Prens Anneleri'nin sohbet mekan...

unaydın skerler nasılsınız ozledınız bakkım benııı :)))

bızde ıstanbuldayız persembe gunu evıme donucem :)) pazar gunu volkan konagın yalova konserıne gıttım super gectıı cok sevıyorum o adamı ya

kpss super gectı sınavım allahtan cok ıyı bı sonuc berklıyorum ınsallah atınıcam bu sene :))))))))

unaydın skerler nasılsınız ozledınız bakkım benııı :)))

bızde ıstanbuldayız persembe gunu evıme donucem :)) pazar gunu volkan konagın yalova konserıne gıttım super gectıı cok sevıyorum o adamı ya

kpss super gectı sınavım allahtan cok ıyı bı sonuc berklıyorum ınsallah atınıcam bu sene :))))))))
günaydın hoşgeldin canımmmmm özlemezmiyiz özledik tabi tatlım ee nasıl geçti bursa tatiliniz ayy bende çok seviyorum volkan konağıı canımm çok sevindim sınavın iyi geçmesine inş atınırsın bu sene canım bizde değişen bişey yok taha çok şükür tamammen iyileşti pipi artık haftaya tatile çıkcaz galiba tam kesinleşmedi daha şöylee bir marmarise doğru atayım kendimi bakalım inş çok öptüm canım Şeniz

ohh ıyı canım sevındım ıglesmesıne darısı basımıza ıyı tatıller kuzumm bende ıstanbuldayım bu hafta ıcı evıme donucem ev toplamaya baslıcam tayınımız cıktı tasınma telası var sımdı

günaydın hoşgeldin canımmmmm özlemezmiyiz özledik tabi tatlım ee nasıl geçti bursa tatiliniz ayy bende çok seviyorum volkan konağıı canımm çok sevindim sınavın iyi geçmesine inş atınırsın bu sene canım bizde değişen bişey yok taha çok şükür tamammen iyileşti pipi artık haftaya tatile çıkcaz galiba tam kesinleşmedi daha şöylee bir marmarise doğru atayım kendimi bakalım inş çok öptüm canım Şeniz

Oooo Marmaris haa,güzel olur,biz de o taraflara niyetlenip vazgeçtik çok sıcak çünkü,bahar aylarında düşünüyoruz bakalım,3-5 günlük kısa gezmeler düşünüyoruz kısmet olursa Gardenia cığım

ohh ıyı canım sevındım ıglesmesıne darısı basımıza ıyı tatıller kuzumm bende ıstanbuldayım bu hafta ıcı evıme donucem ev toplamaya baslıcam tayınımız cıktı tasınma telası var sımdı
aminnn inşa canım sizde bizim gibi kolay ve çabuk atlatırsınız sağol tatlım tam kesinleşmedi ama inş düşünüyoz bakalım ayy canımm taşınma teleşı yorucu olur heralde çokk kolay gelsin canım sanaa:1hug:

Oooo Marmaris haa,güzel olur,biz de o taraflara niyetlenip vazgeçtik çok sıcak çünkü,bahar aylarında düşünüyoruz bakalım,3-5 günlük kısa gezmeler düşünüyoruz kısmet olursa Gardenia cığım
canımmmm evet düşünüyoruz bakalım aslında niyetimiz istanbul yakınlarıydı ama burda hava bir yağıyo bir açıyo tatile çıkıpta denize giremeden dönmek istemedik eşimde dedi en iyisi akdenize kaçalım sanki o raya yağmicanın garantisi var bakalım kısmet izinleri ayarlayalımda inş evet sıcak oluyo ama napalım bizin izin vakti bu aralar inş sizede kısmat olur canım öptüm çokŞeniz

kızlarrr bizim kaçaklarr nerdesiniz bakayım 24 papatya blackcandy ha nerdesiniz bakayımm unuttunuz bizi aşkolsunnsenağlamasenağlamasenağlama

canım ıyıym bende napıyım ev toplamaya basladım onunla ugrasıyorumm taha nasıl bıttımı artık sunnet telası

canım ıyıym bende napıyım ev toplamaya basladım onunla ugrasıyorumm taha nasıl bıttımı artık sunnet telası
çok kolay gelsin canımmm çabucacık halledersiniz inşallah taha iyi teyzesi tamamen iyileşti ama korkusu tam geçmedi yavrum banyo yaparken falan tutuyo pipisini bazen ama unutucak inş bizde iyiz canım haftaya tatile gitcez galiba tam kesinleşmedi ama şöyle bir marmarise doğru gitmeyi planlıyoruz allah izin verirse çok öptüm seni ve arda paşayııŞenizŞeniz

aman aman korkuyomus korkar canım ya normal gecer zmanla hayırlı ıyı tatıller canımmm

X