amın sagol cnm hepımızınkıknı ıns.evet ınsan doyamıyo babası aksamı zor edıyo.senın ufaklık nekadarlık.c
papatyacım hayırla buyutmeyı nasıp etsınn enesı yuce rabbım
ne tatlıdır mıs gıbı bebk kokusu vardır ustunde
canım bence en iyisi küçükken yaptırmak evet oğlumun adı taha biz küçükken yaptırcaktık ama testisleri inmemişti o yüzden inmesini bekledik şimdi kendimiz istedik iyikide şimdi yaptırmışız büyüyünce daha zor olucağını düşündük dktorumuzda uygun dedi oldu darısı sizin başınıza inş kolay bir şekilde atlatırsınız sizde bende senin prensini çok öpüyorum canımmŞenizamın babası kucukken yaptıralımdıyo ben olmaz dıyorum ıstedıgınız ıcınmı drmu yaptırmanızı soyledı.allah kolaylık versın sana. oglusun ısmı taha galıba benım ıcın op.
inşallah tatlımm hayırlısıyla atlatırsınız çok yakışıklı arda beyy çok öpüyo teyzesiiŞenizcanım benım ınsallahhhh bızde kolayca atlatırızz arda pasanınkını :))
papatyacım hayırla buyutmeyı nasıp etsınn enesı yuce rabbım
ne tatlıdır mıs gıbı bebk kokusu vardır ustunde
valla bılmıyorum.sımdı kıyamam daha cok kucuk teyzesı.canım bence en iyisi küçükken yaptırmak evet oğlumun adı taha biz küçükken yaptırcaktık ama testisleri inmemişti o yüzden inmesini bekledik şimdi kendimiz istedik iyikide şimdi yaptırmışız büyüyünce daha zor olucağını düşündük dktorumuzda uygun dedi oldu darısı sizin başınıza inş kolay bir şekilde atlatırsınız sizde bende senin prensini çok öpüyorum canımmŞeniz
Papatya hoşgeldin canım,bebişini Allah bağışlasın,kusmasına gelince normal,dr a da götürmüşsün,için rahat etsin, benim büyük oğlum 7 ay kustu canım...masallah.cok tatlı.allah nazardan korusun.kızlar bısey sorcam enesın her emısınden sonra kusması mutlaka oluyo dr normal dıyo ama bılmıyorum sızdede olmusmuydu,ne zaman gecer acaba.
canım benım sagolll :))
enes kusuyo demek bısey olmaz canım normal asırı degılseee[/QUO
hosbulduk reyyan.dr normal dıyo ama bazı anneler reflu falan dedı bıze dıyolar bızımkı hıc bakmadan kılosuna baktı normal dedı.bende kılo alamaz dıye korkuyom kusunca.bu arada duzelmıstı 3gundur yıne kaka yapamıyo ne yaptıysam olmadı ya bı duzene gıremedık.bı ara ıyıydı sımdı yıne eskıye donduılaclarımız var ezene falan verıyorum ama yok....
canımm bizde hiç olmadı kusma ama çok tanıdıklarım yaşadı bu sorunu normal diye biliyorum ben geçmiş olsun canımmmasallah.cok tatlı.allah nazardan korusun.kızlar bısey sorcam enesın her emısınden sonra kusması mutlaka oluyo dr normal dıyo ama bılmıyorum sızdede olmusmuydu,ne zaman gecer acaba.
canım benım doktor ılac kullanma taraftarı degıldı ebegumec cıceklerı olur bılırsın onun sapını koparın kucuk parmagız kadar ucucnu zeytın yaga batırıp popusuna kouyunca 5 dk gecmeden kakasını yapar rahtlar dedmıstıı bız yapamadık ılk o yaptı ve sasırdıkk sonrada devamlı kaka yapamadıgı zmanlarda bende oyle yaptımmm
selamm yakışıklı prenslerinn güzel annelerii hepinize güzel bir hafta olsun inşallah ama ben kötüyüm biraz oğluşumu bıraktım işe geldimm o yüzden canım çok sıkkın offfff-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
evet canım zor gerçekten korkudan çişini bile yapmıyoo bakıcı değil ananemiz bakıyo ohhh misgibi olmuş enes paşaa sıhhatler olsun paşamızasagol cnm gecsebı.gercekten zor olsa gerek hayat ıste.kım ılgılenıyo bakıcımı var.bızde bıcı bıcı yaptık teyzelerı uyuyoruz sımdı.:1closedeyes:
evet canın saatin 6 olmasını bekliyorum taha iyi aslında yatıyo bol bol dinleniyo ağrısı falan olmadı çok şükür sadece korkuyo işte çişini zorla yaptırıyoruz kremlerini zorla sürüyoruz onun dışında bir sorun yok:çok üzgünüm::çok üzgünüm:canım cocuguda rahatsız eder ya yavruma kıyamam mıncık dahaa
canım uzulme aksama donucen eve nede olsa nasıl oldu taha pasa
oy oyy güle güle kullansın arda paşamız şimdi çileğe bakıyodum hangi model diye benim oğluşumda arabalı olanı çok istiyor bizde almayı düşünüyoruz sağlıcakla yatsın paşamız yatağında:dance::dance:gunaydınn kızlarrr nasılsınız bugun oglusumun yenı odası gelııyoo :)) cılek mobılyadan bıconcept bı turba odasını almıstıkk cıldırıyodu bu yatak ıcınnn yavrum nasıl sevınecek gorunce :))