bütün herşey çok güzel.güle güle kullanın.allah analı babalı,sağlıcakla büyütmeni nasip etsin yavrunu.
bişey sormak istiyorum battaniye kaç yumak ipten çıktı?
çok tatlı ,analı babalı büyüsün
hepsi brbirinden güzeller allah güzel günlerde saglikli ve mutlu günlerde giymeyi eksitmeyi nasip etsin insallah
Ay aman Yarabbim inanılmaz tatlı ve güzel bir bebek. Maşallahhhh Nazarlardan saklasın Rabbim. Hele kıyafetleri,bantları muhteşem. Çok şık olacak bu bebek büyüyünce valla yeni birikoncan geliyoor.. Allah analı babalı büyütsün...
hepsi birbirinden şirin allah sağlıklı bir şekilde kullanmayı nasip etsin inş.
ben bişey sorucam benim bebek odam yok yatak odasına dolapla küçük karyola alıcam seninkide bana uygun küçük mobilyalar markası ne acaba nerden ve kaça aldın ?
demett canım Allah yavrunu sağlıkla hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin bizede o günleri göstersin inşallah
ben battaniyeden çrdüm ipim arttı bere ve atkıda çok güzel olmuş onların da sayılarını ve uzunluklarını verebilirmisin biraz ayrıntılı anlatırsan sevinirim ben pek örgüden anlamıyorumda nasıl örüldüğünü biliyorum o ipin nasıl birleştirdiğimi falan anlatırmısın tşk
demett saol canım seni yordum ama keşke sayı olarak yazı verseydin
kaç ilmekle başlayıp boyu nekdar olacak diye a.s.
hepside cok cok cok guzelll
zevkinize bayıldım:) bebisinizde cok tatlı Allah nazardan saklasın
kız oluncada cicili bicili seyler pek bi yakısıyor
birde andy vava yı aldınıgınız siteyi banada gonderirmisiniz:)
Herşeyi çoooook cici!!! Güle güle kullansın bebeğin canım..
Bu el örgüsü mü? Çok beğendim....
allah analı babalı büyütsün bütün hepsine bayıldım rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin,ben kızıma şimdilik oda yapmıycam alıcağım tek şey bir karyola ve dolap mobilyaya bayıldım bende ondan almayı düşünüyorum zannedersem çilek mobilya o internet sitesinden bakmıştım benimde hem mobilyama hemde odamın rengine uyuyor acaba sen kaç paraya aldın onları bi fiyat verebilir misin bana,bende bayramdan sonra artık başlıycam hazırlıklara..
Hepsi çok güzeller benide özendirdin kız çocuğa :) Adı ne olacak bebeğinin? Meraktan soruyorum biz isim bulamıyoruz da
birde andy vava yı aldınıgınız siteyi banada gonderirmisiniz:)