problem eşim ve annem

fairy_ss

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
2
3
6
Sizlerle derdimi paylaşmak istiyorum çünkü ne yapacağımı bilemiyorum !

Benim kayınpederimle kayınvalidem ayrı boşanmışlar. Her cumartesi yaklaşık 4 aydır kayınpederim bize yemeğe geliyor ve yatıya kalıyor. Bende cumartesileri bile çalıştığımdan dolayı çok yoruluyorum annem geçen cmt yemek ve temizliğe yardım etmek için bana geldi buraya kadar herşey normal. Eşim eve ekmek sepeti almış bende yer yok geri götür dedim o da götürücem götüremem derken aramızda inatlaşma oldu ve beni itti bu arada annem içeri gelince bana vurdu sandı ve bi anda eşime karşı ağzını bozdu. Eşim ekmekliği aldığı gibi yere çarptı paramparça tabii Annem bu arada çok hasta ve aşırı sinirli bir insan hastalığından dolayı. Eşimde sen kim oluyorsun diye cvp verdi aralarında laf atışması oldu annem git buradan dedi tabii bu arada ben onları susturmaya çalışıyorum o da annemi evden kovdu bende bunu duyunca gözüm döndü sen nasıl annemi evden kovarsın onu kovmak demek beni kovman demek diye annemi de aldığım gibi evden çıktım. o akşam aradı babası geldiği için sonradan dedi bende bıktım bu evlilikten ayrılmak istiyorum diye bende eyvallah sen bilirsin dedim . Evden çık dedim alacaklarımı alıyım çıkıcam dedim bu akşam annemlere gidip konuşucam dedi (ailesiyle görüşmüyorum bu arada) o günden beri aramıyorum o da aramıyor. Aslında anneme çok kızgınım (yüksek tansiyon ve şeker hastası ve vicdan azabı çekiyor bu yüzden bişey diyemiyorum) eşime de çok kızgınım kendime de kızıyorum ne yapacağımı bilmiyorum ?

Ortalık karışmış ama annene kızamadım ben.
Seni itince vurdu sanmış ki itmesi de normal bir durum değil.
bir anne bunu görünce kolay kolay dayanamaz. Aman karışmayayım diyemez.
Annen tepki verdiğinde eşin çıkacaktı oradan sakinleşecektiniz.
Resmen köpürtmüş.
Ayrıca babası niye her hafta gelip yatıya kalıyor.
Üstelik çalışan bir kadınsın.
Bu bile tek başına bir problem.

Son düzenleme:
Ne zaman oldu tüm bunlar? Herkes gereksiz restleşmiş sanki. Bir arayıp konuşsanız eşinizle

Normalde evliliğiniz nasıl?

Ayrılıktan yada eşinizle şuanki durumunuzdan annenizi sorumlu tutmanız yanlış olur aslında.O yüzden annenize kızmayın derim ben.Çünkü hiç kimse böyle bişey için ayrılmak istiyorum demez.Demekki bi birikmişlik varmış.Bugün eşinizle anneniz arasında bu tartışma yaşanmasaydıda yarın bigün başka bi tartışma sebebiyle ayrılık lafı gündeme gelicekmiş demekki.Çünkü eşinizin buna meyili varmış bu belli.O yüzden zamana bırakın, hayırlısı neyse hakkınızda o olsun insallah.

Suçlu eşiniz , anneniz kesinlikle diil çünkü ''Eşimde sen kim oluyorsun diye cvp verdi ''. Böyle bir cevap olmaz ne saygısız adamış .Annem eniştemle defalarca tartışmıştır , eniştem saygıda hiç kusur etmedi haklısın anne demiştir . Gerekli gördüğü şeyleri ablama söyler , akabinde ablam anneme aktarır böyle kırılmıştır diye. Yani sizin tampon bölge olmanız gerekir böyle durumlarda ama eşiniz o kadar kendini beğenmiş biri ki Annenizin hasta olduğunu bildiği halde saygısızlık yapıyor, sizi itiyor, annenizi evden kovuyor bence çok yerinde bir davranışta bulunup annenizin arkasından iyi ki gitmişsiniz. Siz onun babasına saygısızlık yapmazken, onu ağırlarken... Kusura bakmayın ama eşiniz terbiyesiz bir adam. O adamı aramayın yüz vermeyin bırakın elinde sonunda hatasını görecektir.

eşinin de içinde bitmiş bir şeyler demekki. fırsat bulup ayrılalım bıktım bu evlilikten demiş. annen tepkisinde gayet haklı. itince seyretmesi mantıksız olurdu zaten

doğru haklısınız ... benim kızgınlığım yüz göz olunmasıydı ama olan oldu artık 10 senelik evliyim tabii ki bir evveliyatı var kızgınlıklar, kırgınlıklar restime rest çekti ki asla yapamazdı ben gidicem diye aklı çıkan biriydi ki 1,5 aylık hamileyim ona güvendiğini düşünüyorum . Tabii bu da ayrı bir başlı başına olay.... Artık Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin. Yorumlarınız için çok tşk ederim en azından kafam rahatladı

Hamile halinle itti seni yani. Annene gerçekten hiç kızmamalısın.

bana göre zaten anneniz ordayken kavga etmeniz bile yanlış ki üzzerine birde seni itmesi annenizi gözü dönmesi normal kendi açınızdan düşünün belki anneniz bile bu zamana kadar size öyle bir harekette bulunmamıştır bir adam geliyor ki kızı bununla hayatını birleştirmiş onun olduğu bir yerde bunu yapıyor düşünmez mi ben ykken ne yapıyordur allah bilir diye? ben annenizin tavrını normal karşıladım sonuçta kızını koruyor eşiniz ne olursa olsun karşısındaki bir büyük olmasını geçtim sizin anneniz yani onunda annesi sayılır böyle bir terbiyesizlik yapmamalıydı ama genelde böyle durumlarda boşanma yolundansa aileler konuşur veya problemli olan kişiler bir anlaşma sağlanır eşiniz çabuk kestirip atmış bu bahane arıyor gibi geliyor insana

Anneye kızılacak bir durum yok bence. Sizi itmesi ne demek? Fiziksel boyuta gelmemeli hiç bir şey. Kendi çocuğunuz doğunca daha iyi anlarsınız. Onu besle büyüt sonra bir hanzonun itelediğine şahit ol. Annenizin arkasında olmanızı takdir ettim ama. Evden kovulması konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…