Prens Anneleri'nin sohbet mekan...

ayyy maşallah canım ne güzel 11yıl olmuş ve üç çocuk canım tebrik ediyorum biz bitaneye bile zor karar vermiştik gerçi iyide yapmışızyaa oh miniğin ne güzel hem ablası var hem abisi gerçi çok iyi ben tek çocuğa biraz karşıyım en azından bir kardeşi bir büuüğü abiveye ablası olması lazım tek kalmamalı allah bağışlasın canım ayy o küçük ne tatlıdır şimdi yerim ben onu yer:sm_cool::sm_cool:[/QUSağol canım,evet bir çocuğu kardeşsiz bırakmamak lazım,rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın,ben de yiyorum teyzesi zaten onu.

amin canım benimmm ben kaçtım herif geç gelecek anlaşıldı gidim yatayım sana iyi geceler sohbete yarın devam ederiza.s.a.s.yerimsenibenyerimseniben

slm ızabella yeni topiğin hayırlı olsun. iki tane aslan annesiyim ben de..ii paylaşımlar hepimize kaydirigubbakcemile5

slm ızabella yeni topiğin hayırlı olsun. iki tane aslan annesiyim ben de..ii paylaşımlar hepimize kaydirigubbakcemile5
slm hoşgeldin canımm sağolasınn ohhh iki prensimiz daha geldii bak gel devamlı prenses anneleride geliyo buraya:roflol::roflol:

günaydın erkek anneleriiiiiiiiiiii nasılsınız canlarım biz iyiz tahayla amnn taha çok yaramaz oldu bu aralarr offf-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

günaydın erkak anneleri hepinize hayırlı bir cuma diliyorum
ca6j0pen1fwvc0tm7.jpg

günaydın prens anneleri hepinize güzel bir hafta sonu diliyorummŞeniz

selam erkek anneleri nasılsınız bugün biz hastayız benim prensim sabah kulam acıyo dedi gittik dk iltahap olmuş bir sürü ilaç aldık geldik offff şimdi kuzu kuzu yatıya yavrummsenağlama

X