bunu sürekli gittiğin doktor mu söyledi . üniversite hastanesi varsa şehrinde orda iyi bir profesöre görünmeni öneririm onlar daha çok vaka gördükleri için bilirler doğruluğunuKızlar gece şiddetli kanama ve sancıyla acile gittik serum takıldı. Doktor bebeğin eşi rahim ağzında dedi kanama ondan oluyormuş. Farklı bi yere yükselebilir de dedi. İnternetten araştırdım ödüm koptu. Anne ölümü, bebek ölümü, rahmin alınması gibi kötü sonuçları oluyormuş. Ya çektiğim ne benim anlamadım. 3. Gebeliğim ama 30 yılım gitti 2 yılda. Kemal hükmen var nette soruları cevaplıyor Ona yazdım daha çok erken o teşhis için dedi. Rahat ol istirahat et falan dedi.
Kendi doktoruma haftaya gideceğim canım. Bunu acildeki kadın doğum doktoru söyledi. Önce kendi doktoruma gideceğim sonra araştırma hastanesinde doçent var ona giderim. Şanlıurfada maalesef prof yok diye biliyorum kuzumbunu sürekli gittiğin doktor mu söyledi . üniversite hastanesi varsa şehrinde orda iyi bir profesöre görünmeni öneririm onlar daha çok vaka gördükleri için bilirler doğruluğunu
Kendi doktoruma haftaya gideceğim canım. Bunu acildeki kadın doğum doktoru söyledi. Önce kendi doktoruma gideceğim sonra araştırma hastanesinde doçent var ona giderim. Şanlıurfada maalesef prof yok diye biliyorum kuzum
Direk donecnte gitsen ertelenemeye gelmez çünkü. Zaman önemli bu durumlar içinKendi doktoruma haftaya gideceğim canım. Bunu acildeki kadın doğum doktoru söyledi. Önce kendi doktoruma gideceğim sonra araştırma hastanesinde doçent var ona giderim. Şanlıurfada maalesef prof yok diye biliyorum kuzum
Tek başına gitme zaten o sıcakta. Olacak birşey varsa önüne geçemiyoruz zaten içini ferah tut allahın izni ile bir şey olmazCanlarım biraz mecburum açıkçası. Eşim polis ve seçim dolayısıyla çok yoğun çalışıyor . Ve Araştırma hastanesi çok uzak Şanlıurfada yaşıyoruz. En az 1 saatimi alır. Özel aracımız yok. İki üç gün sonra gideceğim. Çok şükür şimdilik iyiyim. Dediğiniz gibi çok önemli ama beklemekten başka çarem yok. Tek başımayım evde. Tek gidecek kadar cesaret edemiyorum . Şanlıurfa inanılmaz sıcak çıkmaya korkuyorum . Kese büyüdükçe plasenta yer değiştirecekmiş beklemekten başka da çare yok aslında çünkü ilaçları kullanıyorum.beni düşündüğünüz için sağolun. Hiç tanımadığın insanların seni düşünüp halini hatırını sorması çok güzel bir duygu. Allah gönlünüze göre versin inşallah her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz
tüm gün aklımdaydın elim msja gitmediCanlarım bebeğimin kalbi durmuş bu sabah gittiğimde öğrendik ve kürtaj oldum.bu 3. Kalp durması, 3. Kürtaj.. Pıhtılaşma iğnesi de yaptırdım ama olmadı işte
Sağolasın canım zor ama yıkıldıkça bebeği daha çok istiyorum. Kromozom analizi derken anlayamadım canım doktorun.bahsettiği genetik incelemeyi mi diyorsun. Bana sadece trombofili paneli karyotip analizi, rahim filmi çekimi yapıldı. Eşime de sadece spermiogram onun dışında hiçbir şey yapılmadıtüm gün aklımdaydın elim msja gitmedi. kromozom analizi yapıldı mı size ? allah yardımcın olsun çok zor bir durum
dna hasar kontrol edilmedi mi eşinde ?Sağolasın canım zor ama yıkıldıkça bebeği daha çok istiyorum. Kromozom analizi derken anlayamadım canım doktorun.bahsettiği genetik incelemeyi mi diyorsun. Bana sadece trombofili paneli karyotip analizi, rahim filmi çekimi yapıldı. Eşime de sadece spermiogram onun dışında hiçbir şey yapılmadı
Bunların hiçbiri yapılmadı. Şanlıurfa ya da mersin Üniversite hastanesinin genetik bölümüne gitmek istiyorum biraz toparlanınca gideceğim . Doktor tüp bebek tedavisi tavsiye ederim dedi ama bilmiyorum kararsizim bu konudadna hasar kontrol edilmedi mi eşinde ?
