kızlarrr hepinize çokk teşekkür ederimma.s.
sibelcim dilerim öncelikle Allah sana harika bir eş ve sonrada harika bebekler nasib eder tatlımŞeniz
herkese merhabalar, 18 haftalık hamileyim ve biz de alışverişe yavaş yavaş başladık...fikirlerinize çok ihtiyacım var en çok da park yatak konusu...hiçbiri aslında içime sinmiyor bu park yatakların:en iyisi chico ama onun da boyu kısa geldi bize...diğerlerinin kumaşı naylon gibi...kiracıyız memleketlere giderken kullanırız odadan odaya geçiririz gibi pek çok avantajı olan bu park yataklar arasından seçim yapamıyoruz...genelde çevremizdekiler ilk aylarda karyolaları kullanamadıklarını söylüyor, tahta kısımlarına bebeğin kolunu bacağını çarptığını anlatıyorlar......şaşırdım ve fena halde önerilerinizi merak ediyorum..lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız...
Canim hersey cok güzel ama cok fazla seyler almissin hepsini kullanamazsin bak...
Hayirli olsun...
demetciğim hepsi çok güzeller rabbim sağlıklı doğmasına izin verip güle güle ve sağlıklı bir şekilde yiğsin bebişim
canim neler almissin böyle cocugun cok sansli:) cok güzel seyler bunlar allah giydirmeyi nasip etsin insallah
merhaba sevgili demett
bebisinin herseyine bayildim.allah saglikli gunlerde kullanmayi nasip etsin.canim besik ve dolabi ben cilek ten aldin sanmistim.karyola ayni cileginki gibi.bende kizim icin cilekten aldim da inan bana pek bir farki yok ve dolap kendi dolabindan daha guzel.bende esime diyordum iste bu model istiyorum diye baktik ama cilek te yok diye uzuluyordum.senağlama
canim sana sormak istedigim seyler var.krem rengi battaniyeyi nerden aldin ve markasi ne?(ilk resimlerdeki.)
ve cilegin papatya cikartmalarini nerden buldun.???ben yatagina daha cok yapistirmak istiyorumda
çok güzel gerçektten güle güle giydir cnm. bu arada eksikmi var dedinn ben eksik göremedim:sm_confused: yeter bunlar sana şimdilik çünkü küçük gelebiliyor sonra tabi yinede sen bilirsin cnm
demetcım gercekten cok zevklısın tam ıstedıgım cıcılerden almıssın chıcconun takımlarını nerden aldın canım ben hıc rastlamadım
demetciğim bayıldım hepsine o pembe battaniye galiba dolabın içindeki atkı ve bereside var onun açık resmini koyarmısın çok merak ettim...
teşekkür ederim demetciğim çok güzel...bayıldım battaniyeye..güle güle kullansın meleğin...
bayıldım yaaa çok tatlılar çok güzeller Rabbim güle güle kullandırmayı nasip etsin insallahh
Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.bu kadar çok şey mi alıcaz ya.ne zaman almaya başlamak lazım böyle olması için
cok ıyı yapmıssın spor canta almakla memnun kalıcaksın emınım sonradan da degerlendırılebılır hersey cok guzel zevklı bır annesın bende 3 aylık hamıleyım bebegımın cınsıyetını henuz bılmıyormm sabırsızlıkla beklıyorum hazırlıklara baslamaya ...
işte yasemincim örmesi çok kolay ama ortaya harika ciciler çıkıyorkaydirigubbakcemile5
ayrıca teşekkür ederimmmŞeniz