Doğuma Hazırlık Prensesimin karyolası, dolabı ve cicileri....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
herkese merhabalar, 18 haftalık hamileyim ve biz de alışverişe yavaş yavaş başladık...fikirlerinize çok ihtiyacım var en çok da park yatak konusu...hiçbiri aslında içime sinmiyor bu park yatakların:en iyisi chico ama onun da boyu kısa geldi bize...diğerlerinin kumaşı naylon gibi...kiracıyız memleketlere giderken kullanırız odadan odaya geçiririz gibi pek çok avantajı olan bu park yataklar arasından seçim yapamıyoruz...genelde çevremizdekiler ilk aylarda karyolaları kullanamadıklarını söylüyor, tahta kısımlarına bebeğin kolunu bacağını çarptığını anlatıyorlar......şaşırdım ve fena halde önerilerinizi merak ediyorum..lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız...

Canim hersey cok güzel ama cok fazla seyler almissin hepsini kullanamazsin bak...
Hayirli olsun...

kızlarrr hepinize çokk teşekkür ederimma.s.

sibelcim dilerim öncelikle Allah sana harika bir eş ve sonrada harika bebekler nasib eder tatlımŞeniz

demetciğim hepsi çok güzeller rabbim sağlıklı doğmasına izin verip güle güle ve sağlıklı bir şekilde yiğsin bebişim

herkese merhabalar, 18 haftalık hamileyim ve biz de alışverişe yavaş yavaş başladık...fikirlerinize çok ihtiyacım var en çok da park yatak konusu...hiçbiri aslında içime sinmiyor bu park yatakların:en iyisi chico ama onun da boyu kısa geldi bize...diğerlerinin kumaşı naylon gibi...kiracıyız memleketlere giderken kullanırız odadan odaya geçiririz gibi pek çok avantajı olan bu park yataklar arasından seçim yapamıyoruz...genelde çevremizdekiler ilk aylarda karyolaları kullanamadıklarını söylüyor, tahta kısımlarına bebeğin kolunu bacağını çarptığını anlatıyorlar......şaşırdım ve fena halde önerilerinizi merak ediyorum..lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız...

canım bencede en güzeli ve kalitelisi chicco nunki hele yeni çıkan bir modeli ve rengi var ben bayıldım.kızkardeşim aldı hiçte öyle alçak değil bence çok kullanışlı tabi yine sen bilirsin..
sağlıkla yavrunu kucağına alırsın inşallahŞeniz

Canim hersey cok güzel ama cok fazla seyler almissin hepsini kullanamazsin bak...
Hayirli olsun...

demetciğim hepsi çok güzeller rabbim sağlıklı doğmasına izin verip güle güle ve sağlıklı bir şekilde yiğsin bebişim

kızlar çok teşekkür ederim güzel söz ve dilekleriniz içinŞeniz

mainleben cim 2. çocuğum bu arada 3 tanede kaybettim...
hele bundan önceki yavrum kocaman bebekti...
artık kesinlikle kapatmıştım o defteri şu an 36 yaşındayım..
ve korunurken bir mucize gibi geldi kızım başta çok ağladım çok korktum istemedim yine kaybedicem diye çünkü ancak yaşayan bilir yaşadıklarımı...
Rabbimin mucizesi diyorum ben kızıma..

ve sakın hiçkimse de Allahtan ümidini kesmesin...

oğlumda yeni evliydik kayınvaldemle oturuyordum hamileliğimde ve istediğim şeyleri alamamıştım ...

şimdi keyfini çıkardım hamileliğiminde hazırlıklarında...

emin ol çok değil....

Rabbimmmmm her içi bebek hasretiyle yanana sağlıklı bebekler nasib etsin inşallahhhhhhh:Saruboceq:

dualarım hep onlarla ....

sevgiyle kalınŞeniz

canim neler almissin böyle cocugun cok sansli:) cok güzel seyler bunlar allah giydirmeyi nasip etsin insallah

merhaba sevgili demett
bebisinin herseyine bayildim.allah saglikli gunlerde kullanmayi nasip etsin.canim besik ve dolabi ben cilek ten aldin sanmistim.karyola ayni cileginki gibi.bende kizim icin cilekten aldim da inan bana pek bir farki yok ve dolap kendi dolabindan daha guzel.bende esime diyordum iste bu model istiyorum diye baktik ama cilek te yok diye uzuluyordum.senağlama
canim sana sormak istedigim seyler var.krem rengi battaniyeyi nerden aldin ve markasi ne?(ilk resimlerdeki.)
ve cilegin papatya cikartmalarini nerden buldun.???ben yatagina daha cok yapistirmak istiyorumda :eek:

canim neler almissin böyle cocugun cok sansli:) cok güzel seyler bunlar allah giydirmeyi nasip etsin insallah

teşekkür ederim aminnnnnnnnnnnn inşallah canımmŞeniz

merhaba sevgili demett
bebisinin herseyine bayildim.allah saglikli gunlerde kullanmayi nasip etsin.canim besik ve dolabi ben cilek ten aldin sanmistim.karyola ayni cileginki gibi.bende kizim icin cilekten aldim da inan bana pek bir farki yok ve dolap kendi dolabindan daha guzel.bende esime diyordum iste bu model istiyorum diye baktik ama cilek te yok diye uzuluyordum.senağlama
canim sana sormak istedigim seyler var.krem rengi battaniyeyi nerden aldin ve markasi ne?(ilk resimlerdeki.)
ve cilegin papatya cikartmalarini nerden buldun.???ben yatagina daha cok yapistirmak istiyorumda :eek:

canım çok teşekkür ederim öncelikle çıkartmalrı mobilyaları yapan mobilyacı yaptırdı sende yaptırtabilirsin ya da eğer çilekten aldıysan mobilyanı iste getirtiyorlar kaydirigubbakcemile
battaniye için bilgileri özelden vereyim canımşutarafagitti

