Gebeliğe Hazırlık Pro women kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım geçmiş olsun Allah tekrarını göstermesin yüreğini ferah tut bizim de sağlıklı yavrularımız olacak inşallah
amin inşallah kuzum . dünde göğüsün kahve bölgesinin içinde minik minik beyaz sivilcemsi şeyler çıktı sende hiç oldu mu böyle birşey

amin inşallah kuzum . dünde göğüsün kahve bölgesinin içinde minik minik beyaz sivilcemsi şeyler çıktı sende hiç oldu mu böyle birşey
Evet canısı ne zamandır var bilmiyorum ama son bir aydır dikkatimi çekiyordu. İçinde iltihap falan yok. Sonra koyulaşma oldu göğüs ucumda. Senin adet günün ne zaman inşallah bu gebelik belirtisidir daha önce yoktu bende. Kullandığım hormon ilaçları mı yaptı bilmiyorum

gebelik olduğunu sanmıyorum ama olabilir tabi cumartesi günü doktora gittim ama yeni döllenme ise bilmiyorum . göğüs uçlarım çok acıyordu o hafiflemiş dün akşam oluşmaya başladı sanırım . reglimin 18.ci günü bugün . bende yasmin kullanmıştım geçen ay olmam gereken günden 1 hafta önce adet olmuştum

Hayırlısı inşallah. Ama sana tavsiyem gecikme olunca negatif çıksa bile bekle mucize gerçekleşebiliyor o yüzden hiç Acele etme ben o hatayı yaptım sen yapma. Adetim 13 gün gecikince negatifti beta hcg.

Hayırlısı inşallah. Ama sana tavsiyem gecikme olunca negatif çıksa bile bekle mucize gerçekleşebiliyor o yüzden hiç Acele etme ben o hatayı yaptım sen yapma. Adetim 13 gün gecikince negatifti beta hcg.
geç döllenme mi oldu acaba sende . değerlerin nasıl şimdi

Sanırım öyle bir şey olmuş. Değer artışı iyiydi en son yarın gideceğim Midem bulanmıyor huzursuzum normalde bulanırdı erkenden.
her gebelik değişik belirtiler demek takılma ona benim 2 gebelik 2 farklı deneyimdi benim için . tek ortak nokta acı yemek isteğimdi . en so0n değerin kaç

her gebelik değişik belirtiler demek takılma ona benim 2 gebelik 2 farklı deneyimdi benim için . tek ortak nokta acı yemek isteğimdi . en so0n değerin kaç
İlk 512 sonra 1100lü bişeydi. 2000 küsür oldu. Bir hafta bekledik kese göründü bebek de vardı. Kalbi de atıyordu. Ama kese iyi değildi yaklaşık iki haftada bunları yaşadım

İlk 512 sonra 1100lü bişeydi. 2000 küsür oldu. Bir hafta bekledik kese göründü bebek de vardı. Kalbi de atıyordu. Ama kese iyi değildi yaklaşık iki haftada bunları yaşadım
hayırlısı olsun kuzum ya herşey yoluna girer umarım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

Merhaba bir gelişme var mı acaba? İlacın etkisini merak ettim aylardır inofolic combi kullandım ama hiçbir sonuç alamıyorum.

merhaba canim. yarin adet gunum. dayanamayip cumartesi test yapmistim negatifti sonuç. yarin adet olmazsam yeniden test yapacagim. ama icimden bir ses yok diyor. hic bir belirtim biseyim yok. niyeyse umutsuzum. siz ne icin kullanıyorsunuz o ilaci. ben cok bilmiyorum da yeni yeni arastiriyorum

insallah bebegin sana sıkıca tutunur.. sag salim alirsin kucagina. yanliz hamile oldugunu duyunca bana umut oldun. bende ilk kez bu ay kullandim prowomeni sende kullanmaya baslamismiydin. birde doktor neden vermişti bu ilaci size bende amh degeri düşük diyeydi. sizinde ondan da daha da umut olacaksiniz bana.. yarin adet gunum benimde. cumartesi test yaptim negatifti. biraz erken yapmis olabilirim gerci ama genede niyeyse yok gibi geliyor bana. nolur benim icinde dua eder misin Rabbim banada yasatsin annelik duygusunu ..

Aminnnn canım benim yaa inşallah o duyguyu en hayırlı bir şekilde en kısa sürede yaşarsın. Bana yumurta kalitesini artırması için verdi herhangi bir tahlil yapılmadı. Verirken de doğal olduğunu , zengin içeriği olduğunu söyledi iki hafta kullandım sonra uzun bir adet gecikmesi yaşadım. 15 gün 16 gün gecikti söktürücü kullandım meğer hamileymişim. O ilaç bence doğal olduğu için bile kullanılmaya değer. Her yerimiz sentetik ilaçlarla doldu. Bide şunu söyleyim. Adet olunca ağlıyordum, üzülüyordum , hep gün sayıyordum.bu arada eşimle de taktığım için çok tartışıyordum. Düşündğm, ne yapıyorum ben dedim, sonra her şeyi silip attım evliliğime odaklandım hayattan zevk almaya başladım. Güldüm eğlendim gezdim. Öğrencilerimle etkinlikler yaptım. Zamanı gelince zaten olacak benim gücüm yetmez Allah verecek dedim. Ve bi ayetten çok etkilendim. Allah diyor ki ben bir şey vermek istiyorsam buna hiçbir şey engel olamaz, istemiyorsam da hiçbir şey bunu yapamaz. Aklımdan sildiğim an hamile olduğumu öğrendim. Şimdi çok sıkıntılıyız bebeğimin sağlığı iyi değil ama o da Allahtan. Yapacak hiçbir şeyim yok, acizim sadece tedbir aldım. Diyeceğim o ki canım stres yapma üzülme kafana takma vakti gelince peşinde koşturacak seni tatlı bıcırın. Hayatı doyasıya yaşa saplanma. Allah yardımcın olsun

cok tesekkur ederimmm. cok dogru her ay yikiliyorum ama bu ay artik silip aticam insallahh. en azindan deneyeceğim kendimi uzmeyecegim. Rabbim ol diyince olacak..

cok tesekkur ederimmm. cok dogru her ay yikiliyorum ama bu ay artik silip aticam insallahh. en azindan deneyeceğim kendimi uzmeyecegim. Rabbim ol diyince olacak..
Aynen öyle canım üzüldüğün an beni hatırla

Ben de bebek istediğim için kullanıyorum ama olmadı malesef. Sağlıklı yumurtlamayı sağlıyormuş ama bende hiç işr yaramadı aksine yumurtlamıyorum. Belki stresten olmuyo bilemiyorum. Hepimize tez vakitte bu stresten kurtulmayı diliyorum.

aminn aminnn canim insallahh. bende de amh degerim dusukmus. onun icin kullaniyorum. yumurtalari saglikli gelistiriyormus. suan sonucunu bekliyorum bende. bugun regl olmam gerekti henuz olmadim. 1 2 gun daha olmazsa test yapacagim. Rabbim bu mubarek gunlerde hepimizin yuzune guler insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…