Gebeliğe Hazırlık Pro women kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 3 gündür kullanıyorum yumurta rezervim az cıktı benimde senin gibi 1.77_çıktı onun için doktorum yazdı

3/6 ay arası düzenli kullanırsanız etkisi gerçekten büyük yanında teatrio kapsül alırsanız ikisi combo oluyor tavsiye ederim. 3,5 kutu kullanımında gebe kaldım ama kimyasal oldu. Tüp bebeğe başladım çok şükr 1 tanede olsa sağlıklı ve kaliteli embriyom oldu. Bana inanın çok ama çok etkisi var. Aynı doktora giden birçok kişi bunu kullanıyor ve herkes memnun.

Ne güzel bir haber olmuş.
Amh normalde kaç olmalı hamile kalmak için?
Prowomene dün başladım, başım dönüyor sizde de böyle miydi ilk başladığınızda?

Ne güzel bir haber olmuş.
Amh normalde kaç olmalı hamile kalmak için?
Prowomene dün başladım, başım dönüyor sizde de böyle miydi ilk başladığınızda?
Ben de hiç baş dönmesi olmamıştı, tadı çok güzel gelmişti. Çocukken içtiğim portakallı vitamini hatırlattı bana

Ben de hiç baş dönmesi olmamıştı, tadı çok güzel gelmişti. Çocukken içtiğim portakallı vitamini hatırlattı bana
Canım benim adetim bir hafta gecikti sonra oldu kanda negatifti.
Adetim biteli bir kaç gün oldu ve sürekli başım dönüyor. Hamilelik olsa o.bi haftalık gecikmese kanda çıkardı. Hiç başına geldi mi benzeri?

Kasık ağrısı olmuş muydu, yumurtalıklar için ya benim alt tarafta alt kasıklarda şancı gibi bi hareketlilik oluşuyor.

Canım benim adetim bir hafta gecikti sonra oldu kanda negatifti.
Adetim biteli bir kaç gün oldu ve sürekli başım dönüyor. Hamilelik olsa o.bi haftalık gecikmese kanda çıkardı. Hiç başına geldi mi benzeri?
Canım ben de kasık agrıdı hıcbırsey olmadı. Adete 3 gün kala test yaptım net kırmızı cıktı. Hemen gıdıp kan verdım. 980 betahcg cıktı. Ertesi gün Dr muane sinde direk kese gördük.. Benimki adet bıter bitmez olan ilişkiydi. 8. Ya da 9. Gündü sanırım erken döllenme olunca kana cabuk gecıyor

Amh normalde kaç olmalı hamile kalmak için? Size dr değerinize olmaz mı demişti?

Adet belirtileri bile olmamış kasık ağrısı vs sürpriz olmuş:)
Kaç ay sonra hamile kaldınız denemelerden? Benim 6 ay oldu.

Canım benim ilki tüp bebekti. 2.bebeğim normal kendiliğinden oldu... 3.bebeği kız diye ben kendim istedim. Bir kaç ay denedim olmadı. Dra gıttım yumurta 1 tane görüyorum ikinci çok ufak.. Rezerv azlığı dedi. Amh 0.50 çıktı.. Senin 2.çocuk normal olmuş, bu da normal olur zaten çocugun var. Al şu prowoman 4 ay kullan baktın olmadı. O zaman tedavi istersen başlarız dedi. Ben aman nasıl olsa yumurta yok, cocugum da var salla boşver moduna girdim. İlacı da internetten ucuza aldım aklımdan çocuk düşüncesi çıktı. Tadı güzel diye düzenli içtim. Bir de Dr rezerv azlugı da olanların adet bıtımınden ıtıbaren gün aşırı ilişki olması lazım. Yani normal kadına 14.günğ degerlendır dıyorum ama sen adet bıter botmez başla dedi. Adet bitti 2 kere ılışkı oldu ben sömestr tstılune gıttım cocuklarla.. Aklımda ne bebek ne bırsey. 15 tatıl bıttı.. Ben derste sürekli uyku halindeyim. Ben ne zmn hamıle olsam uykum gelir Baska da belirtı olmaz. Gercu 3.çok erken belırtı verdi. Gözümü acamıyorum. Akşam spora gudıyırum herkes spor yapıyor ben yer mi dersıne yatıp uyuyordum oradaki yaslı Bır kadın kuxım sen hamilesin dedi. Hemen ertesı gun test alıp yaptım bingoo. Tabi 3. De erkek oldu. Şimdi 16 aylık.. Ama tüm arkadaslara söyledim.. 2 tanesi prowoman kullanarak 2 kutuda gebe kaldı.. Allah herkese versin inşllh

Merhaba uzun bi zaman geçmiş fakat yazmak istedim çocuğun oldu mu canım sağlıkla kucağına aldin mi ben de Prowomen aldım kullanıyorum nasip bakalım ama seni çok merak ettim Inşallah sağlıkla kucağına almissindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…