Doğuma Hazırlık Prensesimin karyolası, dolabı ve cicileri....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
hepsi süper allah hepsini giydirmeyi nasip eder inş. ama hepsini pembe almışın aslında bende aynısını yaptım ama artık başka renklerde alıcam çünkü bebişlerin kıyafetlerinin modellerinin hepsi nerdeyse aynı giysi dışında olanların sende hepsini pembe almışın üstünü değiştirdiğinde ence çokfark edilmeye bilir hep aynı giyiniyo gibi gelebilir... fikrimi söylüyorum tabiki sadace ama en önemli olan senin nasıl görmek istediğin.

birde bende bebişime aldıklarımı eklemek istiyoruma ama nasıl foto eklicemi bi türlü bulamaıdm yardımcı olurmusunuz lütfen..

harika yaa bayıldım bende kız annesi olmayı çok istiyorum ama hayırlısı .. sağlıkla gelsin bebişin ne bolluk bu böyle hepsi çok şeker

tatlım hepsi birbirinden güzeller ya
bebeişin bunları sağlıklı bir şekilde eskitir inşallah

41 kere maşallah ne kadar şanslı bir bebek. bütün hepsi çok güzel ve zevkli. Allah bir avazda hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.kız bebeklere ne güzel şeyler var erkeklere ne yapmalı :)

merhaba canım..süper olmuş herşey...içim gitti..uyku setini çok beğendim markası nedir ve nerden aldın canım...fiyatı ne kadar ?

ya çok hoş bunlar allah uzun ömürler versin size bebeğinizle birlikte :) ben de kız çocuk istiyorum ya valla şunlara baktıkça içim kıpır kıpır oluyor :) hepsi çok güzel sağlıklı günlerde kullanmanız dileğiyle :)

inanılmaz duygulandım suanda ..bende bebegımın herseyı tam olsun ısterdım....kısmet tabı....Allah hayırlısıyla buyutmek nasip eylesın :)

canım benim Rabbim senin yavruna benimkilerden kat kat iyilerini nasib etsin inşallahhhh:Saruboceq:
benim ilk yavrumda inan istediklerimi yapamamıştım kayınvaldemle birlikteydim kızım 12 sene sonra geldi ablası o yüzden gönlümce hazırlandım Rabbim hepimizin kuzularına uzun ve sağlıklı ömürler versin en başı o çul çaput gerisi inan ki....

cok guzeller canim gule gule giysin bebisin...

hepsi çok güzel güle güle kullansın

hepsi süper allah hepsini giydirmeyi nasip eder inş. ama hepsini pembe almışın aslında bende aynısını yaptım ama artık başka renklerde alıcam çünkü bebişlerin kıyafetlerinin modellerinin hepsi nerdeyse aynı giysi dışında olanların sende hepsini pembe almışın üstünü değiştirdiğinde ence çokfark edilmeye bilir hep aynı giyiniyo gibi gelebilir... fikrimi söylüyorum tabiki sadace ama en önemli olan senin nasıl görmek istediğin.

canım teşekkür ederim öncelikle kızkardeşimin bebeği 5 aylık ondanda diğer renklerde cici geldi birsürü ben pembeye olan hasretimi giderim:kedi:

birde bende bebişime aldıklarımı eklemek istiyoruma ama nasıl foto eklicemi bi türlü bulamaıdm yardımcı olurmusunuz lütfen..

canım bu linki tıkla anlatılıyor

http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-kkya-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.html

harika yaa bayıldım bende kız annesi olmayı çok istiyorum ama hayırlısı .. sağlıkla gelsin bebişin ne bolluk bu böyle hepsi çok şeker

tatlım hepsi birbirinden güzeller ya
bebeişin bunları sağlıklı bir şekilde eskitir inşallah

41 kere maşallah ne kadar şanslı bir bebek. bütün hepsi çok güzel ve zevkli. Allah bir avazda hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.kız bebeklere ne güzel şeyler var erkeklere ne yapmalı :)

merhaba canım..süper olmuş herşey...içim gitti..uyku setini çok beğendim markası nedir ve nerden aldın canım...fiyatı ne kadar ?

