Prens Anneleri'nin sohbet mekan...

hayırlı cumalar prens anneleriii cumanız mübarek olsunn
ca6j0pen1fwvc0tm7.jpg

ızabelle görüşmeyeli nasılsın hiç sormuyosun halimi nerde bu kadın diye hastaydım nezamandır yatıyodum :bbo: ama şimdi iyiyim yerimseniben bidahada bu topiğe gelmem küstüm :dilcikar::dilcikar:

ızabelle görüşmeyeli nasılsın hiç sormuyosun halimi nerde bu kadın diye hastaydım nezamandır yatıyodum :bbo: ama şimdi iyiyim yerimseniben bidahada bu topiğe gelmem küstüm :dilcikar::dilcikar:
ayyy canım benimm özür dilerimm bebekimmm bende çok giremiyorumm nette sorun var bizimm çok geçmiş olsunn canımm aşkolsun küsme banaa lütfenn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: affedildimmi?senağlamasenağlama

3
ayyy canım benimm özür dilerimm bebekimmm bende çok giremiyorumm nette sorun var bizimm çok geçmiş olsunn canımm aşkolsun küsme banaa lütfenn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: affedildimmi?senağlamasenağlama

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bukadar güzel sözden sonra nasıl affedilmez bende şaka yapmıştım zaten :roflol::roflol: kız bırakırmıyım topiği şurda kaçtane prens annesi varki zaten dimi ama..neyse sağolcanııım..:1hug:

heyyyy, günaydın prens anneleri.benim yakışıklı prensler okuldalar sizinkiler neler yapıyorlar?ii günleropuyorumnanaktan

gunaydın prens annelerı nasılsınız benım ogluşta sabah erkenden kalkıp çişim var dedı fakat göturene kadar altına yaptı sanırım üşüttü 1 aydır ılk defa kaçırdı normalde baya tutardı hem oglum uzuldu hem ben kıyamam sucluluk duygusuyla anniş anniş dıye nasıl öpüyor aşkların en guzeli cnm annem benım

heyyyy, günaydın prens anneleri.benim yakışıklı prensler okuldalar sizinkiler neler yapıyorlar?ii günleropuyorumnanaktan
günaydınn nihalimm ohhh prenslerini yollamışsın okula keyifmi yapıyosunn benimki aynı kahvaltı yaptı çizgi film izledi biraz şimdi oyuncaklarıyla oynuyoo:1hug:

gunaydın prens annelerı nasılsınız benım ogluşta sabah erkenden kalkıp çişim var dedı fakat göturene kadar altına yaptı sanırım üşüttü 1 aydır ılk defa kaçırdı normalde baya tutardı hem oglum uzuldu hem ben kıyamam sucluluk duygusuyla anniş anniş dıye nasıl öpüyor aşkların en guzeli cnm annem benım
günaydınn canımmm biz iyiz biraz uyuduk oğlumla bu sabah (hoş biz her sabah çok uyuyoz) ayy kıyamam ben onaa annesii üzülmesin canı sağolsunn yakışıklının yaa benimki alışmadı halaa söylemiyoo bir türlüü ne yaptımsa olmadıı 2.5 yaşını geçiyoo hiç zorlamadımm söylemicem diyoo bende bıraktım zamana bakalımm-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

prens anneleriii hepinize güzel bir hafta olsun yakuşuklularınızla inş öpüldünüz tarafımdannŞenizŞeniz

tünaydınlar napıyosunuz prens anneleri ızabelle gıı nirelerdesin topik sahibi prensin nasıl bizde şimdi okula gidicez hazırlanıyoduk dur bi bakim dedim neyse görüşürüz canıımm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tünaydınlar napıyosunuz prens anneleri ızabelle gıı nirelerdesin topik sahibi prensin nasıl bizde şimdi okula gidicez hazırlanıyoduk dur bi bakim dedim neyse görüşürüz canıımm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydın canımm biz oğluşumlaa birazcık uykuyu seviyozdaa kalkıp kahvaltı yapıp anca bu saattlerde oturuyorum pc yee iyiz canım sağol hadi allah zihin açıklığı versin prensimizee:teytey::teytey:

prens anneleriiiiiiiiiiiiiiiii canım arkadaşlarımm bugün benim doğum günümmmmm iyiki doğmuşum iyiki annem doğurmuş benii yoksa sizleri tanıyamazdımm hepinizi çok seviyorumm ve çokk öpüyorummŞenizŞeniz

doğum günün kutlu olsun canım...sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice yıllara tüm sevdiklerinle beraber tatlım..MUTLU YILLAR. he kız seni anan bizim için doğurmuş.yeni topikler açsın arkadaşlar edinsin diye. a.s.

doğum günün kutlu olsun canım...sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice yıllara tüm sevdiklerinle beraber tatlım..MUTLU YILLAR. he kız seni anan bizim için doğurmuş.yeni topikler açsın arkadaşlar edinsin diye. a.s.
ayy canımm benimm sağolasınn aminnnn hee tabii anam beni sizin için doğurmuş yaa:roflol::roflol::roflol:

slm prens anneleriiiiiiiiiiiiii yahu nerelerdesinizz neler yapıyorsunuzz yakuşuklularınızz nasıll herkes iyidir inşallahhdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

iyiyiz gıı sen napıyon anca uyu sen günün yarısını uykuyla geçiriyon demi mirmirmirmir ikinci çocuğu yapta :CüvCüv: uyuyabiliyormusun bakalım hele bide çocuğun okula gitsin sen bana bakma uyu uyu çok ararsın bu günleri sonra. :nazar:neyse hadi öptüm canıım opuyorumnanaktan

iyiyiz gıı sen napıyon anca uyu sen günün yarısını uykuyla geçiriyon demi mirmirmirmir ikinci çocuğu yapta :CüvCüv: uyuyabiliyormusun bakalım hele bide çocuğun okula gitsin sen bana bakma uyu uyu çok ararsın bu günleri sonra. :nazar:neyse hadi öptüm canıım opuyorumnanaktan
canımmm ee heralde bende bu günlerimin tadını çıkarıyom taha okula başlayana kadar napimm gıı ama iş arıyorum o yüzden son günlerimi uyuuyarak geçiriyomm sen napiyonn yakuşuklun nasıl bende seni öptüm canımmŞenizŞeniz

X