Doğuma Hazırlık Prensesimin karyolası, dolabı ve cicileri....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bütün herşey çok güzel.güle güle kullanın.allah analı babalı,sağlıcakla büyütmeni nasip etsin yavrunu.
bişey sormak istiyorum battaniye kaç yumak ipten çıktı?

teşekkürler canımm

5 yumak gitti tatlım 100 gr lık

çok tatlı ,analı babalı büyüsün

hepsi brbirinden güzeller allah güzel günlerde saglikli ve mutlu günlerde giymeyi eksitmeyi nasip etsin insallah

çokk teşekkür ederiz teyzelerii:kedi:

Ay aman Yarabbim inanılmaz tatlı ve güzel bir bebek. Maşallahhhh Nazarlardan saklasın Rabbim. Hele kıyafetleri,bantları muhteşem. Çok şık olacak bu bebek büyüyünce valla yeni birikoncan geliyoor.. Allah analı babalı büyütsün...

hepsi birbirinden şirin allah sağlıklı bir şekilde kullanmayı nasip etsin inş.
ben bişey sorucam benim bebek odam yok yatak odasına dolapla küçük karyola alıcam seninkide bana uygun küçük mobilyalar markası ne acaba nerden ve kaça aldın ?

demett canım Allah yavrunu sağlıkla hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin bizede o günleri göstersin inşallah
ben battaniyeden çrdüm ipim arttı bere ve atkıda çok güzel olmuş onların da sayılarını ve uzunluklarını verebilirmisin biraz ayrıntılı anlatırsan sevinirim ben pek örgüden anlamıyorumda nasıl örüldüğünü biliyorum o ipin nasıl birleştirdiğimi falan anlatırmısın tşk

çokkk teşekkürler canımmmŞeniz

teşekkürler canım ben ikisinide mobilyacıya yaptırttım
çilekte beğendim modeli
ama dolap hoşuma gitmedi çok da kullanışlı değildi
dolabın modelini ben çizdim verdim karyola çilektekiyle birebir keza rafda öyle
hem istediğim gibi oldu hemde çokk ucuza geldi canım tavsiye ederim ben hepsine 550 TL verdim

aminnnn canım inşallah sen ve tüm bekleyenler sağlıkla kavuşur kuzularına
Rabbim her isteyene versin:Saruboceq:
atkıyı ortada 2 ponpon kalacak şekilde ördüm boyunu istediğin kadar yapabilirsin
bittikten sonra uçlerını kurdelayla bağlayıp fiyonk yaptım

beresini ortada 5 ponpon kalacak şekilde ördüm bebişin başının eni kadar olacak
kestikten sonra iki kenarı dik
şimdi üstten yukarda 1 ponpon kalacak şekilde kurdelayı geçirerek büz ve fiyonk yap
işte bu kadarrrrropuyorumnanaktan
anlamadığın bi yeri olursa yine anlatırım canım kolay gelsinŞeniz

demett saol canım seni yordum ama keşke sayı olarak yazı verseydin
kaç ilmekle başlayıp boyu nekdar olacak diye a.s.

hepside cok cok cok guzelll
zevkinize bayıldım:) bebisinizde cok tatlı Allah nazardan saklasın
kız oluncada cicili bicili seyler pek bi yakısıyor

demett saol canım seni yordum ama keşke sayı olarak yazı verseydin
kaç ilmekle başlayıp boyu nekdar olacak diye a.s.

hepside cok cok cok guzelll
zevkinize bayıldım:) bebisinizde cok tatlı Allah nazardan saklasın
kız oluncada cicili bicili seyler pek bi yakısıyor

birde andy vava yı aldınıgınız siteyi banada gonderirmisiniz:)

elff canım ponpon aralarına zaten 2 ilmek atılıyor
yani kaşkol için 4 ilmek atıyorsun
boyunu istediğin kadar yapabilirsin

bere için de 8 ilmek oluyor
ayrıntıyı inceler yazarım kızım emecek şimdi teyzesi

gelincik teşekkürler tatlımmmmopuyorumnanaktan
o siteyi bi arayayım ben çok alışveriş yaptım netten bakayım hanginden almışım atarım sanada canım

allah analı babalı büyütsün bütün hepsine bayıldım rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin,ben kızıma şimdilik oda yapmıycam alıcağım tek şey bir karyola ve dolap mobilyaya bayıldım bende ondan almayı düşünüyorum zannedersem çilek mobilya o internet sitesinden bakmıştım benimde hem mobilyama hemde odamın rengine uyuyor acaba sen kaç paraya aldın onları bi fiyat verebilir misin bana,bende bayramdan sonra artık başlıycam hazırlıklara..

Herşeyi çoooook cici!!! Güle güle kullansın bebeğin canım..
Bu el örgüsü mü? Çok beğendim....

çok teşekkürler canımŞeniz
evet canım el örgüsü ben ördüm battaniyeden kalan iplerle kafadan uydurdum oldu:kedi:

canım çilek mobilyadan beğendim modeli
fakat dolap kullanışlı değildi
bende dolabı kendim çizdim ve kataloğu verdim burda bir mobilyacıya aynısını yaptılar çiçeklerine kadar
hemde çok uyguna geldi yarı fiyatına
dolap-karyola(asansörlü-sallanıyor)-raf hepsi 550 TL en iyi malzemeyi kullandı inan daha sağlam oldu
allah kolaylık versin hazırlıklar için sağlıkla kollarına al inşallah kuzunuŞeniz

Hepsi çok güzeller benide özendirdin kız çocuğa :) Adı ne olacak bebeğinin? Meraktan soruyorum biz isim bulamıyoruz da

teşekkürler canım Allah gönlüne göre versin inşallahŞeniz
kızım 4.5 aylık oldu teyzesi ismi de Öykü Zehra
bu da kızımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
1 ay önceki hali

ayyyy canım maşallah bebişinde çok tatlıııı cicileride çok güzel :) güel günlerde, iyi günlerde, sağlıkla sıhatle kullansın hepsinide

canım çilek mobilyadan beğendim modeli
fakat dolap kullanışlı değildi
bende dolabı kendim çizdim ve kataloğu verdim burda bir mobilyacıya aynısını yaptılar çiçeklerine kadar
hemde çok uyguna geldi yarı fiyatına
dolap-karyola(asansörlü-sallanıyor)-raf hepsi 550 TL en iyi malzemeyi kullandı inan daha sağlam oldu

canım ya,bu yeri banada söylesene.Sakaryada sanırım dimi..????

canım maşallah herşeyi güzel bebişinn bende sakaryadayım çok uygun yaptırmışsın bana özelden yazarmısın neresi olduğunu

bayıldım mobilyaya bende çilek mobilyada görmüştüm onu,sakaryada gayet uyguna yaptırmışsın ben istanbuldayım öyle uyguna yaptırabilir miyim acaba..

Allah'ım nasıl güzel nasıl cici. Prenses güle güle kullansın. Allah'ım bana da nasip eder inşallah bi prenses opuyorumnanaktan

ayyy maşallah prensesinde tam bi prenses yani
allah nazarlardan saklasın

dolabi karyolayaı napim içinde bi melek olmadıktan sonra :hulya:
rabbim tezz amanda banada yaşatsın ve tüm isteyenlerede inşlhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…