Ecznede daha mi uygun bu ilacTamam teşekkürler. Ben gece yatarken içiyordum. Sabah içeyim en iyisi
Ben internetten alıyorum. 200 lirayaEcznede daha mi uygun bu ilac
Hangi siteBen internetten alıyorum. 200 liraya
Farmante.comdan almıştımHangi site
Bana hiç bir etkisi olmadı aylarca içtim verdiğim paraya yazıkMerhaba, bi gelisme oldu mu ilacla.yeni basladim ben de
Üzüldüm.Doktor niçin tavsiye etmisti?Bana hiç bir etkisi olmadı aylarca içtim verdiğim paraya yazık
Yumurtalarımın tembel olduğunu söylemişti ama bence alakası yokÜzüldüm.Doktor niçin tavsiye etmisti?
Ne güzel bir haber olmuş.Benım ilk cocugum tup bebek. İkinci kendiliğinden oldu. İkisi de erkek. Ben 3.yu cok istiyordum ıkı yıldır deniyorduk olmuyordu. Dra gittim rezerv azlıgı dedı amh ilk yıl 1.00 cıktı son yaptırdığım bu gecen Aralık 0.5 çıktı. Hemen tedavı tup bebek dediler. Bir tup bebekcı hıc ugrasmam yumurta kaliten 0.5 lik bıle degıl ben 1 tane yumurtayı zor göruyorum dedı. Cok agladim. Bır tup bebek ı omega 3 quanzım 10 kullan sonra tedavıye baslayalım dedı. Kullanmadım. Kafada bitirdim zaten ıkı cocugum var. Adetlerim ıyıce 30 gune cıkınca normal bir dra gittim. Anlattım herseyı nıye umutsuz oluyorsun ki 0.5 ve 0.2 amh ile cok hastam gebe kaldı. Kafandan cocuk duduncesını cıkar ve yeni bir ılac cıktı prowoman al kullan 3 ay dedı. Eczaneye sordum pahalı netten daha uygun aldım. Sadece 1 kutu bitirdim. 2.yı de al ayacaktım o kadar kafamdan cıkarmustım. Adet gecikince test yaptım allahım hamileyim. Bu prowoman bence cok faydalı 1 ay ıctım suya katılıyor portakal tadı var vitamin ılacı gıbı. Simdi 7 haftalık hamileyim kızlar.. Doktorum bu ılac la sende dahil 9 hastam gebe kaldı.. Hele ıkı tanesi 42 yasında. Tup bebekcıler bizim gıbı rezerv azlıgını hemen tedavıye almak ıcın ugrasıyor. Önce inanın ve cocuk fikrini cıkarın aklınızdan.. Çok bebek dıye kafaya taktıkça olmuyor
Merhaba sizde gelişme oldu mu?Merhaba, bi gelisme oldu mu ilacla.yeni basladim ben de
Ben de hiç baş dönmesi olmamıştı, tadı çok güzel gelmişti. Çocukken içtiğim portakallı vitamini hatırlattı banaNe güzel bir haber olmuş.
Amh normalde kaç olmalı hamile kalmak için?
Prowomene dün başladım, başım dönüyor sizde de böyle miydi ilk başladığınızda?
Canım benim adetim bir hafta gecikti sonra oldu kanda negatifti.Ben de hiç baş dönmesi olmamıştı, tadı çok güzel gelmişti. Çocukken içtiğim portakallı vitamini hatırlattı bana
Kasık ağrısı olmuş muydu, yumurtalıklar için ya benim alt tarafta alt kasıklarda şancı gibi bi hareketlilik oluşuyor.Ben de hiç baş dönmesi olmamıştı, tadı çok güzel gelmişti. Çocukken içtiğim portakallı vitamini hatırlattı bana
Canım ben de kasık agrıdı hıcbırsey olmadı. Adete 3 gün kala test yaptım net kırmızı cıktı. Hemen gıdıp kan verdım. 980 betahcg cıktı. Ertesi gün Dr muane sinde direk kese gördük.. Benimki adet bıter bitmez olan ilişkiydi. 8. Ya da 9. Gündü sanırımCanım benim adetim bir hafta gecikti sonra oldu kanda negatifti.
Adetim biteli bir kaç gün oldu ve sürekli başım dönüyor. Hamilelik olsa o.bi haftalık gecikmese kanda çıkardı. Hiç başına geldi mi benzeri?
Amh normalde kaç olmalı hamile kalmak için? Size dr değerinize olmaz mı demişti?Canım ben de kasık agrıdı hıcbırsey olmadı. Adete 3 gün kala test yaptım net kırmızı cıktı. Hemen gıdıp kan verdım. 980 betahcg cıktı. Ertesi gün Dr muane sinde direk kese gördük.. Benimki adet bıter bitmez olan ilişkiydi. 8. Ya da 9. Gündü sanırımerken döllenme olunca kana cabuk gecıyor
Bende bugün aldım başladım.uzuldum şuan sizin yazdılar inizi görünce.banada doktor vitamin yazıyor um dedi ve bunu yazmışBana hiç bir etkisi olmadı aylarca içtim verdiğim paraya yazık