evet canım anca oturdum pc yee sanada günaydınn ayy yene çok zor kalktım bu sabah yaaa napıcamm bilmiyommbayanssulusmilebayanssulusmilegünaydııınn ızabellem yine yoksun kızz çalışmasan yine uyuyosun diycem ama herzaman açamıyon heralde neyse öptüm tatlım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canımmmmmmmmmmmŞenizŞenizgünaydıııınnnnnnnn hayırlı cumalar nassın canıım benim ızabellem boshayallersmile
merhaba arkadaslar nasıl bugun oğluşlarınız ve sizzzz
merhaba canımm benimki malum anneannede öğlen aradım çorbasını yiyip uyumaya gidicektii tabi uyursa çok zor uyuyormuş anneannede napcaz bakalımm anneannesine diyomuşki gelmicem artık buraya sen uyutuyosun beni diyomuş :roflol::roflol::roflolmerhaba arkadaslar nasıl bugun oğluşlarınız ve sizzzz
biz iyiyiz canım sen ve oğluşun nasıl Şeniz
merhaba canımm benimki malum anneannede öğlen aradım çorbasını yiyip uyumaya gidicektii tabi uyursa çok zor uyuyormuş anneannede napcaz bakalımm anneannesine diyomuşki gelmicem artık buraya sen uyutuyosun beni diyomuş :roflol::roflol::roflolffff yaaa
merhaba canımm benimki malum anneannede öğlen aradım çorbasını yiyip uyumaya gidicektii tabi uyursa çok zor uyuyormuş anneannede napcaz bakalımm anneannesine diyomuşki gelmicem artık buraya sen uyutuyosun beni diyomuş :roflol::roflol::roflolffff yaaa
hadi hayırlısı canımm nasıl babanneyle aranızz:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3 aa bak sen şu yaramaza bnmde oğluşum 4 aylık benimde izinim nisanda biticek oğluma babannesi bakıcak eyvah eyvah :uhm:
ohh ohh iyi değerlendir bu fırsatıı canımm:sm_cool:gayet ikimizde iyiyizzz suan uyuyo fırsat değerlendiriyorum bende :sm_cool::sm_cool:
hadi hayırlısı canımm nasıl babanneyle aranızz:roflol::roflol:
ne güzel canımm allah bozmasınn:teselli::teselli:allaha şükür iyiyzz canımm kayınvalidem iyi kadındır yufka yüreklidir opuyorumnanaktan
ne güzel canımm allah bozmasınn:teselli::teselli: