problem eşim ve annem

Elin adamı el bebek gül bebek büyüttüğü kızını bir sepet için itecek, tepki verdi diye kızı da anneye kızgın olacak?

Sizin gibi kızım olsa, gerçekten oturur nerede yanlış yaptım diye sorar dizimi döverim.

Bir de hamileymişsiniz, insan hamile karısını nasıl iter ya?

Suçlu eşiniz , anneniz kesinlikle diil çünkü ''Eşimde sen kim oluyorsun diye cvp verdi ''. Böyle bir cevap olmaz ne saygısız adamış .Annem eniştemle defalarca tartışmıştır , eniştem saygıda hiç kusur etmedi haklısın anne demiştir . Gerekli gördüğü şeyleri ablama söyler , akabinde ablam anneme aktarır böyle kırılmıştır diye. Yani sizin tampon bölge olmanız gerekir böyle durumlarda ama eşiniz o kadar kendini beğenmiş biri ki Annenizin hasta olduğunu bildiği halde saygısızlık yapıyor, sizi itiyor, annenizi evden kovuyor bence çok yerinde bir davranışta bulunup annenizin arkasından iyi ki gitmişsiniz. Siz onun babasına saygısızlık yapmazken, onu ağırlarken... Kusura bakmayın ama eşiniz terbiyesiz bir adam. O adamı aramayın yüz vermeyin bırakın elinde sonunda hatasını görecektir.
benim esim annem icin diyorki annen beni dovse kalkip bir sey demem haketmisimdir diye dusunurum der

Sen olsan napardın?damadının kızına vurduğunu zannediyorsun eline sağlık mı derdin? annen sonuna kadar haklı kısa ve net. eşin zaten söylemiş ayrılalım diye seni istemeyeni sen de isteme !

Sizlerle derdimi paylaşmak istiyorum çünkü ne yapacağımı bilemiyorum !

Benim kayınpederimle kayınvalidem ayrı boşanmışlar. Her cumartesi yaklaşık 4 aydır kayınpederim bize yemeğe geliyor ve yatıya kalıyor. Bende cumartesileri bile çalıştığımdan dolayı çok yoruluyorum annem geçen cmt yemek ve temizliğe yardım etmek için bana geldi buraya kadar herşey normal. Eşim eve ekmek sepeti almış bende yer yok geri götür dedim o da götürücem götüremem derken aramızda inatlaşma oldu ve beni itti bu arada annem içeri gelince bana vurdu sandı ve bi anda eşime karşı ağzını bozdu. Eşim ekmekliği aldığı gibi yere çarptı paramparça tabii Annem bu arada çok hasta ve aşırı sinirli bir insan hastalığından dolayı. Eşimde sen kim oluyorsun diye cvp verdi aralarında laf atışması oldu annem git buradan dedi tabii bu arada ben onları susturmaya çalışıyorum o da annemi evden kovdu bende bunu duyunca gözüm döndü sen nasıl annemi evden kovarsın onu kovmak demek beni kovman demek diye annemi de aldığım gibi evden çıktım. o akşam aradı babası geldiği için sonradan dedi bende bıktım bu evlilikten ayrılmak istiyorum diye bende eyvallah sen bilirsin dedim . Evden çık dedim alacaklarımı alıyım çıkıcam dedim bu akşam annemlere gidip konuşucam dedi (ailesiyle görüşmüyorum bu arada) o günden beri aramıyorum o da aramıyor. Aslında anneme çok kızgınım (yüksek tansiyon ve şeker hastası ve vicdan azabı çekiyor bu yüzden bişey diyemiyorum) eşime de çok kızgınım kendime de kızıyorum ne yapacağımı bilmiyorum ?
bende anne olsam kızıma vurdu veya itekledi fark etmez adamı oracıkta paralardım.
ekmek sepeti yüzünden kavga etmeniz garip olmuş..adam bir hevesle aldı demek...ayrı kalıp azıcık kafalarınızı toplayın. çocuk da yoksa ve uzak kaldıktan sonra da hala boşanmak istiyorsanız anlaşmalı bir celsede boşanırsınız.
herkes rahat eder.

benim annemde gorse o sekilde tepki gosterir esinizin olayi anlatip sizde dogrulasaydiniz olay buraya gelmezdi iki tarafta sakin kalmali kavga etmek kolayda iste sonradizor oluyor.birde annenizi kovmus cok ayip.

Annenin hiç bi suçu yok farkındamısın???? Eşin inanılmaz saygısız ya, Allah akıl fikir versin kendisine.

Ekmek sepeti olmaz çöp sepeti olur. Çöp sepeti olmaz çamaşır sepeti olur.Sepet bahane. Hamile karısını bir sepet için

itiyorsa bir adam o ona iyice batıyor demektir. Tabi ne olursa olsun hareket yalnış. Ama annenizinde olanı biteni anlamadan

dinlemeden parlaması yalnış. Ben olsam hiç yüzgöz olmam. Ben sana evladımı itip kakasın diye mi verdim der evladımı alır

çıkarım. Ama zaten sorunlar çok belli ki aileylede görüşmüyormuşsunuz. Bunlar hep birikiyor patlıyor.

Yapmayın kızlar.Lafım hepinize.Akıllı olun.Mesafenizi koruyun tatlı tatlı idare edin. Yıllar içinde bunlar size dönüp patlıyor.

Eşiniz annenize sen kim oluyorsun mu dedi ? Eee pes asıl o kim oluyor . Eşin aşırı terbiyesiz ve saygısız ayrıca sizi itmesi resmen şiddete meğilli annenize de hiç kızmayın o durumda sessiz kalamazdı. Bence asla aramayın kesinlikle dava acın derim . Eşiniz zaten dünden razıymış boşanmaya bana öyle geldi . Bas tekmeyi ben olsam anneme öyle sen kimsin desşn evden kovsun ümmüğünü sökerdim . Saygısız hadsiz

Valla benim annemde olsa aynı tepkiyi verirdi.biri benim çocuma yapsın ben daha beterini yaparım.eşiniz küçük ve küçüklüğünü bilmeliydi.ben olsam annemden ve benden özür dilemedikçe asla arayıp sormazdım...

Ekmek sepeti olmaz çöp sepeti olur. Çöp sepeti olmaz çamaşır sepeti olur.Sepet bahane. Hamile karısını bir sepet için

itiyorsa bir adam o ona iyice batıyor demektir. Tabi ne olursa olsun hareket yalnış. Ama annenizinde olanı biteni anlamadan

dinlemeden parlaması yalnış. Ben olsam hiç yüzgöz olmam. Ben sana evladımı itip kakasın diye mi verdim der evladımı alır

çıkarım. Ama zaten sorunlar çok belli ki aileylede görüşmüyormuşsunuz. Bunlar hep birikiyor patlıyor.

Yapmayın kızlar.Lafım hepinize.Akıllı olun.Mesafenizi koruyun tatlı tatlı idare edin. Yıllar içinde bunlar size dönüp patlıyor.
tatli tatli idare etmeyi banada ogretsene

Böyle insan müsveddelerini nereden bulup evleniyorsunuz yetmiyor bir de çocuk yapıyorsunuz yani hayretler içerisindeyim çoğu konuyu okurken...:KK57::KK57::KK57:

Bir erkek karısını itip kakmaya başlamışsa zaten ne sevgisi kalmıştır ne saygısı...
Annende haklı kimse çocuğuna bir zarar gelmesini istemez..
Belki daha sakinlikle yaklaşsaydı karşı taraf şayet insansa utanabilirdi...Bazen anneler ve babalar konu evlatları olunca aşırı tepkiler verebiliyor ve bence buda çok normal..Normal olmayan eşinizin anlayışsızlığı.
Annenizi alıp evden uzaklaşmanız "seni istemiyorum" diyen adama yapılacak ilk hamle zaten...
Hakkınızda hayırlısı.

Sizlerle derdimi paylaşmak istiyorum çünkü ne yapacağımı bilemiyorum !

Benim kayınpederimle kayınvalidem ayrı boşanmışlar. Her cumartesi yaklaşık 4 aydır kayınpederim bize yemeğe geliyor ve yatıya kalıyor. Bende cumartesileri bile çalıştığımdan dolayı çok yoruluyorum annem geçen cmt yemek ve temizliğe yardım etmek için bana geldi buraya kadar herşey normal. Eşim eve ekmek sepeti almış bende yer yok geri götür dedim o da götürücem götüremem derken aramızda inatlaşma oldu ve beni itti bu arada annem içeri gelince bana vurdu sandı ve bi anda eşime karşı ağzını bozdu. Eşim ekmekliği aldığı gibi yere çarptı paramparça tabii Annem bu arada çok hasta ve aşırı sinirli bir insan hastalığından dolayı. Eşimde sen kim oluyorsun diye cvp verdi aralarında laf atışması oldu annem git buradan dedi tabii bu arada ben onları susturmaya çalışıyorum o da annemi evden kovdu bende bunu duyunca gözüm döndü sen nasıl annemi evden kovarsın onu kovmak demek beni kovman demek diye annemi de aldığım gibi evden çıktım. o akşam aradı babası geldiği için sonradan dedi bende bıktım bu evlilikten ayrılmak istiyorum diye bende eyvallah sen bilirsin dedim . Evden çık dedim alacaklarımı alıyım çıkıcam dedim bu akşam annemlere gidip konuşucam dedi (ailesiyle görüşmüyorum bu arada) o günden beri aramıyorum o da aramıyor. Aslında anneme çok kızgınım (yüksek tansiyon ve şeker hastası ve vicdan azabı çekiyor bu yüzden bişey diyemiyorum) eşime de çok kızgınım kendime de kızıyorum ne yapacağımı bilmiyorum ?
Annenin tepkisi bana normal geldi kadıncağız vurdu sanmış, eşinde sinirlenmek yerine konuşsaydı izah etseydi hatta aldım beğenmedi anne falan deseydı ama konuşsaydı....sanki oda bahane etmiş kovmak ne demek sen onun babasına her cumartesi yatılı katlan o bi durumda böle tepki versin... Hiçte alttan alma haklı olan sensin, ha bundan dolayı ayrılmak isteyen Adamıda koyver gitsin

Siz esiniz ve annenizin arasinda kalmissiniz.. olan size olmus.. yazik gunah ya bu kdr basit seylerden aile ici huzurun bozulmasi.. eee bunu bende cok yasadim ilk evliligimde ve noldu bosandim.. kimsede donup nasilsin diye sormadi bana.. anneniz baslatmis esinizde devamini getirmis.. ikiside hatali... Ortada siz kalmissiniz..

Back
X