Prens Anneleri'nin sohbet mekan...

canım benım sagoll ne zman onunden gecse baslıyodu aglamaya gelmıyodu cama yapısıyodu bız annemdeyken babmız suprız yapmıs almıss bugun gelecekkk hıc kalkmayacagından emınımm :)

olyo canım malesef o mzanlarda boyle sorunlarrr rahatsızlık sıkıntı verıyıomu huzursuzmu

vermezmı cnm hem emıyo hem ıkınıyo.gazlada karısıyo bazaen yıkıyo.bız byleyız sız natınız arda bey sevınmıstır dımı...zemuszemus

canım sevındı sevınmezmı ama kurmadık tasınıcaz tayınımız cıktıı onu beklıyoruzz

hayırlısı olsun sabırsızlıkla bekler sımdı gıtsekte kurulsa dıye cnm ya bende bıdaha ıs olmasın dıye genc odası olan besıklerden almıstım ne kdarmıs.

canım taha nasıl olduuu yoksunnnn
canımmmm nette sorun vardı o yüzden giremedimm taha daha iyi canım bayağı iyileşti pipisi:teytey::teytey: ama hala korkuyo ilk günler kadar olmasada çişini zorla yaptırıyoruz acıcak diye korkuyo yavrum sen nasılsın canım ardacım nasıll odasına kavuşmuş ama kurmamışsınız sanırım taşınmak içinn ne kadara aldınız canım bizde düşünüyoz almayı çilekin sitesine girdim ama fiyatlar yok:1no2::1no2:

kızlarrrrrrrrrrrrrr bugünn evlilik yıldönümümüzz 5yılımızz allahıma çok şükür daha nice yıllara sağlıklı huzurlu bir şekilde nasip etsin rabbim bizi hepimizi inş:dance::dance::dance::dance:

Nice nice yıllara,sağlık.mutluluk,varlık ve sevgiyle ulaşın inşallah,duana amiiiiiiin diyorum...

allah nıcelerıı kutlamayı nasıp etsın inş.alkisalkisalkis

selammm prens annelerii güzel bir hafta olsun inş nasılsınız bakalımm yakışıklı prensleriniz nasıl benim prensim daka iyi bayağı iyileşti cumartesi sünnet mevlüdünü de yaptık ohhhh bir rahatladım sormayın kızlarr darısı sizin başınıza inş:lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…