- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.736
Bnde 2 kutu kullandım eczaneden aldimEczanelerde daha pahali. Internette 170 180 tl yazıyor ama orjinal mi emin olamıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde 2 kutu kullandım eczaneden aldimEczanelerde daha pahali. Internette 170 180 tl yazıyor ama orjinal mi emin olamıyorum.
Ne kadar ödediniz acaba ayip olmazsa. 4 ay önerdi doktor bana.Bnde 2 kutu kullandım eczaneden aldim
Eşimde kullandı toplam 450 TL ödedik 2 ay kullandım yeni bıraktık korunmayı ama kesinlikle faydası var yumurtladigimi hissediyorum kullanınca fark edeceksin sana ne için verdi doktorunNe kadar ödediniz acaba ayip olmazsa. 4 ay önerdi doktor bana.
Faydasını gördünüz mu?
Ben 1 bucuk sene once hamile kaldim kalbi durdu kürtajla aldilar. Bidaha hamile kalamadim. 3 ay once pko cikti 3 aydir reglim duzensiz. 2 gun öncede hsg çektirdim temiz cikti. Doktor 4 ay kullan hamile kalacaksın dedi.Eşimde kullandı toplam 450 TL ödedik 2 ay kullandım yeni bıraktık korunmayı ama kesinlikle faydası var yumurtladigimi hissediyorum kullanınca fark edeceksin sana ne için verdi doktorun
Pıhtılaşma testini yaptırdın mi cnm yaptirmafiysan mutlaka yaptır yada tedbir olarak coraspin kullan faydasını görürsün cnm kullan mutlaka ben 3 kutuyu da alsam mı diye düşünüyorum hattaBen 1 bucuk sene once hamile kaldim kalbi durdu kürtajla aldilar. Bidaha hamile kalamadim. 3 ay once pko cikti 3 aydir reglim duzensiz. 2 gun öncede hsg çektirdim temiz cikti. Doktor 4 ay kullan hamile kalacaksın dedi.
Pıhtılaşma yaptırmadım ilk gebeliklerde görülür normal dediler. Birde ben dogum kontrol hapi kullanirken hamile kaldim(duzenli kullaniyordum). Adetim sokulmuyor zannettim sogan suyu maydonoz suyu onlari içmiştim (Pıhtılaşma testini yaptırdın mi cnm yaptirmafiysan mutlaka yaptır yada tedbir olarak coraspin kullan faydasını görürsün cnm kullan mutlaka ben 3 kutuyu da alsam mı diye düşünüyorum hatta
Banada öyle dediler pıhtılaşma çıktı kardesimin de ilk gebeliği 5 aylıkken erken doğum yaptı bu tarz sorunların nedeni genelde pıhtılaşma çıkıyor sen yinede tedbirini al bnde 2 düşükten sonra yaptırdım keşke ilk düşükten sonra yaptirsaydim dedim aklında soru işareti kalmasınPıhtılaşma yaptırmadım ilk gebeliklerde görülür normal dediler. Birde ben dogum kontrol hapi kullanirken hamile kaldim(duzenli kullaniyordum). Adetim sokulmuyor zannettim sogan suyu maydonoz suyu onlari içmiştim (
Doktora bi danisayim teşekkür ederim. Prowomeni de eczaneden alicam saniirm. Internette sahte ilac cok fazla güvenemedim.Banada öyle dediler pıhtılaşma çıktı kardesimin de ilk gebeliği 5 aylıkken erken doğum yaptı bu tarz sorunların nedeni genelde pıhtılaşma çıkıyor sen yinede tedbirini al bnde 2 düşükten sonra yaptırdım keşke ilk düşükten sonra yaptirsaydim dedim aklında soru işareti kalmasın
Kuzum ben eczanemden en son 3 hafta evvel 175TL ye aldım.Eczanelerde daha pahali. Internette 170 180 tl yazıyor ama orjinal mi emin olamıyorum.
Bende dun oradan sipariş verdim sifa olur insallahKuzum ben eczanemden en son 3 hafta evvel 175TL ye aldım.
Korunmaniz gerekmiyor prowomen kullanirkenHanımlar bişey sorucam bu ilacı içtikten sonra mi korunmayı bırakmamız gerekiyor
Aman ya bnde 2 ay korundum yumurtladigimi ne güzel hissediyordum acaba tekrar kullanmam gerekir mi yoksa faydası zaten olmuş mudur olmazsa doktora tekrar sorayimKorunmaniz gerekmiyor prowomen kullanirken
Bebek istemiyor musunuz neden korundunuz?Aman ya bnde 2 ay korundum yumurtladigimi ne güzel hissediyordum acaba tekrar kullanmam gerekir mi yoksa faydası zaten olmuş mudur olmazsa doktora tekrar sorayim
İstiyoruz da doktor dedi ki en az iki kutu iç bizde 2 kutu içelim tedavimiz tamamlansin öyle diye düşündük bskalim bu ay olmazsa 3. Kutuyu da alirimBebek istemiyor musunuz neden korundunuz?
Benim doktorum 4 ay kullan dedi. 4 ayda gebelik olmazsa asilama yapılacak . Bence doktorunuza bi sorun tekrar
Bı de yeni kürtaj olmuştum ondan korunma suremde vardı 2 ayBebek istemiyor musunuz neden korundunuz?
Benim doktorum 4 ay kullan dedi. 4 ayda gebelik olmazsa asilama yapılacak . Bence doktorunuza bi sorun tekrar
Faydali bi takviye kullanabilirsiniz bencede. Inşallah sifa olur.İstiyoruz da doktor dedi ki en az iki kutu iç bizde 2 kutu içelim tedavimiz tamamlansin öyle diye düşündük bskalim bu ay olmazsa 3. Kutuyu da alirim
Yaaa cok üzüldüm bende bir kurtaj oldum anliyorum seni. Rabbim en kisa zamanda tekrar nasip etsin .Bı de yeni kürtaj olmuştum ondan korunma suremde vardı 2 ay
Ora neresi? Şifa olsun ...Bende dun oradan sipariş verdim sifa olur insallah