- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 40
canım benım sagoll ne zman onunden gecse baslıyodu aglamaya gelmıyodu cama yapısıyodu bız annemdeyken babmız suprız yapmıs almıss bugun gelecekkk hıc kalkmayacagından emınımm :)
burdayımm bacımmm nette sorun vardı giremedim kaçgündür:roflol::roflol::roflol:Gardeniaaaaaaa nirdesinn bacııımmm opuyorumnanaktan
canımmmm nette sorun vardı o yüzden giremedimm taha daha iyi canım bayağı iyileşti pipisi:teytey::teytey: ama hala korkuyo ilk günler kadar olmasada çişini zorla yaptırıyoruz acıcak diye korkuyo yavrum sen nasılsın canım ardacım nasıll odasına kavuşmuş ama kurmamışsınız sanırım taşınmak içinn ne kadara aldınız canım bizde düşünüyoz almayı çilekin sitesine girdim ama fiyatlar yok:1no2::1no2:canım taha nasıl olduuu yoksunnnn
Nice nice yıllara,sağlık.mutluluk,varlık ve sevgiyle ulaşın inşallah,duana amiiiiiiin diyorum...kızlarrrrrrrrrrrrrr bugünn evlilik yıldönümümüzz 5yılımızz allahıma çok şükür daha nice yıllara sağlıklı huzurlu bir şekilde nasip etsin rabbim bizi hepimizi inş:dance::dance::dance::dance:
kızlarrrrrrrrrrrrrr bugünn evlilik yıldönümümüzz 5yılımızz allahıma çok şükür daha nice yıllara sağlıklı huzurlu bir şekilde nasip etsin rabbim bizi hepimizi inş:dance::dance::dance::dance:
ŞenizŞenizsağol canımm teşekkür ederimNice nice yıllara,sağlık.mutluluk,varlık ve sevgiyle ulaşın inşallah,duana amiiiiiiin diyorum...
sağol tatlımm amin hepimiz inşŞenizŞenizcanım benım yuce rabbım daha guzel seneler nasıp etsınnnn :)))))
aminnn canım sağolasınn aramıza hoşgeldin bu aradaa.s.a.s.allah nıcelerıı kutlamayı nasıp etsın inş.alkisalkisalkis