Gebeliğe Hazırlık Pro women kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimde bitmek üzere bir ay. klomen ve ovitrelle kullandım birde olmadı bu ay. reglimde tam sökmedi diğer zamanlara göre farklı yani. ağrımda sol kasıktaydı. regl olana kadarda çektim ağrıyı. hakkımızda hayırlısı.

merhabalar hanımlar. bu ay 14 gün erken geldi reglim. Zaten tam sökmemişti sanırım. cumartesi kontrole gitcem bakalım. klomen+overtille kullandım. yumurtam çatlamamış kiste dönüşmüştü. prowomen da 2 ayim olcak. Hayirlisi diyelim.

Merhaba.. 2.ay prowomen kullanacağım hsg bu ay yeni çekildim bu ay inşallah gebe kalırım Allah isteyen herkese nasip etsinBu arada prowomen kullandığım ay adetim aksadı ama doktor bnnla alakası olmadığını söyledi

merhabalar. benim kist gitmiş. kist regl tarihlerimde oynma yapabiliyormus.klomen kullanıyorum. 24 eylül kontrol var. prowomen ı bırakma dedi. kaliteli yumurta acısından. hayırlı haberlerle...

Eşim proman k
dan bir ayda ciddi iyi sonuç aldı bende bu yüzden yumurta kalitesi için 2.ay içiorm ve doktor önerdi aynı zamanda devam et diye iyi bi şey olmasa zaten bu kadar pahalı olmaz diye düşünüyorum umarım hepimize yarar

Merhaba ben bu ay ikinci kez prowomen kullanıyorum.geçen ay ilk kullanışımdı hamile kaldım ama düşük oldu. Eşim de bu ay promene başladı. Ben faydası olduğuna inanıyorum.kendi kendimin doktoru oldum artık.

Canım ben İnofolic Combi kullanıyorum.Sabah 1 Akşam 1. aylık bana zamlı fiyat ile şuan 165 tl'ye mal oluyor. Bunun yanında bolca ceviz, kuru incir, yer fıstığı tüketiyorum. Bunları düzenli tüketirsek eğer bir PRO women ediyor. :)

Hanimlar prowomen kilo yapıyor mu? yediklerumi de dikkat ediyorum sporda yapıyorum ama veremedim hiç :)

Kızlar merhaba ben 5 ay önce 8 haftalık hamıleyken bebegın kalbi durdu bir sıkıntı da yok suan olsun ıstıyoruz doktor bu ay prowomen verdı.yumurta takibi yapacak birde allah hepimize yardım etsın.kimsenin evlat hasretini gözünde bırakmasın.vitamın ılacı gıbı tadından hoşlanmadım.hayırlısı bakalım işe yarar umarım.

Mrb bende prowomen kullanıyorum onunla birlikte omepawp de faydasını gördün mü acaba

Mrb bende prowomen kullanıyorum onunla birlikte omepawp de faydasını gördün mü acaba
Merhaba 2ayımdayım az kaldı prowomenın bitmesine ama bu ay da hamile kalamadım 35.gündeyim şuan yine adetim aksadı evde yapılan kaset testlerden yaptım şuan malesef negatif

Merhaba 2ayımdayım az kaldı prowomenın bitmesine ama bu ay da hamile kalamadım 35.gündeyim şuan yine adetim aksadı evde yapılan kaset testlerden yaptım şuan malesef negatif
Birde şöyle bir durum var bnm prolaktinim 23.6ydı geçen ay yüksekti yani dostinex kullandım bu ay bide 5.85e düşmüş inş öbür ay kalırım bilemedim ben de neden kalamadığımı inan

Doktor banada verdi bu ilacı ama cok pahalı bunun yerine ne kullanabilirim yazık yaa vide 3 ay dedi maliyrti 600 liraya yakın oluyor

benimde 3. kutu. bakalım hayırlısı.
Kızlar şuan da farklı bir doktora gidiyorum bırak prowomenı hem çok maliyetli hem de üremesi durmuş yada durmaya yakın yaşlı kadınlar verilir genelde bu sen 28yaşındasın senlik bir vitamin değil dedi bilemedim elimdeki bitain şuan 3.ay içiorm daha almayacağım zatn çok pahalı

eh bende 37 yim ama yumurta kalitesi için kullanıyorum.

ilk mesajımı ne zaman atmışım diye baktım ve buldum :) kızlar bende 1.5 kutu pro woman kullandım. Yarım kutu kaldı. Her ay adet olmak için duphaston içiyordum. Bu ay günüm geçti ve kendi yaptığım testte çift çizgi çıktı. Yani normal bir gebelik şeklinde devam eder mi henüz bilmiyorum beklemedeyim. Mutlaka gelişmelerden haberdar edicem. Pro womanın hikmeti midir? yoksa olacağından mı inanın bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…