- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
- #1.301
izmirde bir profla temas halindeyim şimdilik bir sorun yok ama daha çok başındayım tabi. bende de kan pıhtılaşması var bugün iğneye başladım. hayırlısıyla her şey yolunda gider inş.
izmirde bir profla temas halindeyim şimdilik bir sorun yok ama daha çok başındayım tabi. bende de kan pıhtılaşması var bugün iğneye başladım. hayırlısıyla her şey yolunda gider inş.
canım gözünüz aydın olsun rabbim analı babalı büyütsün çok şükür mutlu sona kavuşmuşlarselam...esracım problemin nereden geldiğini saptamak hekiminle birlkte hareket etmek...sonuç mutlu tatlı bebiş ve anneler...dün acilen izmire uçtum.eşimin kardeşi 37 haftalıktı ve 4 aralık doğum yapacağı tarih...kararlaştırıldı....paz<ar yaşadığı küçük stres ve dün gittiği son kontrolde bebektee kasılmalar farkeden doktor acil doğum kararı veriyorve kuzey bebek bebek dünyaya geldi çok şükür ikisi de iyiler...ufak bir ihtimal bile bizleri üzebilirdi...mutluluklar hepimize....
merhabalar bende sizleri uzaktan takip ediyorum 2008 eylülde bende 29 haftalık bebeğimi kaybettim.2009 nisanda tekrar hamile kaldım ve kızımı sorunsuz bir şekilde kucağıma aldım.sizler çok şanslısınız ki bu sayfada umut dağıtan arkadaşlar var.benim bebeğimi kaybettiğim zamanda o kadar çok araştırdım ki internette acaba preaklampsi yaşayıpta 2.hamileliğini sorunsuz geçiren var mı diye.ama o zamanlarda 4 sene önce bulamamıştım.daha sonra hamile kaldım o zamanda çok istedim benimle beraber hamile olupta bu heyecanı beraber yaşayacağım arkadaşlar bulmayı ama o zamanda bulamamıştım.şimdi bakıyorum da sizler birbirinize umut oluyor destek oluyosunuz.hamile olan arkadaşlar inşallah sorunsuz bir şekilde bebeklerini kucaklarına alır.
ben 0,4 lük iğne kullanıyorum günde bir defa. hamileliğim kesinleştikten sonra başladım. yani doktorum öyle dedi. inş yeterli olur. nigarcım sen kaçlık kullanıyorsun.canım kanda pıhtılaşma bendede var hergün sabah akşam iğne kullanıyorum ben iğnelerle bugünlere geldiğimi düşünüyorum umudunu asla kaybetme iğne kaçlık kullanıyorsun ?
maşallah sizin adınıza çok sevindim. geçen yıl bu tarihlerde bende preeklampsi yüzünden 28. haftada kızımı kaybettim. şimdi 5 haftalık hamileyim ve bir daha bu hastalığa yakalanmamak için her gün dua ediyorum.sizin yazdıklarınızı okuyunca daha da ümitlendim. inş hepimiz bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı...
Selam kızlar nasılsınız? Dün ara kontrole gittik, oğlum 1300 gram olmuş bana biraz büyük söyledi gibi geldi bilemiyorum. Ama en azından 1 kilodan da az değildir. O kadar rahatladımki. Çünkü şu an tam da bana preeklampsi teşhisinin konduğu günde ve haftadayım ve bebeğim önden gidiyor, ödem yok, protein atımı yok, tansiyon normal. :))) Cumartesi günü 100 lük şeker yüklemesi yaptırıcam. Birincisi 145 çıkmıştı diyet vermişti doktor. Bakalım ne olacak? izin almama da 4 hafta kaldı. Yani 4 hafta sonra İzmir'e uçuyorum doğumu orada yapabilmek için :))
Canım benim , çok sıkıntılı zamanlar geçirmişsin herşeyin hayırlısı diyoruz ama işte gönlünde kopan fırtınaları tahmin edebiliyorum ..Allah hepimizin yardımcı olsun ..Sosyal hizmetlere başvurmuşsun .. çok garip bende dün gece rüyamda bir erkek bebek evlatlık alıyordum.insan takmıyorum dese de aklı sürekli bu bebek olayında bizi bizden başka kimse anlamıyor malesef.dilerim herşey gönlünce olur arkdaşım.biliyorsun hayat sürprizlerle dolu ...öpüyorumm..Senin adına sevindim nigarcığım.Benim olmadı maalesef işlerim yolunda gitmedi.Ben Kayseri Erciyese gitmiştim ya.Üstüne basa basa o genetik tahlilden de istedim.Tamam dedi muayene eden dr.Bir sürü tahlil verdi,labaratuardaki kız da o tahlil istenmemiş dedi,tekrar gittim başka dr.Baktı bilgisayardan tamam istenmiş dedi.Zaten bunlar çıksın bunların sonucuna göre başka tahliller yapılır dedi.Neyse 1 ay sonra gittik sonuç almaya.Bu sefer başka dr.vardı.O da demesin mi?Sizden asıl olan genetik tahlil yapılmamış.Ya çıldıracaktım sinirden zaten 6 saatlik yoldan gelmişiz artı 3 saat hastanede sıra beklemişiz o yorgunluğa,hastanenein kapanmasına 15 dk .falan vardı ancak bana sıra gelmiş.Bende dedim ama ben uzak yoldan geldim ve ısrarla bu tahlil için geldiğimi söyledim nasıl olur.Bu yapılanlar ne tahlili dedim.Tamam bunlar normal çıkmış ama dedi,yanındaki diğer bayan dr.da baktı.Bu istenen tahlillerin help sendromu ile ilgisi yok dedi.Hem help sendromunun hamilelik için belirleyici bir tahlili yok.Help sendromu çok farklı bir olaydır.Preklamsiden de farklıdır.İstediğiniz tahlili yaptırın hamile kallınca ancak bir kaç tahlil yapılır,duruma göre yol izlenir ve bununda garantisi yoktur dedi.Diğer erkek dr.da ben senin yerinde olsam kendimi riske atmam dedi.
