Prens Anneleri'nin sohbet mekan...

günaydııınn ızabellem yine yoksun kızz çalışmasan yine uyuyosun diycem ama herzaman açamıyon heralde neyse öptüm tatlım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet canım anca oturdum pc yee sanada günaydınn ayy yene çok zor kalktım bu sabah yaaa napıcamm bilmiyommbayanssulusmilebayanssulusmile

günaydın prens anneleriiiiiiii hepinize hayırlı cumalarr rabbim hepimizin dualarını kabul günahlarını affetsin inş:Saruboceq::Saruboceq:

günaydıııınnnnnnnn hayırlı cumalar nassın canıım benim ızabellem boshayallersmile

merhaba arkadaslar nasıl bugun oğluşlarınız ve sizzzz
merhaba canımm benimki malum anneannede öğlen aradım çorbasını yiyip uyumaya gidicektii tabi uyursa çok zor uyuyormuş anneannede napcaz bakalımm anneannesine diyomuşki gelmicem artık buraya sen uyutuyosun beni diyomuş :roflol::roflol::roflol:eek:ffff yaaa

biz iyiyiz canım sen ve oğluşun nasıl Şeniz

merhaba canımm benimki malum anneannede öğlen aradım çorbasını yiyip uyumaya gidicektii tabi uyursa çok zor uyuyormuş anneannede napcaz bakalımm anneannesine diyomuşki gelmicem artık buraya sen uyutuyosun beni diyomuş :roflol::roflol::roflol:eek:ffff yaaa

gayet ikimizde iyiyizzz suan uyuyo fırsat değerlendiriyorum bende :sm_cool::sm_cool:

kaydirigubbakcemile3 aa bak sen şu yaramaza bnmde oğluşum 4 aylık benimde izinim nisanda biticek oğluma babannesi bakıcak eyvah eyvah :uhm:

X