- Konu Sahibi nehirinannesi2011
- #1.781
tamam canım zaten bu hafta doktora gideceğim sanırım o söyler .inşallah ikili testin iyi gelecek ben ara ara çıldırıp normale dönüyorum böyle böyle zamanı geçirces heralde.(help konusu canımı sıkıyor) mide bulantın falan var mı diğer gebeliğe göre farklılığın var mı onu merak ediyorum ben canım.biz sana sen bize dua et hamişlerin duası kabul olur inşallah.öpüyorum seni de bebişini de
iNŞALLAH....Canım benim ilk gebeliğimde herşey iyi gidiyordu , mide bulantım bile olmadı insanlar ne güzel hamilelik geçiriyorsun derlerdi hep tabiiki 5.haftadan itibaren işyerimdeki herkese de söylemiştim ne yazıkki . gerçekten iyi göz var kötü göz var bilemiyor insan işte... Bu gebeliğimde ise ilk 3 ay bulantılarım oldu hele ilk iki ay bayaa bir kötüydü kilo almama nedenim belki de bu bulantılardandır. her gebelik kendine özgü gerçekten. bulantı olması gebeliğin sağlıklı olduğuna işaretmiş doktorum öyle söyledi demekki gebelik hormonların iyi çalışıyor dedi..
Artık dördüncü ayımıza girdik ve daha işyerinden kimse bilmiyor..saklayabildiğim kadar saklayacağım bende olmadı kilo aldım derim..Dua etmezmiyim hep dualarımdasınız hep söylüyorum güzel günleri de paylaşacağız buradan inşallahhh...