bebişini Analı Babalı buyutsun Rabbim canımm
hayırlı evlat olur inş. size :Saruboceq:
bu arada (canım çilekte beyendim ama dolap modelleri hoşuma gitmedi bende kataloğu mobilyacıya verdim yaptırdım dolabı kendim çizdim karyola dolap ve raf 550 TL) super fiyata yaptırmıssın
maaşallah çok tatlıııııı :))opuyorumnanaktan
bebeğinde çok tatlı çok şeker maşallah maşallah allah nazarlardan saklasın :Saruboceq:
allah analı babalı sağlıkla huzurla büyüsün bebeğin herşeyin çok güzel güle güle kullanmak nasip etsin rabbimzemuszemus:Saruboceq:
bende şuan 4 ay 1 haftalık 2. bebeğime hamileyim bende oğlumda çok gaz sorunu çektim siz nar suyu tavsiye etmişsiniz normal taze sıkılmış nar suyumu yoksa eczaneden falanmı aldınız bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederima.s.:1hug:
teşekkür ederim canım inşallah sende sağlıkla kavuşursun kuzuna iki yavrunada Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin:Saruboceq:
evet canım taze sıkılmış nar suyu verdim ben öldüm tabi nar bulana kadar:) senin doğumuna sanırım çıkmış olur nar zorluk çekmezsinnn çıkınca al hemen öylece dipfrize at aklında olsunnnnvereliniortak
sevgiler canıma.s.
teşekkürler canımmm opuyorumnanaktan
ayrıca bakıp geçmediğin içinde teşekkürlerrrr:)
Böyle güzel bebişe bakılıpta yorum yapmadan geçilir mi hiç maşallah Allah nazarlardan saklasın ailesine, vatana millete hayırlı bi evlat olur inşallah. Bütün bebekler güzel ama kızlar yine farklı yaaa dimi ama opuyorumnanaktanyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
annesı cok tatlı ya bu....maslalah supanallah...nazar degmesın ..cıcılerıde cok gzuel...allah saglıkla buyutsun
maşallah çok şeker.. allah analı babalı büyütsün inşallah.. nazarlardan korusun..
allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah. bişey öğrenmek istiyorum bende bi prenses bekliyorum da çilekli takımlar ve kirazlı olanları çok beğendim. kirazlılar chicco sanırım. diğerlerini nerden almıştın. markasını söyleyebilir misin. teşekkür ederim.
canım öncelikle teşekkür ederim
sende prensesini sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh:Saruboceq:
evet kirazlı olan chicconun ama hiç kullanamadım kullanışlı değil hiç yazık verdiğim paraya:umursamaz:
sana tavsiyem illaki çıtçıtlı olsun alacağın takımlar o kurdelalıydı bebeğimin her yeri açkta kaldı
çilekli olan çok güzel netten almıştım andy vava markası çok da kullanışlı ve kaliteli...
canım ya çok teşekkür cevabın için. andy vava diye girince bulamadım.site adı vermen mümkün mü hatırlıyosan. çok meşgul ettim ne olur kusura bakma.
demettcim bebeşinin herşeyii birbirinden güzel kendi gibi aynı...allah en güzel günlerde ,sağlıkla giymeyi nasip etsin...41 kere maşalhh