inanç bey konusunda uzman akdeniz üniversitesinde uzun yıllar perinatoloji (riskli gebelik)bölümünde öğretmenlik yaptı.şimdi 5M migrosun ilerisinde muayenehanesi var.üniversitede derslere giriyor sadece.gebeliğinde hastanede yatman gerekirse öğrencilerim takip eder ben de kontrolünü yaparım dedi.benim bir oğlum var rabbime şükür 15 yaşında oldu ben geciktim artık hala armudun sapı üzümün çöpü modundayım bu saatten sonra bana zor sizin iyi haberlerinizle mutlu olacağım.nehirin annesi daha sık görüşüyor onun da fikirlerini al canım...
bengücüm inanç beyin bana söyleiği tam olarak şu.ne yaşayacağımızı şimdiden bilemeyiz biz niçin bu mesleği seçtik örneğin doğuştan kalp hastası olan bir anneye gebelik senin için riskli diyebiliyoruz ama senin için bu sözkonusu değil sen bebek sahibi olmak istiyorsan takibini yaparım niçin erken doğumlar oluyor da bebekleri küvözde büyütüyoruz anne hayatını riske etmemek için anlayacağın düzenli takiple önlemini alırız dedi.gökçe ve nigar da bende umutlandığım için inanç beye yeniden gittim.bana asıl umut veren hülyaeyüp rumuzlu arkadaş oldu.o da help geçirmiş ilkinde fakat hamile kaldığında hep yeniden yaşamayacağım diye telkin etti kendini o yüzden sana moral dedim.şimdi bunları sana ne desem boş en iyi nehirin annesi anlatır acıların daha çok taze canım 1 yıllık süreyi geçir inşallah bu arada fuat bey ve mert beyle sürekli diyalog içinde olmanı öneririm kendilerini tanımıyorum fakat ege üniversitesinde benim doğum raporlarımda murat ulukuş'un adı geçiyor benim hayatımı kurtaran doktor o diyorum kendisini hatırlamıyorum bile...bu internetten allah razı olsun 3 yıl önce ona da ulaştım teşekkür ettim o zaman ben de 33 yaşındaydım.cesaretsizlikten ben de böyle kalakaldım.inşallah rabbim sağlıklı bir evladı kucağına almayı nasip eder canım benim...
sağol ablacım bende 2 düşük yasadım
3.gebeliğimde sağolsun ali fuata gittim hersey iyi derken
32.haftamda şişmeye basladım
sağ üst karında agrım oldu
idrarda cok yüksek miktarda albumin cıkısım oldu
tansiyonum cok yükselmeye basladı
dediğiniz gibi önce moral
bunların sebebi hep üzücü bir olay yasadım onla basladı
velhasıl şimdi inanc beye gidicem evet pahalı belki ama carem yok benim
preeklamsi tanısı koymadı bana fuat bey ama bunlar baska neyin belirtisi bilmyiroum
şimdi gene fuat beye gidicem
ama inanc beye sürekli kontrole gidicem
zaten 3 ayrı doktor son 2 ay hastaneye yatısın şart diyorlar bebegi de 36.haftalara beklemeye gerek yok diyorlar
Allahım bizlere sabır versin
tez zamanda güzel haberlerle sevindirelim birbirimizi
bu arada kızlar bana inanc bey artık bekleme hemen denemelere baslayın dedi benim 7 ay oldu daha