problemli kaynana

Saygınızı bozmadan, güzel bir şekilde lafı gediğine oturtacaksınız. Erkekler böyle şeylere müdahil olmak istemezler ve bir noktadan sonra ters tepki vermeye başlarlar. İstediğinizi yapın, ne demek onu yapamaz bunu edemez. Koskoca kadınsınız.
Aynen beni karıştırma kafasında ben karşılık versem de niye dedin demez bu arada ters tepiyor aynen bütün yapılanları unutup beni suçlamaya başlıyor bu defa

Ne iğrenç karı bu evlerden ırak ya. Eşinle çok net konuş bence bundan sonra her rahatsızlığımı çatır çatır söyleyeceğim sen de bana destek ol, böyle abuk subuk konuşmayacak vs diye rest çek yani. Adam n’apsın diyenleri anlamıyorum, sana ne diyecek mesela? Her şeye he he geçiştirmek hiçbir işe yaramıyor. Ben de 3 senelik evliyim 8 aylık hamileyim, eşim he he diyip benim tarafımda duruyordu ama kv yine de susmuyordu. En sonunda rest çektik şu anda gayet mesafeli ve iyiyiz. Susmaktan anlamıyor bu cins, kadın zaten deli yani bu çok net kardeşiyle bile küs insandan hayır mı gelir. Eşin de sen de geri püskürtün mutlaka, saygıdan anlayacak bir kadın değil bu. Benim evime gelen misafir beni ilgilendirir, çocuğuma en iyi ben bakarım sen merak etme dersin, eşin de aynı şekilde.
Eşim söyle cevap ver susma dinleme diyo ama kendisi ben cevap verirken tartışmaz huyunu biliyorum ne diyeyim ben der bakar

Hanımlar fikrinize ihtiyacım var kayınvalidem çok problemli bi insan 3 yıllık evliyim sürekli evime müdahale etmek ister gezmeme tozmama aldığıma verdiğime her şeyime eşime karışır hala küçük çocuk gibi 31 yaşında bende çalışan bir kadınım kendisine asla izin vermem bu konuda sürekli sürtüşme laf sokma halindeyiz birbirimize evime sürekli gelip gidemez yenidoğum yaptım lohusalık dönemimde beni çok yıprattı şuan yüzünü dahi görmek istemiyorum eşimle de iyi anlaşıyoruz tam tersi hiçbir şeyime karışmaz maddi manevi hep arkamda ama annesine bi şey diyemez şöyle mesela annesi şunu yapmayın der bana laf sayar sesini çıkarmaz neden bit şey demedin derim aman cahil işte ne diyeyim boşver tamam de geç der arkasından gideriz istediğimizi yaparız ama ben orda o lafı yerim bana laf sayar eşime söyler eşim sesini çıkarmaz ama benim istediğim olur eşim böyle sessiz kalıp tepki vermediği için kendisiyle problem yaşamaya başladım evliliğime çok yansıyo mesela dışarı çıkarız annesi arar evdeyiz der halbuki biz çoktan dışarda oluruz evime misafir gelir annesi arar kim var der misafir almayın eve der tamam der eşim akşam arkadaşlarımızı çağırır otururuz asıl sorunumu anlatabildim mi bilmiyorum sesini çıkarmıyor her şeye tamam diyor olması fikirlerini beyan edemiyor olması sürekli mıy mıy tamam demesi sadece bir defa tartışmalarına şahit oldum yeter artık beni rahat Bırak kocaman insan oldum sana göre mi hayat yaşıycam senden izin mi alıcam sürekli diye bir gün sonra hiçbir şey olmamış gibi yine konuşmaya devam ne tavır yapma var ne fikirlerinin arkasında durma siz olsanız böyle bi durumda tepkiniz ne olurdu kendi bildiğini okusa bile
Benzerini ben yaşıyorum kaynanam karışmaz ama kaynımla ikisi tam bir dolandırıcılar kocamda hiç ses çıkarmaz uyarmama rağmen çözümü yok maalesef sadece sinir oluyorsun. Görmezden gelip kendini odaklan hayatın tadını çıkar.

Bana annesinin kırk saatte anlatsa anlamayacağınu söylüyor bende bu yüzden kendisi gibi he tamam deyip gecmeliymişim ama dediğim gibi insan bi zaman sonra çatlıyor
Benim kp de öyle. Ben de eşime tepki gösteriyodum beden bi şey demiyosun diye. Gerçekten saatlerce anlattı yok anlamıyo. En son o kadar sinirlendi ki telefonu kapatınca oturup ağladı koca adam karşımda. Anlamıyo görüyosun diye. Hak verdim ne yapsa da değişmiyor bazı insanlar. Ben de artık cevabımı verip geçiyorum. Çünkü asla değişmiyolar ben de kabullendim.

Eşim söyle cevap ver susma dinleme diyo ama kendisi ben cevap verirken tartışmaz huyunu biliyorum ne diyeyim ben der bakar
Benim eşim de hiç dinlemediği için duymaz, duysa da he he anne der geçer ama çözüm olmadığını anladık beraberce. Ben belki yanlış yaptım bilemem tabi ama hamileliğimin birkaç ayı mahvoldu bu durum yüzünden, devamlı düşüne düşüne kafayı yedim sürekli ağladım. Telefonlarını açmadım kvnin görüşmedim, en sonunda eşime ne oluyor diye sormuş o zaman konuştu. Yani hem kv tarafından elimi ayağımı çektim hem de nerdeyse depresyona girdiğim için eşim duruma el atmak zorunda kaldı. Bence telefonlarını falan açmayın siz de, açarsanız da tersleyin ve eşinizle konuşup rest çekin. Bu cinsler anlamaz saygıdan sessizlikten

Benim eşim de hiç dinlemediği için duymaz, duysa da he he anne der geçer ama çözüm olmadığını anladık beraberce. Ben belki yanlış yaptım bilemem tabi ama hamileliğimin birkaç ayı mahvoldu bu durum yüzünden, devamlı düşüne düşüne kafayı yedim sürekli ağladım. Telefonlarını açmadım kvnin görüşmedim, en sonunda eşime ne oluyor diye sormuş o zaman konuştu. Yani hem kv tarafından elimi ayağımı çektim hem de nerdeyse depresyona girdiğim için eşim duruma el atmak zorunda kaldı. Bence telefonlarını falan açmayın siz de, açarsanız da tersleyin ve eşinizle konuşup rest çekin. Bu cinsler anlamaz saygıdan sessizlikten
Bende telefonlarını açmıyorum canım eşimin yanında neden açmadın bugün seni aradım diyo duymadım ya diyorum eşim de bana demiyor neden açmadın diye biliyor zaten artık istemediğimi aramıyor da artık ama her mecburi görüşmede bi laf sokma bi şeye karışmaya çalışma her gün eşimi arıyo her gün nerdesiniz kim var dışarı çıktınız mi çocuk nerde kayınvaliden sizde mi diye her gün sorguya çekiyor o da dışarda olsak bile evdeyiz şöyle böyle diyo bende neden söylemiyorsun dışarıdayız işte kocaman adamsın neyş saklıyorsun diyorum yine başlıyo tartışma

Benim kp de öyle. Ben de eşime tepki gösteriyodum beden bi şey demiyosun diye. Gerçekten saatlerce anlattı yok anlamıyo. En son o kadar sinirlendi ki telefonu kapatınca oturup ağladı koca adam karşımda. Anlamıyo görüyosun diye. Hak verdim ne yapsa da değişmiyor bazı insanlar. Ben de artık cevabımı verip geçiyorum. Çünkü asla değişmiyolar ben de kabullendim.
Benim eltimde zamanında benzer konulardan çok sorun yaşamış 10 yıllık evli kadın ben kabullendim he deyip bildiğimi okuyorum diyo inşallah bende bi gün o seviyeye erişirim

Burcunuz ne bu arada yengec mi ben hamileyken de bana yaptı bi şeyler yine 2 ay hiç gidip gelmedim yoksa aynen böyle depresyona girecektim işte lohusayken başardı ama 2 ay olacak hala toparlanamadım

Burcunuz ne bu arada yengec mi ben hamileyken de bana yaptı bi şeyler yine 2 ay hiç gidip gelmedim yoksa aynen böyle depresyona girecektim işte lohusayken başardı ama 2 ay olacak hala toparlanamadım
Yengeç yükselenim, kova burcuyum 😂 ikisini de fazla fazla taşıyorum nerden anladınız 🤭 ben lohusalığı öngörüp 1.5 ay önce tamamen ilişkimizi kesmeyi göze aldım öyle adım attım. O da silerim atarım o gelini diye konuşmuş ama sonrasında tatlıya bağladık, bağlamasaydı gram umrumda olmazdı herkes haddini bilecek. Kendimi hasta ettim kafamda kura kura, sizi çok iyi anlıyorum gerçekten. Benim kv sizinki gibi de değildi üstelik, biz o kadar görüşüp konuşmayız hele bize asla karışamaz, bu duruma gelse kıyameti koparırdım ben. Gazlamak istemiyorum ama bu tip insanlar asla kibarlıktan anlamaz, kocamı dolduruyorum vs gibi düşünme, zaten her türlü kötü biziz 😂 benim eşim annesini evden kovdu, evlenmeden önce de çok soğuktu ilişkileri hatta evlendikten sonra biraz yakınlaştılar sayemde ama yine kötü ben oldum. Bundan sonra kötü olduğuma değsin bari mottosuyla hareket edeceğim, kendimi hasta edemem bir daha.

Yengeç yükselenim, kova burcuyum 😂 ikisini de fazla fazla taşıyorum nerden anladınız 🤭 ben lohusalığı öngörüp 1.5 ay önce tamamen ilişkimizi kesmeyi göze aldım öyle adım attım. O da silerim atarım o gelini diye konuşmuş ama sonrasında tatlıya bağladık, bağlamasaydı gram umrumda olmazdı herkes haddini bilecek. Kendimi hasta ettim kafamda kura kura, sizi çok iyi anlıyorum gerçekten. Benim kv sizinki gibi de değildi üstelik, biz o kadar görüşüp konuşmayız hele bize asla karışamaz, bu duruma gelse kıyameti koparırdım ben. Gazlamak istemiyorum ama bu tip insanlar asla kibarlıktan anlamaz, kocamı dolduruyorum vs gibi düşünme, zaten her türlü kötü biziz 😂 benim eşim annesini evden kovdu, evlenmeden önce de çok soğuktu ilişkileri hatta evlendikten sonra biraz yakınlaştılar sayemde ama yine kötü ben oldum. Bundan sonra kötü olduğuma değsin bari mottosuyla hareket edeceğim, kendimi hasta edemem bir daha.
Bende yengeç burcuyum yükselenim terazi her şeyi o kadar çok takarım da düşün düşün çatlarım kendimi depresyona sokarım söylenirim söylenirim başka birisine anlatsam aman bunu mu taktın diyecekleri her şeyi takar kafayı yerim benimki asla kovma falan olmaz yapmaz yani ama mesela der fikirlerimiz hiö uyuşmuyor nasıl ailem var gitmez gelmez ama henüz sesini bile yükselttiğini bir iki defa duydum iş hayatında da öyle pasif bi insan değildir aslında ticaretle de uğraşır ama yapıcı bi şnsan eşim hatırlı derler ya öyle bende tam tersi kestirir atarım hemen tahammülüm yok

Benim eltimde zamanında benzer konulardan çok sorun yaşamış 10 yıllık evli kadın ben kabullendim he deyip bildiğimi okuyorum diyo inşallah bende bi gün o seviyeye erişirim
Sinir olma durumu geçmiyo aslında. Sadece artık eşime sinir olmuyorum. Çünkü görüyorum ki cidden çaresiz. Ya tamamen irtibatı kesecek ya da böyle kabullenecek. İrtibatı kes diyemem ne de olsa babası. O yüzden minimum görüşme ve bol sabırla o sürenin geçmesini bekliyorum 😅

Harika bir çözüm bulmuşsunuz. Ne şeytanı gör ne selavat getir. İletişimi tamamen kesmek en güzeli. Kudurup dursunlar. Ne gereği var depresyona girmeye göz yaşı dökmeye. Görmezseniz üzülmezsiniz de.

Bu arada nickinizi çok ama çok beğendim. Buket Uzuner en sevdiğim yazardır hele ki Kumral Ada Mavi Tuna en sevdiğim romanıydı. Geçen gün youtube da kız neşesi başlıklı bir videosuna denk geldim. Gözlerim doldu.

Ah yazıktır günahtır kıyamam ya yeni doğum yapan geline bu yapılır mı ne istiyor bu erkek anneleri ne dertleri var anlayamıyorum..kendi kızlarının evliliklerine hiç müdahele etmezler ama

Kumraladamavituna isimli üyenin yaptığını yapın bence.

Harika bir çözüm bulmuşsunuz. Ne şeytanı gör ne selavat getir. İletişimi tamamen kesmek en güzeli. Kudurup dursunlar. Ne gereği var depresyona girmeye göz yaşı dökmeye. Görmezseniz üzülmezsiniz de.

Bu arada nickinizi çok ama çok beğendim. Buket Uzuner en sevdiğim yazardır hele ki Kumral Ada Mavi Tuna en sevdiğim romanıydı. Geçen gün youtube da kız neşesi başlıklı bir videosuna denk geldim. Gözlerim doldu.
Ben de denedim bunu ama o zaman da sürekli eşimi arayıp bana karşı doldurdular. Hakkımda bir sürü yalan ithamda bulundular. Arayıp ağlamalar biz naptık ki gibi kendilerini acındırmalar. Şu an hatırlayınca bile sinir oluyorum. En son eşim de yanımdayken aradılar dedikleri her şeyi söyledim ben böyle mi dedim size diye, yok kızım hiç olur mu falan diyorlar. Eşim de duydu tabi. Vesselam bana hak verdi ama irtibatı kesemedik. Evliliğimizin altındaki hiç gitmeyen ve tek dinamit resmen. Gül gibi yuvam bi anlık sinirle bozulacak diye korkuyorum Allah korusun.