teşekkürler canım uyku seti çileğin inan kaç liray bilmiyorum kızımın amcası hediye aldı

ya çok hoş bunlar allah uzun ömürler versin size bebeğinizle birlikte :) ben de kız çocuk istiyorum ya valla şunlara baktıkça içim kıpır kıpır oluyor :) hepsi çok güzel sağlıklı günlerde kullanmanız dileğiyle :)

kızlar hepinize çokkkkkkkk teşekkür ederim Rabbim her isteyene sağlıklı yavrular nasib etsin inşallahhhh:Saruboceq:Şeniz

kızıma kavuştum çok şükür teyzeleri bugün 11. günümüzopuyorumnanaktan
albümümüzde resimlerimiz bakmak isterseniz.
hepinize sevgiler
darısı tüm isteyenlere inşallahhh:Saruboceq:

allah analı babalı büyütsün
bu arada bişey sormak istiyorum.ben acemiyimde biraz.benimki kış bebeği olacak.sen baya bişey almışsın peki kullanılmayan almayın dediğin bişeyler varmı ve tabi mutlaka alın dediğin.

allah analı babalı büyütsün
bu arada bişey sormak istiyorum.ben acemiyimde biraz.benimki kış bebeği olacak.sen baya bişey almışsın peki kullanılmayan almayın dediğin bişeyler varmı ve tabi mutlaka alın dediğin.

çok teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlere olsun
sende sağlıkla alırsın inşallah kuzucuğunu

canım ilk zamanlar tulum çok kullanışlı oluyor 2 parçadansa...
yaz olduğu için ince giydiriyorum ben sen hazırlığını kışa göre yap derim.
birde kadife kıyafet alma sağlıklı olmuyor çocuk için.
silikon göğüs ucu al hazırla ben ilk etapta almamıştım yara oldu göğsüm tüm eczanelerde aradık en iyisi aventinki onu almak istedim fakat bulamadım.internetten sipariş ettim o da gelene kadar baya bi iyileşti göğüslerim lansinoh krem kullandım arada da ayva çekirdeğinden yaptığımız jeli onlar iyi geldiler.göğüs ucu geldiğinde de kızım almadı zaten öylece kaldı-tatlicadiarzu-istersen al hazırla hazır olsun .
aldığıma pişman olduğum bişey yok aslında 2. çocuğum olduğu için bilinçli yaptım alışverişi mesela kıyafetler fazla gibi görünüyo ama hepsini aylarına göre aldım yani büyüklü küçüklü.
pişman olduğum tek şey yaz olduğu için patikleri çok almışım giydiremiyorum zaten sıcak tek bi çorap yetiyor.
birde canım bu nar meselesi var okumuşsundur belki
ben oğlumda çok gaz sorunu yaşadığım için ya tutarsa hesabı annemleri tembihledim ve nar suyumu da hazırladım giderken anne sütünden önce 3-4 damla nar suyu verildi kızıma çok şükür kızım emerken çıkartıyor gazını:nazar::nazar:
tavsiye ediyorum canım.

başkada aklıma geldikçe yazarım tatlım sormak istediğin varsa her zaman sorabilirsin
sağlıkla alırsın kuzunu kucağına inşallahhŞeniz

canım Allah babalı büyütsün çok tatlı maşallah lütfen bize de dua et şimdi Allah senin dileklerini kabul eder. Bana da Allah böyle tatlı sağlıklı bi bebek nasip eder inşallah

Hoş geldin. Masum yüreğini alıp karşı kıyıdan yürüdün geldin buralara. Ellerinde ışığı sönmemiş yıldızlar gözlerinde yeni dünyaya salınan ilk şaşkın bakışların ışığıyla sen de merhaba dedin taze güne aydınlığa. Avuçlarında ötelerin temizliği ve sıcaklığı var hala. Kalbin bir kuşun kalbi gibi ürkek ve kırılgan. Tenine henüz değmemiş rüzgarın hoyrat eli. O kentin ortasında henüz yenisin çok yenisin. Annenin sıcak teni şefkatli elleri ve merhametle atan yufka kalbi senin için çarpacak bundan böyle. Şarkıları ninnileri senin için söyleyecek.
Hoş geldin bebek aramıza.
Annene ve babana hoş geldin.

MAŞ.canım hepsi bir harika kıs bebekleri sırf bu yüzden çok seviyorum cicili bicili giydirmek için ama kısmetse 2.oğluşum yolda.allah analı babalı büyütsün cicilerini hep güsel günlerde giysin

canım hepsi biribirinden güzel ve çok gerekli olan giyeceği kıyafetler almışsın...
Allah sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin..

