- 26 Ocak 2009
- 1.894
- 1
canımmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin bende diyom okul başladı arkadaşım gelemiyo artık diye çok geçmiş olsun canım yaa ay kıyamaz teyzesi onaa daha çok küçük nasılda canı acıyodur yaa nasıl geçiyo canım peki ay ben çok korkuyom böyle kızamıktan su çiçenden falan daha minicik onlar yaa çok öpüyom canım sizi geçmiş olsun tekrarŞenizŞeniz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Merhabalar kızlarcııım,umarım hepiniz ve yavrularınız iyisinizdir,benim bebem kızamık oldu daha 7 aylık,onunla uğraşıyorum ama gerçekten uğraşıyorum ha,Allahım canlarını sağ etsin,e bi yandan da okul, sizleri özledim vallahi
Bacım vallahi okuldan çok bebem oyalıyor beni,inanırmısın kocacağızım dün akşam yemeğimizi kendisi yaptı sağolsun,aman napalım bebelerimizin canları sağolsun da...küçücükken bu hastalıkları geçirmesi aslında avantajlı ama dayanmaları zor oluyor,3 gündür ateşliydi ama benim içime doğdu biliyormusun,,kızamık galiba dedim ve oldu.Canıma okudu vallahi.Sen nasılsın bacım,işler nasıl,Taha bey iyiler mi?a.s.canımmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin bende diyom okul başladı arkadaşım gelemiyo artık diye çok geçmiş olsun canım yaa ay kıyamaz teyzesi onaa daha çok küçük nasılda canı acıyodur yaa nasıl geçiyo canım peki ay ben çok korkuyom böyle kızamıktan su çiçenden falan daha minicik onlar yaa çok öpüyom canım sizi geçmiş olsun tekrarŞenizŞeniz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canımmm tabiki kolaymı ya canı yanıyodur yavrumunn ama dediğin gibi en iyisi küçükken atlatmaları biz daha karşılaşmadık hiç biriyle bakalım canım taha bey iyi valla keyfi keyif arada ağlıyo sabahları ama napimiçim gitsede yapacak bişey yok onun için çalışıyorum iş iyi fazla bir yoğunluk yok oturuyom sabahtan akşama kadar:roflol::roflol:Bacım vallahi okuldan çok bebem oyalıyor beni,inanırmısın kocacağızım dün akşam yemeğimizi kendisi yaptı sağolsun,aman napalım bebelerimizin canları sağolsun da...küçücükken bu hastalıkları geçirmesi aslında avantajlı ama dayanmaları zor oluyor,3 gündür ateşliydi ama benim içime doğdu biliyormusun,,kızamık galiba dedim ve oldu.Canıma okudu vallahi.Sen nasılsın bacım,işler nasıl,Taha bey iyiler mi?a.s.
hoşgeldin tatlım valla ben burdayım ama erkek analarına bişey oldu kimse uğramaz oldu buraya bende küstüm o yüzden uğramıyorum pek kimse gelmiyo diyesenağlamasenağlamasenağlamaben geldimmm topik sahibi nerdesin yine bakem...sempatiksalakcinni
hoşgeldin tatlım valla ben burdayım ama erkek analarına bişey oldu kimse uğramaz oldu buraya bende küstüm o yüzden uğramıyorum pek kimse gelmiyo diyesenağlamasenağlamasenağlama
ayyy canım arkadaşım asılben kıyamam sana evet tatlım çalışıyorum alıştım zaten pek işte olmuyo oturuyorum sabahtan akşama kadar hatta sıkılıyorum bile ama olsun rahatım en azından fırsat buldukça gel canım çok öpüyorum tatlımŞeniz:1hug:oyy oyy canım benim kııımyamam :teselli::teselli: biz olmasakta sen topiğine küsme canım bi gelen olur muhakkak hem burdayım yine arkadaşımı bırakırmıyım çalışıyon değilmi hala..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyiz tatlımm hoşgeldinna.s.a.s. ayy ne güzel allah sağlıcakla almayı nasip etsin oğluşunu kucağına canım herzaman gel tatlım bakma bu aralar pek uğramıyo prens anneleri yoksa bol muhabbetli burası:sm_cool::sm_cool:nasılsınız prens annelerii
ßende prens anne olmak için adayımmmzemuszemus
Günsydın bidenemm evet tatlım hava çok güzell bende camdan bakmakla yetiniyorum artıkımmsenağlamasenağlama bende dün gördüm pazarımı günlerin uzaması iyi oldu rahat rahat gördüm pazarımı sende kendine iyi bak canım sana hayırlı alışverişler çok öpüldünüz tarafımdannnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydınn ızabellem bugün istanbulda hava çok güzel içim açılıyo bayanssulusmile valla güneşi gördükçe benim bugün pazarım var gülüm daha giremem heralde kendine iyi bak datlum...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın tatlım çok güzel canım çok hoşuma gitti sağlıcakla kullansın prensimizGünaydın kızlarr
dün bebeğime oda takımını aldık
burdan bakabilirsinizopuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...ran-ssessislerinin-cicilerii-ssuyrun-135.html
ol tabi tatlım herzaman beklerim allah sağlıcakla gelmeyi nasip etsin mis kokularla gelsin inşallahopuyorumnanaktansaol canımmmmm
benim prensiminde aramıza katılmasına az bir zaman kaldı
bu topiğe iyice transfer olucam anlıyacağınızzkaydirigubbakcemile3