Canım ben 15 tane falan kullandım sonra hamile Kaldım. Bu ilaç sayesinde mi bilmiyorum ama doktor kaliteyi artırdığını söyledi özellikle doğal olmasının artılarından bahsetti. İnşallah olumlu sonuç alırsın.Merhaba;
bana da bugün doktorum verdi bu ilacı.
6 düşük 1 negatif tüp bebek denemem var
bugün kontrole gittiğimde yumurta rezervimin az ve kalitelerinin düşük olduğunu söyledi
bundan önceki düşüklerimin sebebi de kalitesiz yumurta olabilirmiş
hergün yeni birşey öğreniyorum ve ne derlerse yapıyorum
şimdi de bu ilacı kullanmaya başlayacağım.
2 ay kullanmam önerildi
faydasını gören olursa lütfen deneyimlerini burada paylaşabilirmi
yumurta kalitesizliği nasıl anlaşıldıMerhaba;
bana da bugün doktorum verdi bu ilacı.
6 düşük 1 negatif tüp bebek denemem var
bugün kontrole gittiğimde yumurta rezervimin az ve kalitelerinin düşük olduğunu söyledi
bundan önceki düşüklerimin sebebi de kalitesiz yumurta olabilirmiş
hergün yeni birşey öğreniyorum ve ne derlerse yapıyorum
şimdi de bu ilacı kullanmaya başlayacağım.
2 ay kullanmam önerildi
faydasını gören olursa lütfen deneyimlerini burada paylaşabilirmi
nasılsın canım sonuçların nasılCanım ben 15 tane falan kullandım sonra hamile Kaldım. Bu ilaç sayesinde mi bilmiyorum ama doktor kaliteyi artırdığını söyledi özellikle doğal olmasının artılarından bahsetti. İnşallah olumlu sonuç alırsın.
yumurta kalitesizliği nasıl anlaşıldı
Canım ben 15 tane falan kullandım sonra hamile Kaldım. Bu ilaç sayesinde mi bilmiyorum ama doktor kaliteyi artırdığını söyledi özellikle doğal olmasının artılarından bahsetti. İnşallah olumlu sonuç alırsın.
Sağolasın biz biraz sıkıntılıyız kanamalı geçiyor bakalım hayırlısı olsuninşallah bana da faydası olur.
hayırlı olsun hamileliğin
Canım kanama oluyor kırmızı. Bugün doktor baktı kanama görünmüyor dedi ama kan geliyor işte. Sen nasılsınnasılsın canım sonuçların nasıl
progestan verdi mi ? yat dinlen uzan pro women i içmeye devam ediyor musun .iiyim bende regli oldum ilacıda aldım bugün başlasam mı diye düşünüyorum .Canım kanama oluyor kırmızı. Bugün doktor baktı kanama görünmüyor dedi ama kan geliyor işte. Sen nasılsın
Onu bıraktık canım gebeliği öğrenir öğrenmez bıraktık. Folik asit kullanıyorum...Progestan kullanıyorum iğne de kullanıyorum hiç kalkmıyorum. Doktor sana ilaca başlama zamanıyla ilgili bir şey söyledi miprogestan verdi mi ? yat dinlen uzan pro women i içmeye devam ediyor musun .iiyim bende regli oldum ilacıda aldım bugün başlasam mı diye düşünüyorum .
benim düzenli göründüğüm bir doktor yok canım sadece aşılama istersen üniversitede doktorum var. eski doktorum sadece qenzim kullanmamı önermişti o kadar . kanama alanı yoksa kanama nasıl oluyo birşey demedi mi doktorOnu bıraktık canım gebeliği öğrenir öğrenmez bıraktık. Folik asit kullanıyorum...Progestan kullanıyorum iğne de kullanıyorum hiç kalkmıyorum. Doktor sana ilaca başlama zamanıyla ilgili bir şey söyledi mi
Canım kanama oluyor kırmızı. Bugün doktor baktı kanama görünmüyor dedi ama kan geliyor işte. Sen nasılsın
9 haftalık canım bilmiyoruz sabah baktı kanama yok dedi eve geldim resmen akıyor iğne yaptık progestan içiyorum bakalım.kanama görünmüyorsa senin kanaman neden oluyormuş ki
kaç haftalık gebesin
Düzenli gidemiyoruz ki inan 6-7 tane doktora gitmişimdir. Daha iyisi en iyisi olsun diyoruz ama doktorların çoğu bizim gibi hassas değil. Şırıl şırıl akıyor wcde. İğne işe yarar mı bilmiyorum. Doktor kanama yok diyor. Haftaya gel dedi. Ben de kasmicam sağlıklıysa düşmezmiş zaten. Kısmet. Kaybetmeye alıştım bu hafif geliyor ilk günden sıkıntılı başladık zaten . Allah'a emanet ettim yiyecek ekmeği varsa tutunur.benim düzenli göründüğüm bir doktor yok canım sadece aşılama istersen üniversitede doktorum var. eski doktorum sadece qenzim kullanmamı önermişti o kadar . kanama alanı yoksa kanama nasıl oluyo birşey demedi mi doktor
9 haftalık canım bilmiyoruz sabah baktı kanama yok dedi eve geldim resmen akıyor iğne yaptık progestan içiyorum bakalım.
değerin nasıl peki . bak şimdi bir doktorda durma . başka doktor fikride alDüzenli gidemiyoruz ki inan 6-7 tane doktora gitmişimdir. Daha iyisi en iyisi olsun diyoruz ama doktorların çoğu bizim gibi hassas değil. Şırıl şırıl akıyor wcde. İğne işe yarar mı bilmiyorum. Doktor kanama yok diyor. Haftaya gel dedi. Ben de kasmicam sağlıklıysa düşmezmiş zaten. Kısmet. Kaybetmeye alıştım bu hafif geliyor ilk günden sıkıntılı başladık zaten . Allah'a emanet ettim yiyecek ekmeği varsa tutunur.
Bebeğin gelişimi ve kalp atışı iyi olduğu için değere bakma gereği duymuyor canım büyüyormuş bebekdeğerin nasıl peki . bak şimdi bir doktorda durma . başka doktor fikride al
Evet evet bebek büyümüş sağlıklı görünüyordu sabah kalbi de iyiydi. Bazıları adet görürmüş belki öyle bişeydir ama bekleyecem fenalaşırsam bardaktan boşalırcasına gelirse gidecem acile. Doktor önlemi aldı gerisi Allaha kalmışkeseyi gördünüz yani..
iğne kanamayı durdurur aslında..
en azından kanamanın rengi kahveye falan döner
sonra yavaşça kesilir
uzan bol bol dinlen
Evet evet bebek büyümüş sağlıklı görünüyordu sabah kalbi de iyiydi. Bazıları adet görürmüş belki öyle bişeydir ama bekleyecem fenalaşırsam bardaktan boşalırcasına gelirse gidecem acile. Doktor önlemi aldı gerisi Allaha kalmış
Amin canım sağolasınsağlıkla kucağına alırsın inşallah..
uzat ayaklarını yat
ara sıra dolaş ve ağır iş yapma
dikkat et kendine