Prens Anneleri'nin sohbet mekan...

Günaydın aslanlar ve güzel anneleri:teytey::teytey::teytey:
Hepinize saglıklı mutlu güzel bir gün diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Hadi artık uyanın sabah oldu topik sahibi özlliklede sen nerdesin:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:

günaydınn prens anneleriii yaa zeynom uyandım çoktan ama ben dünden beri siteye giremiyorumm yaa şimdide çok zor girdim anlamadımkii yaa bendemi bir anormallik var sitedemi:uhm::uhm::uhm:

günaydınn prens anneleriii yaa zeynom uyandım çoktan ama ben dünden beri siteye giremiyorumm yaa şimdide çok zor girdim anlamadımkii yaa bendemi bir anormallik var sitedemi:uhm::uhm::uhm:

Canım benim bizde bi sorun yok senden baskada böyle söyleyen olmadığına göre sorun sizin pcde olabilir:sm_confused:

selam prens annelerii nasılsınız bugün oğluşlarınız güzel kızlarınız nasıllar azcık gelinde iki lafın belini kıralım haydinn:roflol::roflol::roflol:

merhaba prens anneleriii hepinze güzel keyifli bir hafta sonu diliyorumm yakuşuklu prenslerinizi çokk öptümmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

prens annelerii kurban bayramız kutlu olsun prenslerinizi çokk öpüyorummŞeniz

bayram003.gif

bu daha güzelll tekrar iyi bayramlarr

Eki Görüntüle 29782

ızabelle nassın gıı görüşemedik anca girebildim valla neyse hayırlı bayramlar opuyorumnanaktan
iyim canım sen nasılsınn evet bende anca girebildim bayram boyu gezmekten eve yatmaya geldik ancaa:roflol::roflol:bir bayram daha bitti hepinizi çokk öpüyorumm artık yarın herkesi sohbete bekliyorum haaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aa topıgı yenı gördum hayırlı olsun bende prens annesıyım ıyıkı oglum var cnm benım o benım pasam hayatımın anlamı herkese hayırlı evlatlar dılıyorum

aa topıgı yenı gördum hayırlı olsun bende prens annesıyım ıyıkı oglum var o benım pasam hayatımın anlamı herkese hayırlı evlatlar dılıyorum
hoşgeldin canımm ne iyi ettin öyle cee deyip kaçmak yok ona göre devamlı bekliyorum yakışuklunlaaaa canımm allah herpimizin yavrularını korusun onlar olmazsa biz napardık acabaa çok öpüyorum prensini ve seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan tekrar hoşgeldinn aramızaaa.s.a.s.a.s.

selamm prens anneleriii nerelerdesinizzz gelinde azcık sohbet edelimm öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Arkadaşlar hepinizin geçmiş bayramlarını kutluyorum,uzun süre giremedim,bakamadım,özledim sizleri,sevgilerr

selamlar...bende artık prens annesi olarak geldim...prensimden fırsat buldukça gelirim inşallah..öpüyorum...opuyorumnanaktan

Arkadaşlar hepinizin geçmiş bayramlarını kutluyorum,uzun süre giremedim,bakamadım,özledim sizleri,sevgilerr
seninde kutlu olsun canım evet yoksun uzın zamandır her şey yolundadır inşallahh bende çok zor girdim siteye açılmıyo neyse çok öptüm seni ve oğluşunuuŞenizŞeniz

selamlar...bende artık prens annesi olarak geldim...prensimden fırsat buldukça gelirim inşallah..öpüyorum...opuyorumnanaktan
hoşgeldinn canım topiğime bende seni buraya davet edicektimmee artık sende bir prens annesisin çok öpüyorum prensini ve prensesini her zaman bekliyorummŞeniz

seninde kutlu olsun canım evet yoksun uzın zamandır her şey yolundadır inşallahh bende çok zor girdim siteye açılmıyo neyse çok öptüm seni ve oğluşunuuŞenizŞeniz
Sağol İzabellecim,herşey yolunda şükür,oğlum 4 aylık oldu ve ben kendim de dahil hiçbirşeyle ilgilenemez oldum,o yüzden yani.Oğluşumla biz de öptük seni teyzesia.s.Şeniz

selam prens anneleriii hepinize hayırlı bir cuma diliyorumm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

X