Yani Bu gittiğim 4-5 .hastahane bunda da ben bir sonuç alamadım canım.Artık osayfayı kapattım ben.Allah işimi rast getirmedi bir türlü kısmetimde yok ya da beni için hayırlı olmayacağına inanıyorum.
Dr.ların bile basiretibağlanıyor sanki.Tahliler istendi hepsi diyor,başka dr. kontrol ettiriyorum tamam sorun yok diyor,sonuç almaya gidiyorum asıl tahlil istenmemiş diyorlar.Ne biçim hastane ya da benim işim rast gitmiyor.Zaten hastane peşinde oldu olacak demekten 36 yaşada girdim.
Ama Allah bir anda çok güzel başka bir kapı açtı bana Kız evladımızı almak için sosyal hizmetlere başvurduk,Şimdi kızımızi bekliyoruz ailecek.
canım benim şükürler olsun rabbime.nigarcım benimde niyetimi bozdurdun ya yeniden.(hoş bende çok müsaitim)öpüyorum çoooooook....
sağol nigar'cığım ne güzel Allah tamamına erdirsin inşallah.Bir de 3. patlat derim benBebek07 ile tanışıyoruz önceden beri onunla özeldende konuşuyoruz.İnşallah onun da hakkında hayırlısı olur.Bizim işlemlerimiz bitti.sadece kızımızdan haber gelmesini ve onu gidip almak kaldı geriye
Bende hamilelik olursa artık 3. bebek olmuş olacak.
gökçe çok sevindim herşey yolunda çok şükür bundan sonrası dahada güzel olacak kilosuda gayet iyiymiş tam gaz devamSelam kızlar nasılsınız? Dün ara kontrole gittik, oğlum 1300 gram olmuş bana biraz büyük söyledi gibi geldi bilemiyorum. Ama en azından 1 kilodan da az değildir. O kadar rahatladımki. Çünkü şu an tam da bana preeklampsi teşhisinin konduğu günde ve haftadayım ve bebeğim önden gidiyor, ödem yok, protein atımı yok, tansiyon normal. :))) Cumartesi günü 100 lük şeker yüklemesi yaptırıcam. Birincisi 145 çıkmıştı diyet vermişti doktor. Bakalım ne olacak? izin almama da 4 hafta kaldı. Yani 4 hafta sonra İzmir'e uçuyorum doğumu orada yapabilmek için :))
ben 0,4 lük iğne kullanıyorum günde bir defa. hamileliğim kesinleştikten sonra başladım. yani doktorum öyle dedi. inş yeterli olur. nigarcım sen kaçlık kullanıyorsun.
KORUNUYORUM NİGARCIM DAHA.ARTIK ELİM KOLUM BAĞLI RABBİME HAYIRLI YÖNE YÖNLENDİR DİYE DUA EDİYORUM.inanç bey benden testte istemedi tuzu kesmeyeceğiz dedi.ona da şaşırdım.ne bileyim...yine benim dediğime çıkacak bu mesele.32.haftaya kadar sorunsuz devam eden gebelik aniden yaşanan stresle karaciğer enzimleri ve vücut dengesinin bozulması...sağlıkla kalın...
Canım benim , çok sıkıntılı zamanlar geçirmişsin herşeyin hayırlısı diyoruz ama işte gönlünde kopan fırtınaları tahmin edebiliyorum ..Allah hepimizin yardımcı olsun ..Sosyal hizmetlere başvurmuşsun .. çok garip bende dün gece rüyamda bir erkek bebek evlatlık alıyordum.insan takmıyorum dese de aklı sürekli bu bebek olayında bizi bizden başka kimse anlamıyor malesef.dilerim herşey gönlünce olur arkdaşım.biliyorsun hayat sürprizlerle dolu ...öpüyorumm..
kızlar inanamıyorum aralığa da girdik en fazla 15 günüm kaldı oğluma kavuşmama kesin tarihimiz belli değil 7 sinde kontrolüm var o zaman söyleyecek 12 si düşünüyordum ben doktorum pek sıcak bakmadı hayırlısı olsun sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
lütfiyem nasılsın herşey yolundamı? yeni hamilelerimiz var maşallah diyelim topiğimiz canlanıyor
Canım , İnanç bey hala aynı hastahanede mi muayene ediyor. inan o hastaneye hiç gitmek istemiyorum kızımı orda doğum yaptım ve orada kaybettimönünden bile geçmek istemiyorum ...
kızlar inanamıyorum aralığa da girdik en fazla 15 günüm kaldı oğluma kavuşmama kesin tarihimiz belli değil 7 sinde kontrolüm var o zaman söyleyecek 12 si düşünüyordum ben doktorum pek sıcak bakmadı hayırlısı olsun sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
lütfiyem nasılsın herşey yolundamı? yeni hamilelerimiz var maşallah diyelim topiğimiz canlanıyor
canım 5 m migrosu geçince muayenehanesinde takiplerini yapıyor.sağlık güvencesinden yararlanmak istersen ve üniversitede tedavin gerekirse kontrollerini öğrencilerim yapar ben de takip ederim (şu anda üniversitede sadece ders veriyormuş yeni yasaya göre)dedi.doğum için medipol ve yaşam hastanesiyle anlaşmalı imiş.hayırlısı olsun canım....hepinizi çooook öptüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?