Prens Anneleri'nin sohbet mekan...

hoşbulduk tatlım bundan böyle beraberizzz minik paşaların annesi olarak
evet canım herzaman bekleriz senin paşanda 3 yaşında benim paşamda 3yaşında 2hafta önce sünnet oldu çok şükür kolay geçti bizim için anneler kurban olsun bu yakışıklılara yahuuu:roflol::roflol:

evet canım herzaman bekleriz senin paşanda 3 yaşında benim paşamda 3yaşında 2hafta önce sünnet oldu çok şükür kolay geçti bizim için anneler kurban olsun bu yakışıklılara yahuuu:roflol::roflol:

tamam canım gelirim benim paşa 3 buçuk yaşında 26.12.2006 doğumlu anaokulunada kaydımızı yaptırdık okula gidecek bu sene senin paşa gideckmi okulaa oyy oyy paşa sünnet oldu demek çok geçmiş olsun adam oldu heeee evet yaa anaları kurban olsunn yakışılılaraa

canım bizim çevre okullarda anaokulu 6yaş hiç duymadım 3yaş olanı:1no2: bir araştırayım bakimm evet canımm paşamız sünnet oldu darısı olmayanların başına inş

canım bizim çevre okullarda anaokulu 6yaş hiç duymadım 3yaş olanı:1no2: bir araştırayım bakimm evet canımm paşamız sünnet oldu darısı olmayanların başına inş

yok canım artık yaş olarak ayırıyolar 6 yaşında ilk okula başlıyolar bi araştır kuzum sen onu :)) benimki 5 aylıkken oldu o yüzden telaşım kalmadı canımm darısı olmayanlaraaaa :))))))

gunaydınnn kızlarr :))

nasılsınız bakalım bız pazartesı annemle bırlıkte bursaya gezmaya gıdıyoruz :)))

canım ardada 3 yasında anaokuluna kaydını yaptırdım bende bı arastır

ya arkadaslar okul kayıtları basladımı?daha yenı kapanmadımı okullar.ne cabuk baslamıs.benımkı 4 yaşı yeni bıtırdı yasında bnde yazdırmayı denıyım.inş alırlar...

anaokul kayıtları basladı canım yogunluk oldugu ıcın doluyo hemen kayıt kabul etmıyolar bence yaptır hemen

nasılsınız bakalım bız pazartesı annemle bırlıkte bursaya gezmaya gıdıyoruz :)))

ohhhh iyi gezmeler canımmm offfff biz bu yazın kaldık istanbulda izin hakkım yok henüz benim offf neyse bir araştırıyorum

ya arkadaslar okul kayıtları basladımı?daha yenı kapanmadımı okullar.ne cabuk baslamıs.benımkı 4 yaşı yeni bıtırdı yasında bnde yazdırmayı denıyım.inş alırlar...

başladı tatlım kayıtlar 15 haziranda geç kalmadan yaptır sonra almıyolarr inşallah hayırlısı olur sizin içindeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ohhh sen öyle gezz :))))) yeni geldin tatilden kızz opuyorumnanaktanoyyy şaka bi tanemm gez gönlünce eğlen bursada süper bir yerr gezdim oralarıı benim yerimede gezz canım arkadaşımm ardamıda öp yerimeee

canım benım sagol bursa zaten benım memleketyım gıbı 4 sene orda okudum kocısımle orda tanıstım dugunumuz oldu sevıyorum bursayıııı

Merhabalar prens anneleriii,nasılsınız ,umarım herkes iyidir...
selam canımmmmmm nasılsın biz iyiz çok şükür sen nasılsın okul ev fırsat bulamıyosun buraya anladığım kadarıyla sağlık olsun canım napalım ufaklık nasıl canım sen nasılsın?:1hug:

selam canımmmmmm nasılsın biz iyiz çok şükür sen nasılsın okul ev fırsat bulamıyosun buraya anladığım kadarıyla sağlık olsun canım napalım ufaklık nasıl canım sen nasılsın?:1hug:
Öncelikle hayırlı cumalar herkese,"eski rumuz İZABELLEM" :))
okulu tatil ettik şükür,çocuklarımla bolca vakit geçiriyorum,ev işleri falan derken zaman nasıl geçmiş anlamıyorum,benim danayı gece uyuttuktan sonra özgürlüğüme kavuşup bilgisayar başına geçiyorum ama saat baya geç olmuş oluyor,kimse olmuyor,iyilik sağlık olsun,
işte böyle canım...:1hug:

tabi yaaa ben okullu olmadığım için şuan unuttum bir an tatil olduğunu :roflol::roflol:sevindim canım iyi olmana benim danada:roflol::roflol: iyileşti artık yanlız hala çişe giderken (annecim kilodumu çıkartırken acıtmican) değilmi diyo kuzum yaaa halbuki iyileşti pipii ama acicak zannediyo yavrum hadi sen paşa uyurken fırsatını değerlendir barii:roflol::roflol:

Allah iyiliğini versin emi :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…