:asigim::nazar::nazar::nazar:

dsc05027hg0.jpg

dsc05015rj1.jpg

dsc05016gl2.jpg

dsc05022ws4.jpg

ilk oyuncağı ayakkabılarının içinden hediye çıktı:lepi:

dsc05025dx6.jpg

dsc05028qk8.jpg

çileğime ördüğüm battaniye:asigim: öyle yumuşak ki pofur pofurŞeniz

dsc05032fr6.jpg

Bu battanieyi nasıl yaptın arkadaşım yaaa :eek:
Bende bundan yapmak istiorum ama nası yapıldığı hakkında en ufak bi fikrim dahi yok :uhm:

aradığım battaniye kaça kaç başladın nasıl yaptın çok güzel görünüyor güle güle kullansın bebişinalkisalkisalkis

allah analı babalı buyutsun canım cok guzel hersey.....bende cocuk odasının fıyatını merak ettım kacaaldınız canım.....

arkadaşlar battaniye tarifi önceki sayfalarda vardı çünki bende sormuştum :):)

çocuk odası fiyatı da vardı galiba öyle hatırlıyorum...

Maşallah bebişe..Albüme baktım çok tatlı bebiş..Darısı bana artık..Ben eylül annesiyim inş.

canım Allah babalı büyütsün çok tatlı maşallah lütfen bize de dua et şimdi Allah senin dileklerini kabul eder. Bana da Allah böyle tatlı sağlıklı bi bebek nasip eder inşallah

Hoş geldin. Masum yüreğini alıp karşı kıyıdan yürüdün geldin buralara. Ellerinde ışığı sönmemiş yıldızlar gözlerinde yeni dünyaya salınan ilk şaşkın bakışların ışığıyla sen de merhaba dedin taze güne aydınlığa. Avuçlarında ötelerin temizliği ve sıcaklığı var hala. Kalbin bir kuşun kalbi gibi ürkek ve kırılgan. Tenine henüz değmemiş rüzgarın hoyrat eli. O kentin ortasında henüz yenisin çok yenisin. Annenin sıcak teni şefkatli elleri ve merhametle atan yufka kalbi senin için çarpacak bundan böyle. Şarkıları ninnileri senin için söyleyecek.
Hoş geldin bebek aramıza.
Annene ve babana hoş geldin.

canım yaaaaaamafoldumben
ağlattın beni
çok teşekkür ederimmmmma.s.
Rabbim sağlıklı evlatlar nasib etsin her isteyene ve de sana inşallahhhh:Saruboceq:
ameliyata girerken tüm kk için dua ettim inşallah kabul eder rabbimmmm:Saruboceq:

MAŞ.canım hepsi bir harika kıs bebekleri sırf bu yüzden çok seviyorum cicili bicili giydirmek için ama kısmetse 2.oğluşum yolda.allah analı babalı büyütsün cicilerini hep güsel günlerde giysin

teşekkürler canım sende sağlıkla kavuşursun inşallah kuzuna:Saruboceq:
sağlıklı uzun ömürleri olsun yavrularının inşallahhh:Saruboceq:
en başı hayırlı evlat olması kızı erkeği yok artık Rabbim her istyene nasib etsin evlat sevgisini tadını tatmayı:Saruboceq:Şeniz

canım hepsi biribirinden güzel ve çok gerekli olan giyeceği kıyafetler almışsın...
Allah sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin..

aminnnnnnnn teşekkürler canımmmmŞeniz
darısı tüm isteyenlere inşallahhhhh:Saruboceq:

Bu battanieyi nasıl yaptın arkadaşım yaaa :eek:
Bende bundan yapmak istiorum ama nası yapıldığı hakkında en ufak bi fikrim dahi yok :uhm:

aradığım battaniye kaça kaç başladın nasıl yaptın çok güzel görünüyor güle güle kullansın bebişinalkisalkisalkis

kızlar ponpon yada koza ip deniyor bu ipe ponponların aralarını örüyorsunuz sadece ilk sırada 22 ponpon olacak boyunu örerek kareye ayarlıycaksınız çok kolay ve çok da çabuk bitiyor uzun anlatımı konu içinde var inanın vaktim yok kızım mızırdanıyo:kedi:

allah analı babalı buyutsun canım cok guzel hersey.....bende cocuk odasının fıyatını merak ettım kacaaldınız canım.....
canım çilekte beyendim ama dolap modelleri hoşuma gitmedi bende kataloğu mobilyacıya verdim yaptırdım dolabı kendim çizdim karyola dolap ve raf 550 TL:lepi:

arkadaşlar battaniye tarifi önceki sayfalarda vardı çünki bende sormuştum :):)

çocuk odası fiyatı da vardı galiba öyle hatırlıyorum...

Maşallah bebişe..Albüme baktım çok tatlı bebiş..Darısı bana artık..Ben eylül annesiyim inş.

çok teşekkürler canımmmmmmŞeniz
bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhhhhhh:Saruboceq:

X