Gebeliğe Hazırlık Pro women kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aminn aminnn canim insallahh. bende de amh degerim dusukmus. onun icin kullaniyorum. yumurtalari saglikli gelistiriyormus. suan sonucunu bekliyorum bende. bugun regl olmam gerekti henuz olmadim. 1 2 gun daha olmazsa test yapacagim. Rabbim bu mubarek gunlerde hepimizin yuzune guler insallahh
Günlerimiz aynıymış ben de bugün adet oldum. Yarın doktora gidicem ikinci günü hormon tahlilleri için. Klomene başlayalım demişti doktor kararsızım. Biraz daha beklesem mi yoksa klomene başlasam mı bilmiyorum hormon sonuçlarına göre karar vericem artık hakkımızda hayırlısı

Günlerimiz aynıymış ben de bugün adet oldum. Yarın doktora gidicem ikinci günü hormon tahlilleri için. Klomene başlayalım demişti doktor kararsızım. Biraz daha beklesem mi yoksa klomene başlasam mı bilmiyorum hormon sonuçlarına göre karar vericem artık hakkımızda hayırlısı
ben henuz adet olmadim. bekliyorum 1 2 gun gecerse test yapacagim. gecen sene doktora gitmistim ilk ben. hormonlarda vs bisi cikmadi. birtek amh a bakmamislar. gecen ay yeniden doktora gittigimde de amh a bakildi dusuk dedi doktor. bakalim bende adet olursam 4. gun cagirmisti o zaman gidicem

Selam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer

deryato deryato canım mrb naptın gelişme varmı adet olmazsam test yapacağım demiştin bende kullanıyorum prowomen dan inşallah hepimize faydası olur durumdan haberdar eder misin

Canım kusuruma bakma lütfen bildirim gelmedi mail adresime. Siteye girince gördüm . Sağolasın Allah razı olsun. Sende bi gelişme oldu mu
ben ilacı aldım başlamadım. reglimi bekliyorum birde kocaman 2 polip çıktı 18 haziranda drye gidicem adetli olmuş olurum muhtemelen duruma bakacak gerçekten varsa küçük bir ameliyat olacam . sonrasını hiç bilmiyorum
Selam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer
kuzum yerleşme olabilir kendini yorma günün ne kdar geçti . mümkünse de bir kan testi ver . ben 5 gün yaşadım yerleşme kanaması

Selam kızlar,
Benim de son 2 aydır adet düzensizliğim vardı. AMH değerim düşük çıktı 0.45 doktorum adet söktürücü verdi bunun yanında Prowomen'i önerdi. Dün içmeye başladım. Bunun yanında adet olunca 15. gün ve 25.gün arasında içmem gerekn bir ilaç daha var. Allah hayırlısını nasip etsin. Öncelikle kafamızın sakin olması gerekiyor sonrasında tevekkül... Allah hepimiz için hayırlı olanı versin inş... Bir gelişme olursa mutlaka buradan yazarım...

ben ilacı aldım başlamadım. reglimi bekliyorum birde kocaman 2 polip çıktı 18 haziranda drye gidicem adetli olmuş olurum muhtemelen duruma bakacak gerçekten varsa küçük bir ameliyat olacam . sonrasını hiç bilmiyorum

kuzum yerleşme olabilir kendini yorma günün ne kdar geçti . mümkünse de bir kan testi ver . ben 5 gün yaşadım yerleşme kanaması
Sağol ama söktü şakır şakır :KK43:

deryato deryato canım mrb naptın gelişme varmı adet olmazsam test yapacağım demiştin bende kullanıyorum prowomen dan inşallah hepimize faydası olur durumdan haberdar eder misin
merhaba canimm. malesef kırmızılari gordum. ilacin etkisi olmadi sanirim yada olmasi icin 1 ay az bir sure olabilir. sende son durum ne

Selam kızlar,
Benim de son 2 aydır adet düzensizliğim vardı. AMH değerim düşük çıktı 0.45 doktorum adet söktürücü verdi bunun yanında Prowomen'i önerdi. Dün içmeye başladım. Bunun yanında adet olunca 15. gün ve 25.gün arasında içmem gerekn bir ilaç daha var. Allah hayırlısını nasip etsin. Öncelikle kafamızın sakin olması gerekiyor sonrasında tevekkül... Allah hepimiz için hayırlı olanı versin inş... Bir gelişme olursa mutlaka buradan yazarım...
selam canim. benimde amh 1.34 cikmisti. gecen ay ogrendim ve doktor prowomeni verdi. 1 ay denedim ama sonuc alamadim
gelecek ay yeniden gidicem doktora bu sure icinde de dinlenicem kulkanmamaya karar verdim bisey

merhaba canimm. malesef kırmızılari gordum. ilacin etkisi olmadi sanirim yada olmasi icin 1 ay az bir sure olabilir. sende son durum ne
Hayırlısı olsun canım bende bir hafta olacak yaklaşık kullanmaya başlayalı bayramdan sonra ki reglim bitince kontrole gideceğim umarım güzel şeyler duyarım

IMG_0588.jpg
insallah canimm. sende de amh dusuk muydu doktor neden verdi bu ilaci
Minik minik kistler var onları Yok edecek ve yumurtlamana yardımcı olacak dedi canım buda o gün yapılan kan tahlili sonucum

Kızlar siz prowomen’i ne zaman kullanmaya başladınız? Şuan ben adet söktürücü içiyorum henüz adet olmadım ve ilacı kulkanmaya başlamıştım acaba refl sonrası mı kullanmak gerekir?

Kızlar siz prowomen’i ne zaman kullanmaya başladınız? Şuan ben adet söktürücü içiyorum henüz adet olmadım ve ilacı kulkanmaya başlamıştım acaba refl sonrası mı kullanmak gerekir?
ben reglken muayeneye gittiğimde vermişti doktor canım reglken kullanmaya başladım yani peki sana doktorun söylemedi mi ne zaman başlaman gerektiğini

X