hepsi çok güzel canım güle güle giysin prenses..Bişey sorucam anladığım kadarıyla benim yatak odamda senin ki gibi bende bebeğin yatağını yatak odama koyacağım ama bir türlü sığmıyor senin karyola pencerenin önünde dimi bende öyle koysam cam açılmıyor nasıl yaptınız canım sığdırmayı :):)
herşeyi çok şirin pembiş pembiş bayıldım:) güle güle kullanmak nasip olsun inşallah...
Ayy süper şeyler yaaa... Çok güzel de kombne edilmiş takımlar birbirine uydurulmuş. Biraz fazla şey alınmış gibi geldi ama bende hamile olunca ne bulursam alırım heralde. Bir de ayakkabılar çok cici. Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin. Ay hemen hamile kalasım geldi şimdi yaa benim bebişim de yolda olsun bende paylaşcam. İçime de hep kız çocuğum olacak gibi doğuyor bakalım...
demetcigim kizinin herseyini cok guzel hazirlamissin cok hosuma gitti bayildim valla insallah bir gun benimde bir bebisim olurda bende boyle cici seyler hazirlarim...hic umudum olmasada.... canim allahim iyi gunlerde giymeyi nasip etsin
valla ben de özendimmm... sağlıklı huzurlu bi yaşam dilerim bebeğine..
demetcim çilek kızın heppppppppppsini güzel güümnlede sağlıkla kullansın ..
bayyyyyyıldım yaaaaaa , tek kelimeyle süper
zevlkli hatun seni
demett çok ilginç benimde ilk bebeğim olacak inşallah oğlum geliyor aldığımız bir çok şeyin markası şekli nerdeyse aynı rengi farklı ihtiyaç duyacağımızı düşündüğümüz şeyler neredeyse aynı benimde oğluşumun nerdeyse herşeyi tamam ama ben tecrübeli bir anne olduğun için bazı kopyalar çekmedim değil daha eksiklerimiz varmış meğer :))) sakıncası yoksa eğer dolapla beşiği nerde yaptırdınız acaba fiyatı çok uygun geldi bana modelleride çok güzelmiş