benimde bitmek üzere bir ay. klomen ve ovitrelle kullandım birde olmadı bu ay. reglimde tam sökmedi diğer zamanlara göre farklı yani. ağrımda sol kasıktaydı. regl olana kadarda çektim ağrıyı. hakkımızda hayırlısı.İlk ayin bitti prowomenla hamile kalamadim üstüne iki gundur cektiğim sağ kasık ağrim beni mahvetti doktor yumurtan buyumus sismis biseler dedi adet olmadigim icin ama bu zamana kadar hep gecikir zaten adetlerim boyle bise yasamamistim farlutal verdi çok sancim var
dan bir ayda ciddi iyi sonuç aldı bende bu yüzden yumurta kalitesi için 2.ay içiorm ve doktor önerdi aynı zamanda devam et diye iyi bi şey olmasa zaten bu kadar pahalı olmaz diye düşünüyorum umarım hepimize yararmerhabalar hanımlar. bu ay 14 gün erken geldi reglim. Zaten tam sökmemişti sanırım. cumartesi kontrole gitcem bakalım. klomen+overtille kullandım. yumurtam çatlamamış kiste dönüşmüştü. prowomen da 2 ayim olcak. Hayirlisi diyelim.
Herkese merhaba pro women kullanan var mı ?sizce folik asit ve diğer vitaminler açısından gebelik öncesi yeterli mi?? Bitkisel bir şeymiş çok da pahalı kullansam mı bilmiyorum doktor önerdi ama ilk defa duyuyorum. Yumurta gelişimi için çok iyi dedi.
Mrb bende prowomen kullanıyorum onunla birlikte omepawp de faydasını gördün mü acabaMerhaba.. 2.ay prowomen kullanacağım hsg bu ay yeni çekildim bu ay inşallah gebe kalırım Allah isteyen herkese nasip etsinBu arada prowomen kullandığım ay adetim aksadı ama doktor bnnla alakası olmadığını söyledi
Merhaba 2ayımdayım az kaldı prowomenın bitmesine ama bu ay da hamile kalamadım 35.gündeyim şuan yine adetim aksadı evde yapılan kaset testlerden yaptım şuan malesef negatifMrb bende prowomen kullanıyorum onunla birlikte omepawp de faydasını gördün mü acaba
Birde şöyle bir durum var bnm prolaktinim 23.6ydı geçen ay yüksekti yani dostinex kullandım bu ay bide 5.85e düşmüş inş öbür ay kalırım bilemedim ben de neden kalamadığımı inanMerhaba 2ayımdayım az kaldı prowomenın bitmesine ama bu ay da hamile kalamadım 35.gündeyim şuan yine adetim aksadı evde yapılan kaset testlerden yaptım şuan malesef negatif
Benim bitti ama 3 ay kullan falan demedi drDoktor banada verdi bu ilacı ama cok pahalı bunun yerine ne kullanabilirim yazık yaa vide 3 ay dedi maliyrti 600 liraya yakın oluyor
benimde 3. kutu. bakalım hayırlısı.Benim bitti ama 3 ay kullan falan demedi dr
Kızlar şuan da farklı bir doktora gidiyorum bırak prowomenı hem çok maliyetli hem de üremesi durmuş yada durmaya yakın yaşlı kadınlar verilir genelde bu sen 28yaşındasın senlik bir vitamin değil dedi bilemedim elimdeki bitain şuan 3.ay içiorm daha almayacağım zatn çok pahalıbenimde 3. kutu. bakalım hayırlısı.
eh bende 37 yimKızlar şuan da farklı bir doktora gidiyorum bırak prowomenı hem çok maliyetli hem de üremesi durmuş yada durmaya yakın yaşlı kadınlar verilir genelde bu sen 28yaşındasın senlik bir vitamin değil dedi bilemedim elimdeki bitain şuan 3.ay içiorm daha almayacağım zatn çok pahalı
Umarım yararı olur ben de 3aydır içiyorumeh bende 37 yimama yumurta kalitesi için kullanıyorum.
Selam kızlar,
Benim de son 2 aydır adet düzensizliğim vardı. AMH değerim düşük çıktı 0.45 doktorum adet söktürücü verdi bunun yanında Prowomen'i önerdi. Dün içmeye başladım. Bunun yanında adet olunca 15. gün ve 25.gün arasında içmem gerekn bir ilaç daha var. Allah hayırlısını nasip etsin. Öncelikle kafamızın sakin olması gerekiyor sonrasında tevekkül... Allah hepimiz için hayırlı olanı versin inş... Bir gelişme olursa mutlaka buradan yazarım...