Prens Anneleri'nin sohbet mekan...

Merhaba İzabellem nasılsın,arkadaşlar merhaba hepinize,yazılı dönemi başladı bizim malum,gelemedim buralara,özledim sizi

Merhaba İzabellem nasılsın,arkadaşlar merhaba hepinize,yazılı dönemi başladı bizim malum,gelemedim buralara,özledim sizi
sağol reyyanım sende olmasan kimse gelmiyo zaten ben iyim canım aynı çalışıyorum sen nasılsın evet yazılı dönemleri başladı allah zihin açıklığı versin yavrularımıza:Saruboceq::Saruboceq:

bende iyiyim çok şükür,koşturmaca,telaş...allah can sağlığı versin...bahar yorgunluğumudur nedir pek bi yorgunum,gerçi hastalandım onu da atlatamadım daha,işte böyle canım.

yeni fark ettim burayı ..
benımde 28 aylık hızlı gonzelesım var..
buğra paşa..
takılırım arada buraya iyi sohbetler...

yeni fark ettim burayı ..
benımde 28 aylık hızlı gonzelesım var..
buğra paşa..
takılırım arada buraya iyi sohbetler...
hoşgeldin tatlım allah bağışlasın paşanı gel tabi canım çok hoş sohbetlerimiz oluyo herzaman beklerizza.s.a.s.

bende iyiyim çok şükür,koşturmaca,telaş...allah can sağlığı versin...bahar yorgunluğumudur nedir pek bi yorgunum,gerçi hastalandım onu da atlatamadım daha,işte böyle canım.
evet tatlım önce sağlık bahardan galiba herkes hasta yorgun bende daha yeni atlattım-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

günaydıınnn IZABELLEM nassın kuzum işler nasıl taha nasıl iyisiniz inşallah ...olumunekankayizsmile

günaydıınnn IZABELLEM nassın kuzum işler nasıl taha nasıl iyisiniz inşallah ...olumunekankayizsmile
günaydın canımmmmmmmmmmmmmmm ya nerelerdesin sen neden uğramıyon artık çok özledim canım zaten kimse gelmiyoosenağlamasenağlama iyim canım iş aynı otueuyorum sabahtan akşama kadar-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- tahada iyi canım anneanneyle sizler nasılsınız bakalım herkey iyimi?

SAĞOL ıZABELLEM BıZDE ıYıYıZ ÇOCUKLARLA KOŞUŞTURMA ıŞTE BUGÜNDE KIZKARDEŞıMLE GEZMEYE GıDıCEZ BAKALIM HAVADA BıRAZ ESıYOR AMA ıNŞALLAH DÜZELıR.. SANA KOLAY GELSıN CANIM

HAYIRLI CUMALARR...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağol bidenem sanada hayırlı cumalarr gezin tabi şekerim olsun hava açık bişey olmaz öpüyorum seni ve ufaklıkları iyi gezmeler size bende yarın gezerinm bol bol inş:lepi::lepi:

inşallah bacım arkadaşım eşinle çocuğunla bol bol gezin inşallah öptüm canımcım..olumunekankayizsmile

ben de geldim benim de 19 aylık bi prensm var yakışıklı mı yakışıklı...
eee nasılsınız kızlar... yer var mı bana da buralarda...

ben de geldim benim de 19 aylık bi prensm var yakışıklı mı yakışıklı...
eee nasılsınız kızlar... yer var mı bana da buralarda...
hoşgeldin tatlımmma.s.a.s. ayy yerim ben o yakışıklımı yakışıklı prensini olmazmı canım yer tabikide var benimde bir prensim var 2.5 yaşında çok tatlı teyzesi uslu işe başladım canım ben 2 ay olduoğlum anneanneyle kalıyo gündüzleri sağolsun hemen alıştı hiç zorlanmadık hep gel canım bekliyorum hoşçakal:1hug::1hug:

günaydınnnnnnnnnnnn hepinize hayırlı cumalar olsun prens annelerii:1hug:

günaydın canım...seninkine de kocaman maşallah canım.... aman nazarımız değmesin de hep uslu olsun...hayırlı olsun işin de... ben de çalışmak istiyorum ama benim için 5-6 yıl imkansız... bi de küçük daha 9 aylık prensesim var da...bir de erken doğdu o yüzden daha fazlşa ilgi ve bakım istiyor bucuruk... aman sağlıkları yerinde olsun da işe sonrada girerim..

günaydın canımm aminnnn tatlım ayy daha çok küçük 9 aylık ee ben büyüttüm artık bunlar küçük geliyo bana:roflol: tabi canım önemli olan yavrularımızın sağlığı iş ikinci planda bende büyüttüm öyle başladım işe şimdi ohhh içimde rahat nasılsa annem bakıyo nasıl canım prensesin sağlığı iyimi erken doğum çok etkiledimi? çok öpsün teyzesi onu ŞenizŞeniz

günaydın prens ve prenses anneleri hepinizin cuması mübarek olsun:1hug:

IZABELLEM nasılsın kuzum görüşemiyok yine :sinifsinif: neler yaptın bakalım bende sormasam sen hiç sormıycan arkadaşını lmaz: taha nasıl iyidir inşallah canım beni unutma...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…