Prens Anneleri'nin sohbet mekan...

selan tatlımm evet bayağı oldu görüşmeyeli biliyosun ben işe başladım çalışıyorum canım 1ay oldu iyi gidiyo şimdilik herşey sen nasılsın ŞenizŞeniz

Canım benim kolay gelsin Artık cömezliği attın yaniolumunekankayizsmile
Taha nasıl oda alışabildi mi yokluguna
İkinizide öpüyorum canım iyi mesaileropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım benim kolay gelsin Artık cömezliği attın yaniolumunekankayizsmile
Taha nasıl oda alışabildi mi yokluguna
İkinizide öpüyorum canım iyi mesaileropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağol tatlımm evet çömezlik bitti:roflol::roflol: taha iyi canım alıştı arada sabahları ağlıyo anneanneye bırakırken içim gidiyo ama napim bende onun için çalışmak zorundayım sen nasılsın yavruşların nasıl bende sizi çok öpüyorum canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşlar,umarım hepiniz iyisinizdir,o uzun,güzel,evimde oturup bebeğime doyamadığım günler geçti bittiii,pazartesi göreve başlıyorum,malumunuz ücretsiz izindeydim bebeğimi büyüttüm biraz,benim için zor olacak sıpamdan ayrılmak ama Rabbim ebedi ayrılıklar vermesin,napalım alışacağım diğer bebelerimde olduğu gibi...Yaa işte böyle canlarım,biraz içimi dökmek istedim,umarım sıkmadım sizi....Sevgilerimle...

Merhaba arkadaşlar,umarım hepiniz iyisinizdir,o uzun,güzel,evimde oturup bebeğime doyamadığım günler geçti bittiii,pazartesi göreve başlıyorum,malumunuz ücretsiz izindeydim bebeğimi büyüttüm biraz,benim için zor olacak sıpamdan ayrılmak ama Rabbim ebedi ayrılıklar vermesin,napalım alışacağım diğer bebelerimde olduğu gibi...Yaa işte böyle canlarım,biraz içimi dökmek istedim,umarım sıkmadım sizi....Sevgilerimle...
ooo canım reyyanım gelmiş nerelerdesin yaaa ben kendi adıma iyim canım tatil bitti desene olsun yaa dediğin gibi rabbim ebedi ayrılık vermesin napalım hepimiz çocuklarımız için çalışıyoruz sen tecrübelisin ama çok zor olmaz canım unutma bizi akşamları gel yaz sen mutlaka öpüyorum çokkkŞenizŞeniz

sohbetiniz çok hoşoma gtti sizde bnm gibi annesiniz ben ikiz annesiyimm şu dünyada gerçekden en tatlı şeyy evlatt allah herkese anne olmayı nasip ettsin wll:))

sohbetiniz çok hoşoma gtti sizde bnm gibi annesiniz ben ikiz annesiyimm şu dünyada gerçekden en tatlı şeyy evlatt allah herkese anne olmayı nasip ettsin wll:))
canım hoşgeldinn tatlımmmmm ayy yerim ben o ikizleri ayy çok seviyorum ben ikizlerii sağol canım senide bekliyoruz artık sdhbetlerimize gel lütfen öyle cee diye kaçıp gitmee canım ikizlerin kızmı erkekmi ne kadarlıklarr çok öpüyorumŞeniz onlarıı benim bir oğluşum var 2.5 yaşındaa :emir_bebek::emir_bebek:

ooo canım reyyanım gelmiş nerelerdesin yaaa ben kendi adıma iyim canım tatil bitti desene olsun yaa dediğin gibi rabbim ebedi ayrılık vermesin napalım hepimiz çocuklarımız için çalışıyoruz sen tecrübelisin ama çok zor olmaz canım unutma bizi akşamları gel yaz sen mutlaka öpüyorum çokkkŞenizŞeniz
Aman Allahım bugün okuldan geldim,oğluşum beni kapıda görünce bir cilveler yapıyor,bir nazlanıyor görmelisiniz,ağlamalar falan,halbuki ben yokken hiç ağlamamış,bana nazlar tuzlarr,elime bir aldım ama yedim yedimmm...Bende çok özlemişim laf aramızda...Çok öptüm ben de İzabellemmm...opuyorumnanaktan