çok güzel gerçektten güle güle giydir cnm. bu arada eksikmi var dedinn ben eksik göremedim:sm_confused: yeter bunlar sana şimdilik çünkü küçük gelebiliyor sonra tabi yinede sen bilirsin cnm

çok güzel gerçektten güle güle giydir cnm. bu arada eksikmi var dedinn ben eksik göremedim:sm_confused: yeter bunlar sana şimdilik çünkü küçük gelebiliyor sonra tabi yinede sen bilirsin cnm

teşekkür ederim canım evet şükür öyle eksiğimiz kalmadı sadece benim için gerekli bikaç şey onlarda sona doğru inşallahhh:eek:

demetcım gercekten cok zevklısın tam ıstedıgım cıcılerden almıssın chıcconun takımlarını nerden aldın canım ben hıc rastlamadım :eek:

demetcım gercekten cok zevklısın tam ıstedıgım cıcılerden almıssın chıcconun takımlarını nerden aldın canım ben hıc rastlamadım :eek:

çok teşekkür ederim canımŞeniz

o takımı burada yani sakaryada mm bebek center var canım oradan aldım:içelim:

sen, ben ve tüm hamişler sağlıkla kucaklar inşallah kuzularınıııııııııı

ve Rabbim tüm bebiş hasretiyle yananlara da sağlıklı kuzular nasib eder inşallahhhh:Saruboceq:

demetciğim bayıldım hepsine o pembe battaniye galiba dolabın içindeki atkı ve bereside var onun açık resmini koyarmısın çok merak ettim...

demetciğim bayıldım hepsine o pembe battaniye galiba dolabın içindeki atkı ve bereside var onun açık resmini koyarmısın çok merak ettim...

dsc05196qz4.jpg

dsc04868hf4.jpg

işte yasemincim örmesi çok kolay ama ortaya harika ciciler çıkıyorkaydirigubbakcemile5

ayrıca teşekkür ederimmmŞeniz

teşekkür ederim demetciğim çok güzel...bayıldım battaniyeye..güle güle kullansın meleğin...

bayıldım yaaa çok tatlılar çok güzeller Rabbim güle güle kullandırmayı nasip etsin insallahh

Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.bu kadar çok şey mi alıcaz ya.ne zaman almaya başlamak lazım böyle olması için

cok ıyı yapmıssın spor canta almakla memnun kalıcaksın emınım sonradan da degerlendırılebılır hersey cok guzel zevklı bır annesın bende 3 aylık hamıleyım bebegımın cınsıyetını henuz bılmıyormm sabırsızlıkla beklıyorum hazırlıklara baslamaya ...

teşekkür ederim demetciğim çok güzel...bayıldım battaniyeye..güle güle kullansın meleğin...

ben teşekkür ederim tatlımŞeniz

bayıldım yaaa çok tatlılar çok güzeller Rabbim güle güle kullandırmayı nasip etsin insallahh

teşekkürler canım aminnnnnnnn darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhhhh:Saruboceq:

Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.bu kadar çok şey mi alıcaz ya.ne zaman almaya başlamak lazım böyle olması için

aminnnnnnnnnn canım hepimize inşallahhhh
canım bu kadar şey birden alınmadı 3 aylıktan sonra nerde indirimde bişiler gördüysem aldım tabi kaç aylık hangi mevsime geliyor bunlara dikkat ederek.0-6 ay arasında değişiyor aldıklarım
Rabbim hepimizin kuzularımnızı kucağımıza sağlıkla alıp cicilerini kullanabilmeyi nasib etsin.:Saruboceq:

cok ıyı yapmıssın spor canta almakla memnun kalıcaksın emınım sonradan da degerlendırılebılır hersey cok guzel zevklı bır annesın bende 3 aylık hamıleyım bebegımın cınsıyetını henuz bılmıyormm sabırsızlıkla beklıyorum hazırlıklara baslamaya ...

canım öncelikle bebişini sağlıkla kucağına alabilmeni dilerim rabbimden.
evet cinsiyeti belli olduktan sonra yavaş yavaş ve özellikle indirimdeki ürünlerden almaya başla bebişin hangi ayda geleceğini ve havanın durumunu da sakın göz ardı etme ki aldıklarını kullanabilesinŞeniz

bu prensesimin mevlüt kıyafeti kızlarrropuyorumnanaktan herzaman kullanabileceğimiz birşey olsun istedimzemuszemus
dsc06126.jpg

çok sıcak olacağından ne çorabını ne de iç penyesini giydirmeyi düşünmüyorum sadece elbisesi ve bantı birde minik pembe çorap giydiririm o kaaa:asigim::nazar:
dsc06127z.jpg

dsc05196qz4.jpg

dsc04868hf4.jpg

işte yasemincim örmesi çok kolay ama ortaya harika ciciler çıkıyorkaydirigubbakcemile5

ayrıca teşekkür ederimmmŞeniz

canım ya çok güzel çok hoşuma gitti bu battaniye kullandığın ipin markasını filan yazarmısın birde birde nasıl örülüyor.ya açıkcası ayıp olucak ama örgü örmekten nefret ederim ve kızıma hiç bişey örmedim ama örmesi basit demişsin çokda güzel görünüyordu öreyim bari dedim eğer ipini bulabilirsem

X