Prens Anneleri'nin sohbet mekan...

günaydın prens anneleri.a.s. yakışıklı prenslere ve annelerine ii haftasonları opuyorumnanaktan :dance:

günaydınn prens anneleriii hepinize güzel bir hafta sonu diliyorumm öptüm prensleriniziŞeniz

günaydın ızabella ,ii m canım sen nasılsın.prensine ve sana mutlu günler kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar oğluşum hastalandı bayram sonraı onla uğraşıyom
şimdi daha iyi şükür
geçmiş bayramınız mübarek olsun.

günaydın ızabella ,ii m canım sen nasılsın.prensine ve sana mutlu günler kaydirigubbakcemile5
canımmmmmmmmmmmm iyim tatlımmm bugün net hep kesikti bizde o yüzden giremedimm iyiz çok şükür bende sizi öptün canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kızlar oğluşum hastalandı bayram sonraı onla uğraşıyom
şimdi daha iyi şükür
geçmiş bayramınız mübarek olsun.
canımmm seninde geçmiş bayramın mübarek olsunn yakışıklına çokk geçmiş olsun çok şükür atlatmışsınız benimkide hafif öksürmeye başladı korkuma dışarı çıkarmıyorum hasta olucak diyee tekrar geçmiş olsun canım çokk öptrüm prensiniiŞenizŞeniz

günaydınnnnn yakuşuklu prenslerinnn fıstıkk anneleriii nasılsınızz canlarımmm hepinize güzel bir hafta diliyorumm prenslerinizi ve prenseslerinizi çokkkk öpüyorumm bir ara gelin sohbet edelim canlarımma.s.a.s.ŞenizŞeniz

selam prens anneleri, hastalara geçmiş olsun acil şifalar.herkese sağlıklı, huzurlu haftalar. zemuszemus

geçmiş olsun diyen arkadaşlar teşekkür ederim
ama öksürğümüz geçmedi henüz :KK43:inş geçer

selam prens anneleriiii bugün çok tembelim benn geç kalktık tahaylaa hiç bir iş yapasım yokk -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- siz nasılsınız bakalımmm

günaydınlar.benim prensler okuldalar.ev pek bi sakin, akşama gürültü kavga başlar küçük prensimin dişi ağrıo öğleden sonra dr. a gitcez. mutlu günler

günaydınlar.benim prensler okuldalar.ev pek bi sakin, akşama gürültü kavga başlar küçük prensimin dişi ağrıo öğleden sonra dr. a gitcez. mutlu günler
günaydın canımm valla sessizliğin tadını çıkar diyemicam insan alışıyo onların sesine tuhaf geliyo ev insana annem bazen alıyo tahayı gidiyo ev bana bir tuhaf geliyo yarım saat zor dura biliyorum gidip alıp geliyorum hemen küçük prensimize çokk geçmiş olsun ayy canım benim kıyamaz teyzesii onaaŞenizŞeniz

saol canım haklısın valla ne onlarla ne de onlarsız olmuyor :içelim: minik prensini öp benim için tatlım :emir_bebek: tüm prenslere :nazar: opuyorumnanaktan ben ce sen bebişinle ii geçin büyüyünce işimiz zor bu prenslerle vereliniortak

Merhaba kızlarcııım,oğluma aşı yaptırdık,o iğneler ciğerime battı sanki,ya bize yapsalar olmazmı bu aşıları yaaa,bizden de bebelerimize geçseee:ecrin_bebek:eek:puyorumnanaktan

selam kızlarrrr ayyyy bugün temizlik yaptım giremedim hiççç sonrada eşimle taha ya ayakkabı almaya gittik anca işlerim bitti-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- ee siz nasılsınızz

Merhaba kızlarcııım,oğluma aşı yaptırdık,o iğneler ciğerime battı sanki,ya bize yapsalar olmazmı bu aşıları yaaa,bizden de bebelerimize geçseee:ecrin_bebek:eek:puyorumnanaktan
değilmi ama insanın içi gidiyor çok geçmiş olsun canım prensimizeeŞeniz

X