Aman Allahım bugün okuldan geldim,oğluşum beni kapıda görünce bir cilveler yapıyor,bir nazlanıyor görmelisiniz,ağlamalar falan,halbuki ben yokken hiç ağlamamış,bana nazlar tuzlarr,elime bir aldım ama yedim yedimmm...Bende çok özlemişim laf aramızda...Çok öptüm ben de İzabellemmm...opuyorumnanaktan
ay canım yaa kıyamam ben onaa özlüyo tabi canım tahada öyle inan gündüz arıyorum konuşuyoz sonra bütün telefonlara o koşuyomuş annem diye canlarım yaa ama napalım onlar iin çalışmak zorundayız taha içeri sokmuyo beni hemen montunu alıyo eline hadi anne gidelim evimize tabikide insanın içi gidiyo ama yapcak bişey yok canım hayat çok zor bende seni çok öptüm canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

1 kız 1 erkek ama felaketlet hiperaktifler ikisi bazen çok canımı yakıolar desem yeridir ama o tatlı konuşmaları varya işde onlar insanın ömrünğ vercegi beklide en güzell halleri bnde sizlerle karşılaşdıgım içim çok şanslıyım nette en güzel yeri buldum bence anneler diyarı bnmde arayıp bulamacam bi yerde nasıl oldu rasladım buraya wll bilmiomm ikizlere gelince kızım merve olum oktay 6 yaşındalar ve bunların üstüne bi tanede 2 yaşında bi olum daha var safa hiç srmayın ikiz bakan bi annenin bi çocuk yapmasına bebek uzmanı bile şaşırdı :) herşeye ramen onları yine çoooooooookkkkkkkkkkk seviommm:)

1 kız 1 erkek ama felaketlet hiperaktifler ikisi bazen çok canımı yakıolar desem yeridir ama o tatlı konuşmaları varya işde onlar insanın ömrünğ vercegi beklide en güzell halleri bnde sizlerle karşılaşdıgım içim çok şanslıyım nette en güzel yeri buldum bence anneler diyarı bnmde arayıp bulamacam bi yerde nasıl oldu rasladım buraya wll bilmiomm ikizlere gelince kızım merve olum oktay 6 yaşındalar ve bunların üstüne bi tanede 2 yaşında bi olum daha var safa hiç srmayın ikiz bakan bi annenin bi çocuk yapmasına bebek uzmanı bile şaşırdı :) herşeye ramen onları yine çoooooooookkkkkkkkkkk seviommm:)
hoşgeldin topiğime canımmmmmmmmm ayy çok teşekkür ederim güzel sözlerin için seni öncelikle kutluyorum herkesin cesaret edemeyeceği bir şey yapmışsın ikizlerin ardından bir çocuk daha ne güzel demekki sen süper bir annesin valla ben yapamazdım heralde:roflol::roflol:evet bazen insanı bunaltıyolar ama dediğin çok doğru bir sözleri herşeyi bitiriyor rabbim hepimizin evlatlarına sağlıklı uzun ömürler versin canımmm benim 1 oğlum var 3yaşına girmek üzereben çalışıyorum yeni başladım işe oğluşuma anneannesi bakıyo şimdilik bir sorun yok gibi öpüyorum seni ve devamlı bekliyorum canıma.s.a.s.

prens anneleri hepinize hayırlı cumalar
1451219459964296584fsuj6.jpg

saol tatlımm allah hepimizin yavrusunu bizlere anelere bagışlasın söyledigin sözler için tşkler eminimki sen çokk iii bi annesindr izabella ama sanada hayrlı cumalar tşkllr sohbeti hoş bi bayansınn sanırımm kafa dengimi buldumm :))

saol tatlımm allah hepimizin yavrusunu bizlere anelere bagışlasın söyledigin sözler için tşkler eminimki sen çokk iii bi annesindr izabella ama sanada hayrlı cumalar tşkllr sohbeti hoş bi bayansınn sanırımm kafa dengimi buldumm :))
ayy canım sağol asıl ben teşekkür ederim güzel sözlerin için iyiki geldin tatlımm ben hafta içi genelde oluyorum hep burda senide ufaklıktan fırsat buldukça bekliyorum canımm:1hug::1hug:

inş. bügün kaynanam geldi fazla giremem belki onun yanında ama grmeye çalilşirimm kayanana deyince sakın yanlış anlaşılmasın çok hanım bi annem vardır gerçektenn :) bende evdeyim genelde ama işde fırsat bulamıomm ama girerimm yinede

inş. bügün kaynanam geldi fazla giremem belki onun yanında ama grmeye çalilşirimm kayanana deyince sakın yanlış anlaşılmasın çok hanım bi annem vardır gerçektenn :) bende evdeyim genelde ama işde fırsat bulamıomm ama girerimm yinede
tamam tatlım ayy ne kadar şanslısın ne hanım kayınvalden varr benim o yönden hiç şanslı değilim maleseff aman kendileri kaybediyo napim öptüm seni çokkkŞenizŞeniz

X