Prens Anneleri'nin sohbet mekan...

amın cnm.darısı basımıza.bu arada nıce yıllara cnm. bugunde bızım evlılık yıl donumumuz.ama daha hatırlanmadı:1no2:

amın cnm.darısı basımıza.bu arada nıce yıllara cnm. bugunde bızım evlılık yıl donumumuz.ama daha hatırlanmadı:1no2:
ayy canımm nice yıllara sağlıklı huzurlu inş ben bugün gördüm msj ee eniştemiz hatırladımı? hatırlamadıysada üzülme canım benimmm :1hug:

ayy canımm nice yıllara sağlıklı huzurlu inş ben bugün gördüm msj ee eniştemiz hatırladımı? hatırlamadıysada üzülme canım benimmm :1hug:

onun dısında herkes hatırladı ama neyse gece 12ye kadar calısıyo kız yazık bosverdım bende kıyamamŞeniz

onun dısında herkes hatırladı ama neyse gece 12ye kadar calısıyo kız yazık bosverdım bende kıyamamŞeniz
olsun canım sağlık olsun boş ver keyfinden unutmamışki yazık çalışmış saat kaça kadar eşin bende olsam bende senin gibi düşünür kıyamam kocişime enes beyimiz nasıl canımmm kusmalar devammı halennCADIARZU

sagolasın cnm benım kendı kendıme moral verıyom ıste enesım ıdare eder kusmalar devam kakada devam.bence kakasını yapamadıgından kusuyo olabılırmı sızcede.dr verdıgı ılaclarda bı ıse yaramadı bılmıyorum napıyım.dr degıstırsemmı acaba.bilmiyorumkismile

olabilir canım kakasını yapamadığından biz hiç yaşamadık tahayla böyle sorunlar o yüzden pek bir şey diyemiycem canımm ama çok dk tor değiştirme o zaman daha zor oluyo hani derler ya çocuğundan diye belki öyledir biraz büyüyünce geçer taha daha iyi teyzesi pipisi iyileşti bayağı ama hala biraz korkuyo kilodunu çıkarırken her seferinde anne açicakmı diyo yavrum ama bunada şükür biz iyi atlattık

ayyyyy cnm benım.bızım o asamalara gelmemıze coooooooook daha kaka yapamıyoz benım sutumden kaynaklanırmıkı.sutun yaglıdır falan dıyolar.

ayyyyy cnm benım.bızım o asamalara gelmemıze coooooooook daha kaka yapamıyoz benım sutumden kaynaklanırmıkı.sutun yaglıdır falan dıyolar.
gelirsiniz canım gelirrr oda olabilir canım benim kızkardeşimin kızındada gaz vardı hem gaz hem kaka yapamıyo kaçtane dk değiştirdiler hiç fayda etmedi şimdi 1yaşında düzeldi biraz kardeşimde çok dikkat ederdi yediğine zor bacım allah yardımcınız olsun ama sütündende olabilir bak mantıklı

canım benım ne demek aranıza katılabılırmıyım aramızdasın sende zatenn kuzumm :)

ayyy hadi hayırlısı olsun canım ardamız okullu oluyo haa ayyy ne güzel bizim 3senemiz var daha öğlenci olmasıda ayrıca güzel olmuş canım yaaa

canım arda 2007 dogumlu 3 yasında oda ama anaokulu sınıf acmıs 3-4 yas grubuna aldılar :)

canım arda 2007 dogumlu 3 yasında oda ama anaokulu sınıf acmıs 3-4 yas grubuna aldılar :)
aa ne güzell canımm yaa bende diyom bu resim ardanın küçüklük resmi galiba diyorum kendi kendime hadi bakalım minik öğrenciye başarılarra.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…