Merhaba , bir şey sormak istiyorum. Bende 6 gündür prowomen kullanıyorum , gliforu doktorun mu verdi ?Slm kızlar bende pro women kullanıyorum doktor önerdi bendede pko var onun için gebeliğe yardımcı olması için verdi ikinci kutuya başladım ben bide ek olarak glifor kullanıyorum klomen fayda vermedi o yüzden bunları kullanmaya devam et adetin üçüncü günü gel bakalım bi ona göre klomen yerine başka bi ilaca geçecez dedi
Tamam canım sağolasınBalcalı da direk gittim ama sevki kadın doğumdan kendileri yaptı yani gitmedim amma gitmiş gibi.oldum . Mersinde de öyle direk gittim antepte muhtemelen de öyledir
Doktorlar çok umursamıyor ki biz dil dökersek belki yapıyorlar. Hasar testini nerde yaptırdınız yani kadın doğuma mı gittiniz yineMuhakkak eşinize sperm dna hasar testi yaptırın benim 2. Bebeğimi de kaybettikten sonra yaptık biz clexsan kullanmıştım üstelik eşimde %40 hasar çıktı şuan tedavi oluyor
Hayır izmirden kalkıp İstanbul Mecidiyeköy şubesine düzen laboratuvarı gittik bunu yapan 2 şehir var zaten kendi isteğimizle yaptırdıkDoktorlar çok umursamıyor ki biz dil dökersek belki yapıyorlar. Hasar testini nerde yaptırdınız yani kadın doğuma mı gittiniz yine
internette satiyorlar mi urunuselam kızlar..
pro women kullanmaya bugün itibariyle başladım.
ileri de bizim gibi bilgi sahibi olmak isteyenler olursa fikir vermesi açısından yazıyorum
paketi 145 lira
3 ay kadar kullanacağım
bu süreçte kendiliğimde gebe kalabilmeyi umud ediyorum
gebelik gerçekleşmezse
2. kere tüp bebek deneyebilirim
şimdilik durumlar böyle..
m
merhaba canim. 3 ay kullanmani doktor mu soyledi? birde ben amh dusuk oldugu icin doktorum vermisti sana neden verildi acaba bu takviye
internette satiyorlar mi urunu
Mersinde düzen laboratuvarı var ora ile görüş biz 2 sene önce 150 tlye yaptırdık belki acı badem hastanesi de yapıyor olabilir arayıp öğren istersenDoktorlar çok umursamıyor ki biz dil dökersek belki yapıyorlar. Hasar testini nerde yaptırdınız yani kadın doğuma mı gittiniz yine
Üniversite araştırma hastanesinde yapılmaz mı kiiMersinde düzen laboratuvarı var ora ile görüş biz 2 sene önce 150 tlye yaptırdık belki acı badem hastanesi de yapıyor olabilir arayıp öğren istersen
Anladım canım ne zor işmiş bu sağolasınHayır izmirden kalkıp İstanbul Mecidiyeköy şubesine düzen laboratuvarı gittik bunu yapan 2 şehir var zaten kendi isteğimizle yaptırdık
Evet doktor verdi prowomen la beraber kullanıyorum pko için verdi onu sanırsamMerhaba , bir şey sormak istiyorum. Bende 6 gündür prowomen kullanıyorum , gliforu doktorun mu verdi ?
bende kullanmak istedim kilo vermeme destek olsun diye.Çünkü pko kilo vermemi zorlaştırıyormuş ama doktorum bana kullandırmadı o yüzden sormak istedimEvet doktor verdi prowomen la beraber kullanıyorum pko için verdi onu sanırsam
Ben normal bir bardak içme suyuna karıştırıp içiyorum cnm.kızlar günaydın bugün adet oldum ilaca başlamayı düşünüyorum kafama şu takıldı 200 ml su diyor ya sıcak su mu çesme suyumu kullanıyorsunuz
sağol kuzum bende öyle yaptım dün . nasıl gidiyor şimdilik durumlarBen normal bir bardak içme suyuna karıştırıp içiyorum cnm.
çatlma sorunu varsa denemeye değer bence eşine harnup pekmezi içir bir sıkıntı yoksaMerhabalar. Ben de 41 yaşındayım. 1 yıllık evliyim. 8 aydır çocuk düşünüyoruz. AMH değerim 3,9. yumurta takibi yaptırdım, 26 mm oldu ama çatlamadı, çatlatmak için uygun zaman değil dedi, prowomen verdi, eşin de kullansın promank sını dedi ama çok pahalı. 330 tl kisi. sadece ben alırım belki. bu ayın 18 inde regl olacağım fsh ve lh bakılıp klomene başlayalım dedi. Aslında yumurta oluşuyor kendiliğinden büyüyor da sadece çatlama sorunu var. sizce klomen şansı arttırır mı. saraçoğlunun yumurta çatlatmak için havuç kürünü deneyen var mı. hayıt otuna başlayayım diyorum bir de
Ben ikinci pakete başladım ekstra p.tesi iğne ve hap yumurta gelistirici basladi dr.um gelişirse aşılama yapacak 18inde gidecem bakalım sizin durumlar nedir?sağol kuzum bende öyle yaptım dün . nasıl gidiyor şimdilik durumlar
ilk aşılamamı ? korunmuyorum şuan olmazsa eylül ekim gibi aaşılama yaptırırım belkiBen ikinci pakete başladım ekstra p.tesi iğne ve hap yumurta gelistirici basladi dr.um gelişirse aşılama yapacak 18inde gidecem bakalım sizin durumlar nedir?