Bende telefonlarını açmıyorum canım eşimin yanında neden açmadın bugün seni aradım diyo duymadım ya diyorum eşim de bana demiyor neden açmadın diye biliyor zaten artık istemediğimi aramıyor da artık ama her mecburi görüşmede bi laf sokma bi şeye karışmaya çalışma her gün eşimi arıyo her gün nerdesiniz kim var dışarı çıktınız mi çocuk nerde kayınvaliden sizde mi diye her gün sorguya çekiyor o da dışarda olsak bile evdeyiz şöyle böyle diyo bende neden söylemiyorsun dışarıdayız işte kocaman adamsın neyş saklıyorsun diyorum yine başlıyo tartışma

Kuzum benim baskın ve sert ses tonuyla diyeceksin ki kayınvalidene " Evet X hanım açmadım telefonu çünkü müsait değildim "

Ne işin vardı diyecek merakla " Bir işim vardı sizlik bir durum yok " cevabını ver.

Eşine resti çek. Amacım kışkırtmak değil yanlış anlama. Olan sana oluyor senin kişiliğin zarar görüyor yıpranıyorsun

Evet her gün annem bizde diyeceksin

Ben de denedim bunu ama o zaman da sürekli eşimi arayıp bana karşı doldurdular. Hakkımda bir sürü yalan ithamda bulundular. Arayıp ağlamalar biz naptık ki gibi kendilerini acındırmalar. Şu an hatırlayınca bile sinir oluyorum. En son eşim de yanımdayken aradılar dedikleri her şeyi söyledim ben böyle mi dedim size diye, yok kızım hiç olur mu falan diyorlar. Eşim de duydu tabi. Vesselam bana hak verdi ama irtibatı kesemedik. Evliliğimizin altındaki hiç gitmeyen ve tek dinamit resmen. Gül gibi yuvam bi anlık sinirle bozulacak diye korkuyorum Allah korusun.

Canım ben daha beterini yaşadım ve boşandım ama senin bebeğin var ben çocuksuz boşandım.

Kocanı al karşına sakince konuş bu böyle gitmez ömür geçmez ben mutlu değilim de sakince konuş

Evlilik terapistine gitme ihtimaliniz olur mu eşinle ?

Onun eşi arkasındadır canım benim sen tek başına kaldıramazsın bu yükü dert sahibi olursun

Canım ben daha beterini yaşadım ve boşandım ama senin bebeğin var ben çocuksuz boşandım.

Kocanı al karşına sakince konuş bu böyle gitmez ömür geçmez ben mutlu değilim de sakince konuş

Evlilik terapistine gitme ihtimaliniz olur mu eşinle ?
Eşim zaten farkında. Bu durumdan dolayı da çok üzgün. Sessiz kalmıyo her seferinde uyarıyor ama çok afedersin mal bu derler ya adam değişmiyor. Eşim de bi daha görüşmüycez falan diyo sonra arayıp ağlıyorlar işte çocuğu çok özledik vs duygu sömürüsü yapıyorlar dayanamıyo. Ben iletişimi en aza indirerek kendimce daha az yıpranıyorum. Eşim de bana karşı çıksa sürekli onlara hak verse ben de çözümü boşanmakta bulurum muhtemelen. Bilmiyorum ya çok sinir bozucu bi durum eşime de acıyorum ne yalan söyleyeyim. Kendimce idare ediyorum işte.

Eşim zaten farkında. Bu durumdan dolayı da çok üzgün. Sessiz kalmıyo her seferinde uyarıyor ama çok afedersin mal bu derler ya adam değişmiyor. Eşim de bi daha görüşmüycez falan diyo sonra arayıp ağlıyorlar işte çocuğu çok özledik vs duygu sömürüsü yapıyorlar dayanamıyo. Ben iletişimi en aza indirerek kendimce daha az yıpranıyorum. Eşim de bana karşı çıksa sürekli onlara hak verse ben de çözümü boşanmakta bulurum muhtemelen. Bilmiyorum ya çok sinir bozucu bi durum eşime de acıyorum ne yalan söyleyeyim. Kendimce idare ediyorum işte.
Aynı duygu sömürüsü işte çocuk üzerinden yürüyorlar benimkini dolduramazlar tamam tamam der kapatır

X