psikiyatriye gidip ilaca başlamayın öncr bi psiklga gidip psikoterapi alın. Onda sadece konuşuyorusnuz ve kendi teknikleri var. İnanın çok faydasını görürsünüz. Belki de hiç ilaç kullanöanıza gerek yoktur.zaten bende esim de ailemde farkındaydık ama emzirme bitsin diye bekiyordum bunlari duymak beni daha kotu hale getirdi
Başkaları da yazdi mi bilmiyorum ama kesinlikle troidinize baktirin. Ben bu duruma gelmiştim ve hasimatoymusum. Doğum sonrası çıktı bende de, depresyon yapıyor en önemlisi takıntılı oluyorsun.bugün bebegimin icin gelişim sel pediyatri bolumune gittik doktor hanim bebegimle ilgilendi oyuncak uzatti tepkisi olcmek icin birşeyler yapmasini söyledi vs sukurler olsun ki sonuc iyi cikti fakat oglumu muayene ederken bana sorular sormaya başladı cevap verdim ve bana dediki sen cok durgunsun ve uzgun duruyorsun mutlaka psikolojik destek almalisin bu sekilde bebekle vakit geçirmen iyi degil cok neseli bir bebegin var bu zamanlar geri gelmez belki ilerde seninle vakit geçirmek istemeyecek vs . biliyordum destek alamam gerektiğini ama ama emzirmem bitsin diye bekliyordum fakat doktor bu sekildr konusunca gerçekten cok uzuldum hic ama hic iyi degilim kafamda gercek olmayan kendi uydurduguum senaryolar var onlari düşünüp ya oyle olursa diye ağlıyorum surekli gecmis olaylari kafamda canlandirip insanlarlakavga ediyorum. en ufak bir detay bütün gun surat asmama yetiyor. tahammülüm yok katlanamıyorum insanlara en ufak bir sorunu bile aşacak gücüm yok cok yorgunum insan icine girdiğimde bile huzunluyum sanki hapis gibiyim.bunlar yetmezmiş gibi butun yakinlarimdan kazik yiyorum cok deger vedigim ustune titredigim arkadşım mesela boşanma asmasinda herseyimi ona anlattim ama o bir gun bile bana nasılsın ne yaptın iyimisin deemedi bende aslında konuyu acmayacaktim ama dayanamadm neden bana hic nasilim diye sormadin cok bekledim herseyimi sana anlatmistim hicmi merak etmedin diye mesaj attim o ise yoo ne merak edeceğim sen gayet iyi gorunuyorsun resimlerde görüyorum o kadar sey anlattın utanmadan esinle baristin ben neye inanacagimi sasirsim artik vs gibi bir mesaj atti düşünüyorum hicmi hatrim yoktu hicmi o kadar sey yaptim onun icin bosanirken iyiydimdr barisinca mi kötü oldum daha nazik bir dille anlatmazmiydi bu kadar kırıcı olmak zorundamiydi ben kabullenmisim esimin bana yaptigi haksizligi ona ne oluyor . ama bunlarin hic birini yazamadim içimden kalbini kirmak gelmedi belkide benim kalbimi bu kadar kiran biri icin uğraşmak gelmedi sadece anladim diye mesaj gönderdim. katlanamiyorum bu dünyaya ölüm kurtulus diyorum bebek geliyor aklıma keske bebek olmasaydı bile diyorum bazen Allah in gücüne gitmesin esime zaten tahammulum yok surekli surat asıyorum konusmuyorum her seferinde sucsuz bile olsa allttan alip ozur diliyor sucunun ne olduunu bilmeden is guc umrumda degil bunalinca ara diyor ama eski yaptıkları geliyor aklima uzaklaşıyorum surekli basim ağrıyor surekli sadece uyudugum zaman rahatlıyorum
Bana da inanmayacaksın fakat iç hastalıkları uzmanı tavsiye etti. Duyunca kötü olma piskolog zaten ilaç başlamaz terapi yapan bul. Psikiyatri ise emziriyorum diye belirt mutlaka.. Ben de gideceğim ansektiye olduğumu düşünüyor. Bakalımzaten bende esim de ailemde farkındaydık ama emzirme bitsin diye bekiyordum bunlari duymak beni daha kotu hale getirdi
Ahanda işte bende aynı doğum sonrası çıktı ilaç başlamadı 1ay daha gözlemleyelim ama sende ansektiye olduğunu düşünüyorum piskologa gitmeni öneririm dedi. Yan dalı endokrin olan bir dahiliye uzmanı.. Hafta sonu yine gidicem belki ilaç başlarBaşkaları da yazdi mi bilmiyorum ama kesinlikle troidinize baktirin. Ben bu duruma gelmiştim ve hasimatoymusum. Doğum sonrası çıktı bende de, depresyon yapıyor en önemlisi takıntılı oluyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?