sağol canımmm napim oturuyom pek iş yok sıkıntıdan patlicamm ayyyy ne güzel oynamışsınız kartopu ben fazla çıkmadım dışarı sana geçen msj attımya bir konu var onu takip ediyorum diye gene orayı okuyorum taktım anacım ben bunlara büyütücem başka yolu yokk:lepi::lepi:tünaydınnn IZABELLE napıyon canım iş güç nasıl gidiyor bakiim dışarda ne güzel kar var oynadınmı sende valla ben doya doya oynadım neyse hadi kolay gelsin sana öptüm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
leylammm sende olmasan varya evet kıss taktım kafaya iyice ayyy evet ya kimse uğramıyo artık sömestır tatilinde herkes sanırım sen nasılsın canımm:1hug::1hug:ızabelle noldu kız gene kayıpsın yoksa büyütmeyemi gittin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benden başka kimseciklerde uğramamış aşkolsun kızlar topiği niye boş bırakıyonuz...:mymeka::dilcikar:
a.s.a.s.a.s.a.s.iyiyim tatlum merak etme ben varken bura boş kalmaz sırnaşık şeysırnaşık şey
tikkat tikkatttt aşağıdaki isimlerini görmüş olduğunuz prens anneleri kayıptır görenlerin insaniyet namına bu topüğe bildirmeleri önemle rica olunur lütfennn:jeyyar: reyyan6380 blacksperet prenses84 tatlicadı61 yasemin81 kibela24 sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
:asigim:ayy canım yaaa bayağı yoğunmuşsun küçük çocukla nasıl ağırladın o kadar misafiri bende merak ettim acaba çocuk hasta falanmı diyee neyse iyi olmanıza sevindim öptüm şekerropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:roflol::asigim:
canım ya evdeyiz kıpırdayamadık bir yere bebekten dolayı
haftasonu annem ve kızkardeşim geldi,onları yolcu ettik,1 gün arayla kayınvalde kaynım görümcem geldiler,bugünde onları yolculadık,misafirlerim yatılıydılar,yoksa evdeyim yani,aklım buralarda yaniii....
Canım işte böyleee,yeni misafir gelme ihtimali de büyük,neyse başla göz üstüne,ben misafiri severim,ben de öptüm seni...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:teytey::teytey::asigim:ayy canım yaaa bayağı yoğunmuşsun küçük çocukla nasıl ağırladın o kadar misafiri bende merak ettim acaba çocuk hasta falanmı diyee neyse iyi olmanıza sevindim öptüm şekerropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canımmm burdayım yaa kimse gelmeyince bende pek uğramaz oldum anacım napimsenağlamasenağlamasenağlama sende olmasan zatii nolcek bilmiyom iyim tatlım sen nasılsın (avatarın çok hoş olmuş uyumlu olmuş):lepi::lepi::lepi:ızabellem nerdesin yine yaw iyimisin canım topiği boş bırakmasana kızz sempatiksalakcinniolumunekankayizsmile
canımmmm iyi olmanıza sevindim boğuşsunlar bakalım aha tatil bitti ondan sonrada sıkılırlar sağol canum ee dediğin gibi aşk kadınıyız aşk çok öpüyorum sizleriiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktansağol canım bende iyiyim çocuklarla biraz boğuşuyoruz guclubacismile işte oğlan evdeya kızla bir iyiler bir kötüler yinede yuvarlanıp gidiyoruz işteseninde avatarın çok şirin olmuş bende onu alacaktım biliyomusun sonra kulitta sağolsun nikime uygun bunu buldu ee aşk kadınıyız nede olsa.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın tatlımmmm ohhh ne güzel maşallah aman allah bozmasın bu neşeni canım inş hepimiz için güzel bir gün olsunnnn:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:günaydınlarr ızabellem bugünümüz güzel olsun inşallah neyse bugün içim biraz kıpır kıpır hayırdır inşallah sırnaşık şeysırnaşık şey
selam prens anneleri öpüyorum hepinizi:1hugpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selan tatlımm evet bayağı oldu görüşmeyeli biliyosun ben işe başladım çalışıyorum canım 1ay oldu iyi gidiyo şimdilik herşey sen nasılsın ŞenizŞenizMerhebe canım uzun zamandır yazamıyorum topiğine dövme beni eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Nasılsın bakalım görüsmeyeliopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan