canım ya çok güzel çok hoşuma gitti bu battaniye kullandığın ipin markasını filan yazarmısın birde birde nasıl örülüyor.ya açıkcası ayıp olucak ama örgü örmekten nefret ederim ve kızıma hiç bişey örmedim ama örmesi basit demişsin çokda güzel görünüyordu öreyim bari dedim eğer ipini bulabilirsem
çok güzeller maşallah Allah sağlıla giymeyi nasip etsin battaniyeye bayıldım nasıl ördün onu?
aman allahım yaa her şeyi bir birinden güzel bakarken insanın içi açılıyo hemen kız yapası falan geliyo sağlıcakla gel minik bebek annen sabırsızlıkla seni bekliyo bak ne güzel ciciler almış sana pirensesler gibide bakacak belli yerimseniben
canım hersey cok güzel maşallah diyeyimde nazar değmesin. allah kullanmayı nasip etsin inşallah. bende bişeyler sorucam. belkide yazmışsındır ama cok takip edemedim . gecelik ve sabah lık takımı arıyorum bende bu ara. sen nerden aldın cok güzelmiş seninkilerde. ayrıca fiyatını da yazarsan sevinirim. bende dolap ve karyola yaptırıyorum ancak 3 kapılı dolaba 500 lira istedi ustamız. ancak mdf olucakmış suntalem olmıcakmış.
seninkide mdf mi acaba? yoksa suntalem mi ? ona göre marangozcumla pazarlık yaparım hem :)
ne güzel canım demek ki zevklerimiz aynıkaydirigubbakcemile50,
mobilyayı burda bir mobilyacıya yaptırttık buradan düşünürswn özelden yaz canım adre veririm.
bu arada burası sakarya kaydirigubbakcemile3
güzel sözlerin için çok teşekkürler
kuzucuğunu sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhŞeniz
herkese merhabalar, 18 haftalık hamileyim ve biz de alışverişe yavaş yavaş başladık...fikirlerinize çok ihtiyacım var en çok da park yatak konusu...hiçbiri aslında içime sinmiyor bu park yatakların:en iyisi chico ama onun da boyu kısa geldi bize...diğerlerinin kumaşı naylon gibi...kiracıyız memleketlere giderken kullanırız odadan odaya geçiririz gibi pek çok avantajı olan bu park yataklar arasından seçim yapamıyoruz...genelde çevremizdekiler ilk aylarda karyolaları kullanamadıklarını söylüyor, tahta kısımlarına bebeğin kolunu bacağını çarptığını anlatıyorlar......şaşırdım ve fena halde önerilerinizi merak ediyorum..lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız...
herkese merhabalar, 18 haftalık hamileyim ve biz de alışverişe yavaş yavaş başladık...fikirlerinize çok ihtiyacım var en çok da park yatak konusu...hiçbiri aslında içime sinmiyor bu park yatakların:en iyisi chico ama onun da boyu kısa geldi bize...diğerlerinin kumaşı naylon gibi...kiracıyız memleketlere giderken kullanırız odadan odaya geçiririz gibi pek çok avantajı olan bu park yataklar arasından seçim yapamıyoruz...genelde çevremizdekiler ilk aylarda karyolaları kullanamadıklarını söylüyor, tahta kısımlarına bebeğin kolunu bacağını çarptığını anlatıyorlar......şaşırdım ve fena halde önerilerinizi merak ediyorum..lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız...
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin .. bunları görüncede insanın bir tane yapası geliyor ya
sağlıkla gelsin, güle güle giysin inşallah...
canım kova ve maşrapa yı nereden aldın? aynı bu renk bir kuvet alacaktım ama kovası ve maşrapası takım olsun diye alamadım. bu renk tam oturmuş.. yardımcı olursan sevinirim.
bu arada bayıldım ben de hepsine..allah saglıkla kullandırmak nasip etsin inş.
ben de 28.haftadayım, kıyafet az aldım, onun dışında diğer birçok şeyi aldım sayılır. ama seninkileri görünce daha çok eksigim var gibi geldi zemuszemus
kızlar ben izmir deyim. bu mobilyaların fiyatı gerçekten uygun. burda bu fiyata yaptırmak çok zor. büyük şehrin dezavantajı işte..
ben de aynen senin gibi düşünüyordum canım. bir çogunun kumaşı sentetik ve naylon gibi kalitesiz duruyor. chicco lullaby lx model aldım sahara rengini. bunu alırken piyasadaki en iyi ürünün bu olduguna emin oldum, tavsiye ederim canım. sadece sallanmıyor beşik gibi ama titreşimi var bebeğin gazını çıkarmada işe yarıyormuş. zaten yurtdışında sallama gibi bir durum olmadıgından adamlar bir tek onu yapmamış, yerine titreşim ve bir çok ekstrası var. bir araştırmanı tavsiye ederim. optum canımzemuszemus