Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınn canımm nasılsın görüşmeyelii öpüyorum yakuşuklunuuuŞenizgünaydın prens anneleri.a.s. yakışıklı prenslere ve annelerine ii haftasonları opuyorumnanaktan :dance:
canımmmmmmmmmmmm iyim tatlımmm bugün net hep kesikti bizde o yüzden giremedimm iyiz çok şükür bende sizi öptün canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın ızabella ,ii m canım sen nasılsın.prensine ve sana mutlu günler kaydirigubbakcemile5
canımmm seninde geçmiş bayramın mübarek olsunn yakışıklına çokk geçmiş olsun çok şükür atlatmışsınız benimkide hafif öksürmeye başladı korkuma dışarı çıkarmıyorum hasta olucak diyee tekrar geçmiş olsun canım çokk öptrüm prensiniiŞenizŞenizgünaydın kızlar oğluşum hastalandı bayram sonraı onla uğraşıyom
şimdi daha iyi şükür
geçmiş bayramınız mübarek olsun.
günaydın canımm valla sessizliğin tadını çıkar diyemicam insan alışıyo onların sesine tuhaf geliyo ev insana annem bazen alıyo tahayı gidiyo ev bana bir tuhaf geliyo yarım saat zor dura biliyorum gidip alıp geliyorum hemen küçük prensimize çokk geçmiş olsun ayy canım benim kıyamaz teyzesii onaaŞenizŞenizgünaydınlar.benim prensler okuldalar.ev pek bi sakin, akşama gürültü kavga başlar küçük prensimin dişi ağrıo öğleden sonra dr. a gitcez. mutlu günler
değilmi ama insanın içi gidiyor çok geçmiş olsun canım prensimizeeŞenizMerhaba kızlarcııım,oğluma aşı yaptırdık,o iğneler ciğerime battı sanki,ya bize yapsalar olmazmı bu aşıları yaaa,bizden de bebelerimize geçseee:ecrin_bebekpuyorumnanaktan
Sağol canım,ayakkabısını güle güle kullansın prensimiz Taha beydeğilmi ama insanın içi gidiyor çok geçmiş olsun canım prensimizeeŞeniz