eşinde ve sende preferik kanda kromozom analizi yapılmadı diyorsun kromozon sorunu da olabilir . sebebsizde olabilir . tıbbi genetik bölümü yapıyor . kadın doğum ilede görüşebilirsin .
Canlarım bebeğimin kalbi durmuş bu sabah gittiğimde öğrendik ve kürtaj oldum.bu 3. Kalp durması, 3. Kürtaj.. Pıhtılaşma iğnesi de yaptırdım ama olmadı işte
İnşallah canım sağolasın Allah razı olsunçok çok geçmiş olsun..
inan çok üzüldüm..
nasıl bir duygu olduğunu çok iyi bilirim
doğru teşhis ve tedaviyle bir gün sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah..
geçen hafta gittim mersin üniversitesinin genetik bölümüne . kromozom için sıra var tarih veriyorlar. balcalıyı ara sor istersen orası daha gelişmiş bir durumdaBunların hiçbiri yapılmadı. Şanlıurfa ya da mersin Üniversite hastanesinin genetik bölümüne gitmek istiyorum biraz toparlanınca gideceğim . Doktor tüp bebek tedavisi tavsiye ederim dedi ama bilmiyorum kararsizim bu konuda
Gaziantep'e gitmek daha kolay olacak bize. Muhtemelen oraya gideriz. Genetik bölümünden direkt randevu alınıyor mu yoksa kadın doğum mu yönlendiriyor. Ben genetikten randevu alabilir miyimgeçen hafta gittim mersin üniversitesinin genetik bölümüne . kromozom için sıra var tarih veriyorlar. balcalıyı ara sor istersen orası daha gelişmiş bir durumda
Balcalı da direk gittim ama sevki kadın doğumdan kendileri yaptı yani gitmedim amma gitmiş gibi.oldum . Mersinde de öyle direk gittim antepte muhtemelen de öyledirGaziantep'e gitmek daha kolay olacak bize. Muhtemelen oraya gideriz. Genetik bölümünden direkt randevu alınıyor mu yoksa kadın doğum mu yönlendiriyor. Ben genetikten randevu alabilir miyim
merhaba canim. 3 ay kullanmani doktor mu soyledi? birde ben amh dusuk oldugu icin doktorum vermisti sana neden verildi acaba bu takviyeselam kızlar..
pro women kullanmaya bugün itibariyle başladım.
ileri de bizim gibi bilgi sahibi olmak isteyenler olursa fikir vermesi açısından yazıyorum
paketi 145 lira
3 ay kadar kullanacağım
bu süreçte kendiliğimde gebe kalabilmeyi umud ediyorum
gebelik gerçekleşmezse
2. kere tüp bebek deneyebilirim
şimdilik durumlar böyle..
Muhakkak eşinize sperm dna hasar testi yaptırın benim 2. Bebeğimi de kaybettikten sonra yaptık biz clexsan kullanmıştım üstelik eşimde %40 hasar çıktı şuan tedavi oluyorCanlarım bebeğimin kalbi durmuş bu sabah gittiğimde öğrendik ve kürtaj oldum.bu 3. Kalp durması, 3. Kürtaj.. Pıhtılaşma iğnesi de yaptırdım ama olmadı işte