Prens Anneleri'nin sohbet mekan...

prens anneleriiiiiiii tahayı sünnet ettircez yarın allah izin veririse off çok heyecanlıyım endişeliyim biraz inş çabuk iyileşir kuzum nasıl olcak bilmiyorunm ben çok pipirikliyim çok araştırdım lokal aneztesiyle olcak dk torumuz sen rahat ol diyo ama ben rahat olamıyorumki birde çalışıyorum biliyosunuz fazla yanında olamicam kuzumun o yüzden cuma günü yaptırcaz 3gün evde bizle olsun diye canlarımm duaa edin bize bol boll inşallah canı fazla yanmaz kuzumun hepinizi çok öpüyorummŞeniz

CANIM BENIM SAGOLL

oglusun erkek oluyo demekkk ne guzel yuce rabbım askerlıgınıde damatlıgınıda gostermeyı nasıp etsın hepımıze canım :)) kendımı yerıne koydumda ınsan cok kotu oluyo canım ya 3 yas ıcın sunnet yası degıl dıyuo doktor sorunumu vardı yoksa sızmı yaptırıyosunuz

CANIM BENIM SAGOLL

oglusun erkek oluyo demekkk ne guzel yuce rabbım askerlıgınıde damatlıgınıda gostermeyı nasıp etsın hepımıze canım :)) kendımı yerıne koydumda ınsan cok kotu oluyo canım ya 3 yas ıcın sunnet yası degıl dıyuo doktor sorunumu vardı yoksa sızmı yaptırıyosunuz
sağaol canım aminnn inşallah damatlığınıda görürüz canım ben çok araştırdım bir sakıncası yok dedi bir kaç doktor aslında daha erken istiyoduk ama testisleri inmemişti şimdi inmiş tamamen birde oğluşum çok istekli devamlı diyo sünnet olucam bizde karar verdik yaptırmaya
ne kadar çok araştırırsan okadar kafası karışıyo insanın hayırlısı bakalım rabbim sanada nasip etsin bu duyguyu kıyafetini giydirdik çok tatlı oldu çok duygulandım bakalım inş çabuk iyileşir çok öpüyorum tatlımm

tamam canım guzel haberlerını beklıyoruzz tahayı kocaman opuyorummm
selam canımmmm anca girebildim kk ya çok şükür dün saat 2de yaptırdık sünneti yavrum çok ağladı yaa tabi onla beraber bende iğne yapılırken ağladı daha da susumadı halbuki hiç bişey hissetmedi ama korktu birkere işte eve geldik 2saat falan uyudu uyandıktan 1saat sonra biraz ağladı sanırım uyuşukluğu çözülüyodu ondan zaten ağrı kesici şurup vermişti dk tor onu verdik şimdi daha iyi gecede iyiydi sedece çişini yapmadı bayağı korkudan halada öyle pipisini elletmiyo hiç çişte yapmıyo biz yaptırıyoruz ağlaya ağlaya bakalım inş çabuk geçer ağlıyo bende dayanamıyorum bakalım napcez sağol canım ilgin için bizde seni ve oğluşunu öpüyoruzŞeniz

selam canımmmm anca girebildim kk ya çok şükür dün saat 2de yaptırdık sünneti yavrum çok ağladı yaa tabi onla beraber bende iğne yapılırken ağladı daha da susumadı halbuki hiç bişey hissetmedi ama korktu birkere işte eve geldik 2saat falan uyudu uyandıktan 1saat sonra biraz ağladı sanırım uyuşukluğu çözülüyodu ondan zaten ağrı kesici şurup vermişti dk tor onu verdik şimdi daha iyi gecede iyiydi sedece çişini yapmadı bayağı korkudan halada öyle pipisini elletmiyo hiç çişte yapmıyo biz yaptırıyoruz ağlaya ağlaya bakalım inş çabuk geçer ağlıyo bende dayanamıyorum bakalım napcez sağol canım ilgin için bizde seni ve oğluşunu öpüyoruzŞeniz

gecmıs olsun cnm. oglun kac yasındaydı.ben yenıyımde.a.s.

Aaaa Tahacım sünnet olmuş,hayırlı olsun annesii,büyük bi geçit atlatmışsınız canım benim.çok geçmiş olsun sizeeee Rabbim şifalar versinn...

canım benım hayırlı olsunnn atlattın sen ne guzelll ılk 3 gunu bı atlatsa bıseycıgı kalmazz :))

Aaaa Tahacım sünnet olmuş,hayırlı olsun annesii,büyük bi geçit atlatmışsınız canım benim.çok geçmiş olsun sizeeee Rabbim şifalar versinn...
evet teyzesii oldu çok şükür bu stresimizide atlattık dün oldu şimdi iyi ağrısı sızısı yok sadece pipisine dokunmak yasak korkusuna çişini bile yapmıyo boshayallersmileboshayallersmile

canım benım hayırlı olsunnn atlattın sen ne guzelll ılk 3 gunu bı atlatsa bıseycıgı kalmazz :))
sağol canımm benim evet allahıma çok şükür etlattık darısı senin başına inşallah evet 3ncü günüde bir atlatsak ama tahanın iyileşme süresi biraz uzun olabilir dedi dk torumuz pipisinin ucunda yapışıklık vardı onuda açtı o yüzden iyileşme süresi uzicak biraz neyse bu kadarını atlattıkya çok şükür :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benım ne guzel atlattınnn hayırlısıyla darısı basımıza artıkk :))

canım benım bu kadarı gectıya bısey olmaz bundan sonrada demek pıpıyııı elletmıyooo yerım ben onu ya

allah bagıslasın.hosbulduk cnm tesekkurler.benımde 2bucuk aylık bır oglum var ısmı enes.
amin tatlımm allah hepimizin yavrularını bağışlasın ayyy çokk tatlıı tompişşş enes beyimizz ismide çok güzel biz atlattık darısı başınıza inş çok öpüyorum enes paşayıŞeniz

canım benım ne guzel atlattınnn hayırlısıyla darısı basımıza artıkk :))

canım benım bu kadarı gectıya bısey olmaz bundan sonrada demek pıpıyııı elletmıyooo yerım ben onu ya
evet canımm çok şükür atlattık ama sen birde bana sor nasıl stres yaşadık bir bilsen ama allahıma çok şükür ağrısı sızısı olmadı sadece elletmiyo pipiyi çişte yapmıyo ağlaya ağlaya yaptırıyoruz merhemleride zorla sürüyoruz onun dışında bir sorun yok darısı size inş bizim gibi kolay atlatırsınız çok öpüyorum yakışıklıyıŞeniz

amin tatlımm allah hepimizin yavrularını bağışlasın ayyy çokk tatlıı tompişşş enes beyimizz ismide çok güzel biz atlattık darısı başınıza inş çok öpüyorum enes paşayıŞeniz

amın babası kucukken yaptıralımdıyo ben olmaz dıyorum ıstedıgınız ıcınmı drmu yaptırmanızı soyledı.allah kolaylık versın sana. oglusun ısmı taha galıba benım ıcın op.

canım benım ınsallahhhh bızde kolayca atlatırızz arda pasanınkını :))

papatyacım hayırla buyutmeyı nasıp etsınn enesı yuce rabbım
ne tatlıdır mıs gıbı bebk kokusu vardır ustunde

X