Prens Anneleri'nin sohbet mekan...

hayırlı cumalar prens anneleriii rabbim hepimizin dualarını kabul eylesinn
eyrasul_hayirlicumalar4rp2oa7qkqg2.jpg

hayırlı cumalar bacı sağol ne işi arıyon işemi başlıycan :uhm:
evet canımm valla ne iş olsa yaparımm dermişimmmm:roflol::roflol: bakalım yaa malum tek kişi zor oluyoo krizz modelistim ama sekreterlik falan bakıyorum kısmetsırnaşık şey

hadi hayırlısı bakalım çocukta yaparım :CüvCüv: kariyerde hihoyyyt diyosun eeee bu topik neolcak fazla boş bırakma onagöre sırnaşık şey

hadi hayırlısı bakalım çocukta yaparım :CüvCüv: kariyerde hihoyyyt diyosun eeee bu topik neolcak fazla boş bırakma onagöre sırnaşık şey
aynen canımm ayol şekerimm zaten buraya rahat gireyim diyee sekreterlik falan bakıyorumyaa ne sandın şekerümmmmlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

slm prenss analarıı hepinize güzel bir hafta sonu diliyorummm gerçi çok soğuk dışarıda çıkılmıyo offff-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

oooooooooooo yahu bu topiğede benden başka kimse uğramıyo yaa nerdesiniz prens annelerii hadin gelin sohbet edelim azcık okula giden prenslerimize allah zihin açıklığı versinnn herkese güzel bir hafta olsun inşŞenizŞenizŞeniz

kıızz sen genemi yatıyon yoksa kaydirigubbakcemile3 naaptın iş buldunmu canımm
canımm yok bugün erkenciyimm temizlik yaptım birazz ondan yok be güzelim nerdeeeeeeeee arıyorum ama bakalım biraz zor bulurum bu krizde galiba sen nasılsın canım neler yapıyosunŞenizŞeniz

ayy ay ayy temizlikte yapmış evide mis gibi kokmuş kaydirigubbakcemile5 geliyimde oğluşumla seninkiyle bir olsunlar batırsınlar evii :roflol: bende iyiyim napalım yat kalk oğlanı okula götür gelip kızla başbaşa kalıyoz ....

ayy ay ayy temizlikte yapmış evide mis gibi kokmuş kaydirigubbakcemile5 geliyimde oğluşumla seninkiyle bir olsunlar batırsınlar evii :roflol: bende iyiyim napalım yat kalk oğlanı okula götür gelip kızla başbaşa kalıyoz ....
ayy evet canım vallahi miss gibi oldu gel canım gel prenslerimin canı sağolsunn batırsınlarr evi :roflol::roflol:bende aynı yaa bütün gün evde hep aynı şeyler soğukta dışarıda çıkılmıyo of of of-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

selam prens annelerii nerelerdesinizz yaaa nihal reyhannn şampuann yaşıyonuzmu bacımm bi leylmecnun uğruyo sağolsun bide ben unuttunuz burayı haaa:eek:klava::eek:klava::eek:klava:

selam prens annelerii nerelerdesinizz yaaa nihal reyhannn şampuann yaşıyonuzmu bacımm bi leylmecnun uğruyo sağolsun bide ben unuttunuz burayı haaa:eek:klava::eek:klava::eek:klava:
Yoooo hiç unutulur muuuu,benim prensim sağolsun hiç fırsat vermiyor kiii,yoksa seviyorum sizi topikdaşlarr

Yoooo hiç unutulur muuuu,benim prensim sağolsun hiç fırsat vermiyor kiii,yoksa seviyorum sizi topikdaşlarr
şaka canım şaka sağlık olsunda önemli olan o bende çok giremiyorum zatenn göremeyince merak ettim iyi olmanıza sevindim canımm:1hug::1hug:

:uhm:prens anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nasılsınızz şekerlerrr oğluşlarınız güzel kızlarınızz nasıllarrr biz aynıı evdee tahaylaa değişik bişey yokkk ee sizde ne var neyokkk :uhm:

günaydınn eeeee nerelersinizz yaaaa aa kızıyorum ama tek bıraktınız beni burdaa:eek:klava::eek:klava: canlarımm bugün bir iş görüşmesine gidicem duaa edin bana:Saruboceq::Saruboceq: çok inş olumlu geçerr prenslerinizi ve sizi çok öptümmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınn eeeee nerelersinizz yaaaa aa kızıyorum ama tek bıraktınız beni burdaa:eek:klava::eek:klava: canlarımm bugün bir iş görüşmesine gidicem duaa edin bana:Saruboceq::Saruboceq: çok inş olumlu geçerr prenslerinizi ve sizi çok öptümmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bacım,iş görüşmende bol şanslar diliyorum sana,Allah gönlüne göre versin

X