Prens Anneleri'nin sohbet mekan...

amın babası kucukken yaptıralımdıyo ben olmaz dıyorum ıstedıgınız ıcınmı drmu yaptırmanızı soyledı.allah kolaylık versın sana. oglusun ısmı taha galıba benım ıcın op.
canım bence en iyisi küçükken yaptırmak evet oğlumun adı taha biz küçükken yaptırcaktık ama testisleri inmemişti o yüzden inmesini bekledik şimdi kendimiz istedik iyikide şimdi yaptırmışız büyüyünce daha zor olucağını düşündük dktorumuzda uygun dedi oldu darısı sizin başınıza inş kolay bir şekilde atlatırsınız sizde bende senin prensini çok öpüyorum canımmŞeniz

canım benım ınsallahhhh bızde kolayca atlatırızz arda pasanınkını :))

papatyacım hayırla buyutmeyı nasıp etsınn enesı yuce rabbım
ne tatlıdır mıs gıbı bebk kokusu vardır ustunde
inşallah tatlımm hayırlısıyla atlatırsınız çok yakışıklı arda beyy çok öpüyo teyzesiiŞeniz

canım ben ım oglusum 3 yasını 3 ay gectıı :))

teyzesıde tahayı kocaman opuyooo

valla bılmıyorum.sımdı kıyamam daha cok kucuk teyzesı.

masallah.cok tatlı.allah nazardan korusun.kızlar bısey sorcam enesın her emısınden sonra kusması mutlaka oluyo dr normal dıyo ama bılmıyorum sızdede olmusmuydu,ne zaman gecer acaba.

masallah.cok tatlı.allah nazardan korusun.kızlar bısey sorcam enesın her emısınden sonra kusması mutlaka oluyo dr normal dıyo ama bılmıyorum sızdede olmusmuydu,ne zaman gecer acaba.
Papatya hoşgeldin canım,bebişini Allah bağışlasın,kusmasına gelince normal,dr a da götürmüşsün,için rahat etsin, benim büyük oğlum 7 ay kustu canım...

canım benım sagolll :))

enes kusuyo demek bısey olmaz canım normal asırı degılseee

canım benım doktor ılac kullanma taraftarı degıldı ebegumec cıceklerı olur bılırsın onun sapını koparın kucuk parmagız kadar ucucnu zeytın yaga batırıp popusuna kouyunca 5 dk gecmeden kakasını yapar rahtlar dedmıstıı bız yapamadık ılk o yaptı ve sasırdıkk sonrada devamlı kaka yapamadıgı zmanlarda bende oyle yaptımmm

canımm bizde hiç olmadı kusma ama çok tanıdıklarım yaşadı bu sorunu normal diye biliyorum ben geçmiş olsun canımm

selamm yakışıklı prenslerinn güzel annelerii hepinize güzel bir hafta olsun inşallah ama ben kötüyüm biraz oğluşumu bıraktım işe geldimm o yüzden canım çok sıkkın offfff-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

fıtıl verdıgım zaman yapıyo ama devamı yok ınanırmısınız 1hafta yapmadıgı olmustu.dr.gıttıgımızde yapsınmı ben yapmıyo dıyom dr ılaclara devam dedı eve gelınce yıne yapmadı anlamadım valla.

gunaydınn kızlarrr nasılsınız bugun oglusumun yenı odası gelııyoo :)) cılek mobılyadan bıconcept bı turba odasını almıstıkk cıldırıyodu bu yatak ıcınnn yavrum nasıl sevınecek gorunce :))

sagol cnm gecsebı.gercekten zor olsa gerek hayat ıste.kım ılgılenıyo bakıcımı var.bızde bıcı bıcı yaptık teyzelerı uyuyoruz sımdı.:1closedeyes:

canım cocuguda rahatsız eder ya yavruma kıyamam mıncık dahaa

canım uzulme aksama donucen eve nede olsa nasıl oldu taha pasa

sagol cnm gecsebı.gercekten zor olsa gerek hayat ıste.kım ılgılenıyo bakıcımı var.bızde bıcı bıcı yaptık teyzelerı uyuyoruz sımdı.:1closedeyes:
evet canım zor gerçekten korkudan çişini bile yapmıyoo bakıcı değil ananemiz bakıyo ohhh misgibi olmuş enes paşaa sıhhatler olsun paşamıza

canım cocuguda rahatsız eder ya yavruma kıyamam mıncık dahaa

canım uzulme aksama donucen eve nede olsa nasıl oldu taha pasa
evet canın saatin 6 olmasını bekliyorum taha iyi aslında yatıyo bol bol dinleniyo ağrısı falan olmadı çok şükür sadece korkuyo işte çişini zorla yaptırıyoruz kremlerini zorla sürüyoruz onun dışında bir sorun yok:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

oy oyy güle güle kullansın arda paşamız şimdi çileğe bakıyodum hangi model diye benim oğluşumda arabalı olanı çok istiyor bizde almayı düşünüyoruz sağlıcakla yatsın paşamız yatağında:dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…