canımmmmmmmmm unuturmuyum hiç kimse uğramıyo artık buraya bende o yüzden pek girmiyorum iyim canım sen nasılsın aslında canım sıkkın bu hafta aneannem rahatsız annem memlekete gitti onun yanına tahada mecburen babanneye kaldı içim hiç rahat değil babanne sağolsun çok gezente biri annem kadarda ilgili değil yemek yemezse bırak yemesin uyumazsa bırak uyumasın çocumun bütün düzeni bozuldu oysa ne kadar düzenliydi herşeyi anneannede neyse inş fazla uzamaz çok öptüm tatlımmŞenizIZABELLEM nasılsın kuzum görüşemiyok yine :sinifsinif: neler yaptın bakalım bende sormasam sen hiç sormıycan arkadaşınılmaz: taha nasıl iyidir inşallah canım beni unutma...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canımmmmmmmmm unuturmuyum hiç kimse uğramıyo artık buraya bende o yüzden pek girmiyorum iyim canım sen nasılsın aslında canım sıkkın bu hafta aneannem rahatsız annem memlekete gitti onun yanına tahada mecburen babanneye kaldı içim hiç rahat değil babanne sağolsun çok gezente biri annem kadarda ilgili değil yemek yemezse bırak yemesin uyumazsa bırak uyumasın çocumun bütün düzeni bozuldu oysa ne kadar düzenliydi herşeyi anneannede neyse inş fazla uzamaz çok öptüm tatlımmŞeniz
çok sağol canım amaliyat oldu anneannem sanırım annemin gelmesi gecikicek offf dediğin çok doğru ne güzel tanm düzene oturmuştu taha hem annen daha titiz kayınvaldemden ama napicaz yapcak bişey yok dediğin gibi akşamları daha çokilgileniyorumbende napimm soğol canımbende sizi öpüyorum sende kendine çok iyi bakŞenizŞenizçok geçmiş olsun canım anneannene bilmiyorumkismile annenin gitmesi kötü olmuş taha açısından çocuğun düzeni annene alışmış bide off yaa inşallah çabuk döner canıım..a.s üzülme bitanem sen artık annen gelene kadar taha ya akşamları biraz fazla ilgileneceksin..:1hug: hadi canıım kendine tahaya iyi bak öptüm..Şeniz Şeniz
sağol reyyanımm hala yoğun bakımda ama durumu iyiymiş evet sorma taha aslında mennun orda her dediği oluyo ama ben çok rahatsızım çünkü kayınvaldem sağolsun evde hiç durmaz annem kadar da ilgili değil yemiyosa bırak yemesin uyumuyosa bırak uğraşmaz yani ama napalım dediğin gibi sağlık olsun napalım canım çok öpüyorum seni ve kuzularını kendine iyi bak görüşürüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanMerhabalar arkadaşlar,İzabellem geçmiş olsun canım anneannene,umarım daha iyidir,küçük Tahaya zor olmuştur biraz ama can sağlığı olsun,biz de zor günler atlattık,atlattıkmı bilemiyorum ya hayat devam ediyor işte,Allahım sağlık sıhhat versin hepimize.Koşturmaca telaş aynen devam ediyor.
günaydın prens annelerii nerelerdesinizzzzzzzzzzzzz neler yapıyosunuz azcık gelin iki lafın belini kıralım:roflol::roflol: umarım siz ve yavrularınız iyidir hepinizi çok öpüyorumŞeniz
canımmmmmmm bende çok özledim herkesi ama kimsecikler uğramaz oldu:umursamaz::umursamaz: olsun sağlık olsun napalım ayy teyzesi yer onuu nasılda kaşınıyodur şimdi o dişler inş çabuk atlatırsınız ben iyim canım aynen işe git gel tahada iyi babannede kalıyo şimdilik herşey yolunda çok öpüyorum canımm ŞenizŞenizBacımm merhabaaa,çok özledim burayı yaa,şikayetlenmek gibi olmasın okuldu evdi yemekti temizlikti derken günler nasıl geçiyor anlamıyoruz,şükürler olsun Rabbime,bebeğimi uyuttum geldim,o da diş çıkarmakla meşgul olabildiğince mızmız canı sağolasıca,işte böyleee....Sen nasılsın Taha nasıl,ne var ne yok?
canımmmmmmmm ya çok özledim ben sizlerii hadi bakalım karnelerden sonra herkes burda olacak haa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan iyim tatlım aynı işten eve evden işe her şey iyi çok şükür tahada iyi sen nasılsın ufaklık nasıl hadi bakalım karne zamanı geliyo çok öpüyorum tatlım Şenizmerhaba izabellecim,karneleri bi dağıtalım hayırlısıyla o zaman bolca gelebilirim inşallah,nasılsın ne var ne yok?
hoşgeldin canım a.s.a.s.a.s. allah bağışlasın yakışıklı prensini ayyy maşallah gözümde hemen hayal ettim çok tatlıdır sarışın mavi gözlü ohh hepsi var yakışıklıda rabim canlarına sağlık versin de aman aminnnnnnn huyu benzemez inşallah behlüle:roflol::roflol:kızlar mrb nasılsınzzzzz benımde dunyalar tatlısı sarısın mavı gozlu bı prensım var herkez behlul dıyoooo aman huyu cekmesınde :))
merhaba canımmmmmmmerhabalarr kızlarcıım
selam canımm evet yoksun uzun zamandır çok tatlı olmuş oğlun büyümüş maşallahselamlar kızlar...uzun süredir uğrayamıyorum oğlum ne gece ne de gündüz duruyor artık iyice hareketlendi hiç işim bitmiyormafoldumben
öpüldünüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan