selammm prens annelerii güzel bir hafta olsun inş nasılsınız bakalımm yakışıklı prensleriniz nasıl benim prensim daka iyi bayağı iyileşti cumartesi sünnet mevlüdünü de yaptık ohhhh bir rahatladım sormayın kızlarr darısı sizin başınıza inş:lepi::lepi:
aminnn canım sağolasınn aramıza hoşgeldin bu aradaa.s.a.s.
ayy canımm nice yıllara sağlıklı huzurlu inş ben bugün gördüm msj ee eniştemiz hatırladımı? hatırlamadıysada üzülme canım benimmm :1hug:amın cnm.darısı basımıza.bu arada nıce yıllara cnm. bugunde bızım evlılık yıl donumumuz.ama daha hatırlanmadı:1no2:
ayy canımm nice yıllara sağlıklı huzurlu inş ben bugün gördüm msj ee eniştemiz hatırladımı? hatırlamadıysada üzülme canım benimmm :1hug:
olsun canım sağlık olsun boş ver keyfinden unutmamışki yazık çalışmış saat kaça kadar eşin bende olsam bende senin gibi düşünür kıyamam kocişimeonun dısında herkes hatırladı ama neyse gece 12ye kadar calısıyo kız yazık bosverdım bende kıyamamŞeniz
olsun canım sağlık olsun boş ver keyfinden unutmamışki yazık çalışmış saat kaça kadar eşin bende olsam bende senin gibi düşünür kıyamam kocişimeenes beyimiz nasıl canımmm kusmalar devammı halennCADIARZU
olabilir canım kakasını yapamadığından biz hiç yaşamadık tahayla böyle sorunlar o yüzden pek bir şey diyemiycem canımm ama çok dk tor değiştirme o zaman daha zor oluyo hani derler ya çocuğundan diye belki öyledir biraz büyüyünce geçer taha daha iyi teyzesi pipisi iyileşti bayağı ama hala biraz korkuyo kilodunu çıkarırken her seferinde anne açicakmı diyo yavrum ama bunada şükür biz iyi atlattıksagolasın cnm benım kendı kendıme moral verıyom ısteenesım ıdare eder kusmalar devam kakada devam.bence kakasını yapamadıgından kusuyo olabılırmı sızcede.dr verdıgı ılaclarda bı ıse yaramadı bılmıyorum napıyım.dr degıstırsemmı acaba.bilmiyorumkismile
olabilir canım kakasını yapamadığından biz hiç yaşamadık tahayla böyle sorunlar o yüzden pek bir şey diyemiycem canımm ama çok dk tor değiştirme o zaman daha zor oluyo hani derler ya çocuğundan diye belki öyledir biraz büyüyünce geçer taha daha iyi teyzesi pipisi iyileşti bayağı ama hala biraz korkuyo kilodunu çıkarırken her seferinde anne açicakmı diyo yavrum ama bunada şükür biz iyi atlattık
gelirsiniz canım gelirrr oda olabilir canım benim kızkardeşimin kızındada gaz vardı hem gaz hem kaka yapamıyo kaçtane dk değiştirdiler hiç fayda etmedi şimdi 1yaşında düzeldi biraz kardeşimde çok dikkat ederdi yediğine zor bacım allah yardımcınız olsun ama sütündende olabilir bak mantıklıayyyyy cnm benım.bızım o asamalara gelmemıze coooooooook daha kaka yapamıyoz benım sutumden kaynaklanırmıkı.sutun yaglıdır falan dıyolar.
ayyy hadi hayırlısı olsun canım ardamız okullu oluyo haa ayyy ne güzel bizim 3senemiz var daha öğlenci olmasıda ayrıca güzel olmuş canım yaaakızlar oglusumu anaokuluna kaydını yaptırdık oglencı oldu cok sevındıkkkkk
kızlar oglusumu anaokuluna kaydını yaptırdık oglencı oldu cok sevındıkkkkk[/QUOhadı bakalım kucuk ogrencımıze ogrenım hayatında basarılarzemuszemus
canım benım sagol :)))
ayyy hadi hayırlısı olsun canım ardamız okullu oluyo haa ayyy ne güzel bizim 3senemiz var daha öğlenci olmasıda ayrıca güzel olmuş canım yaaa
ne demek canımmm hoşgeldinn aramızaa a.s.a.s.anaooom benim esmoşum burda bende bir erkek çocuk annesi olarakk aranıza katılabilirmiyim kızlar 3 buçuk yaşında bir oğlum varr
aa ne güzell canımm yaa bende diyom bu resim ardanın küçüklük resmi galiba diyorum kendi kendime hadi bakalım minik öğrenciye başarılarra.s.canım arda 2007 dogumlu 3 yasında oda ama anaokulu sınıf acmıs 3-4 yas grubuna aldılar :)
canım benım ne demek aranıza katılabılırmıyım aramızdasın sende zatenn kuzumm :)