Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

demi canım sağlıklı olsunda tarih önemli değil ne yapalım hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin oğluşum inşallah esrayla sende bu güzel duyguyu bir an önce yaşarsınız doğumdan özelikle ikinize çok dua edeceğim gerçekten fazlasıyla hakediyorsunuz anneliği

nigarıma kocaaamaaan bir MAŞALLAH...
sağol canım

canım moralini bozma hemen bunun tedavisi var çok şükür yediklerine biraz dikkat edersen düzelir inşallah aralık annelirinde birkaç kişidede çıkmıştı biraz diyetle normale döndü seninkide düzelir inşallah moralini bozma biliyorsun bizlerde moral çok önemli bu sefer herşey güzel olacak inşallah

Ayyy kıyamam ben sana , bozma moralini hemen öyle yaaa ..iyi şeyler düşün . zaten tatlıydın biraz daha tatlanmışsın hiç bişeycikler olmassss..Allahım korusun sizi .. Allah'ın izniyle geleceksin sende 40.haftalara bu tip şeyler nazar boncuğu olsun canım benim....

Canım nasıl duygulandım , Allah seni de bebişini de korusun..sen de hep benim dualarımdasın, iyi kalpli arkadaşım benim.

Bugün itibariyle keyfim yerinde. Diyete alıştım, yarın dahiliyeye gidicem insülin verebilir. Yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım, seviyorum sizi .....

Bugün itibariyle keyfim yerinde. Diyete alıştım, yarın dahiliyeye gidicem insülin verebilir. Yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım, seviyorum sizi .....

ohh keyfinin yerinde olmasına çok sevindim canım bununda çaresi var biraz zorlayacak seni ama değmez mi?bence değer bende seni seviyorum

bu güzel düşüncelerin için teşekkür ederim. hepimiz birbirimize dua edelim inş. rabbim bundan sonra güldürsün yüzümüzü:)

adetim yine 3 gün gecikti , dayanamadım akşam evde test yaptım ..bir de ne göreyim pozitif , ne yapacağımı şaşırdım evde yalnızım bir de ..hemen eşimi aradım tabiiki..sabahı zor ettim buraya geleyim size yazayım diyeeeeeeeeeeeee...............

canım ne diyeceğimi bilemiyorum çokkkk mutluyum doğumdan önce ilaç gibi geldi bana allahım sen çok büyüksün inşallah sorunsuz bir şekilde geçirirsin gözünüz aydın olsun canım benim keşke yanımda olsaydında şöyle içten bir sarılsaydım

Sarıldığını hissettim Nigarım , hemde iliklerime kadar..Rabbim dualarımı kabul etti sonunda , hepimizin yüzünü güldürsün inşallah ....Güzel günler göreceğiz hep birlikte inşallahhh...
öpüyorum seni kocaman...

Lütfiye, şu sevinçten gözlerim dolu dolu. Çok mutlu oldum. Sevinçten ne dşyeceğimi bilemiyorumki... Ne kadar mutlu olduğunu biliyorum çünkü ben de öyle hissetmiştim gebeliğimi öğrendiğimde. Geçen ay suçlu hissetmiştim kendi mutluluğumdan bahsediyorum diye ama Allah yüzünü güldürdü. Yeni bir hayat , tertemiz bir sayfa senin için, bizim için............Sevinçten bir tuhaf oldum :))))))))))))

Canımmm.çok teşekkür ederim güzel dileklerin için..iyiki varsınız..dualarınıza ihtiyacım var..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..Daha kimseye söyleyemedim kendi içim de yaşayıp duruyorum işte...

NEYYYYY , Allahım şu anda suratımda salak bir gülümseme gecenin bu saatinde, şimdide kendime gülüyorum.sanki baba olacak gibi sevindim Allahım sana çok şükür çok sevindim, demek, bu kadar şeyden sonra o kadar anlamsız ki bence, ama sen biliyorsun zaten.Bugün aklıma geldin bi arıyım şu kadını dedim ama sonra işin yoğunluğundan unuttum. Arasaydım fabrikada düşüp bayılırdım heralde, hayırlı vede çok uğurlu olsun kardeşim.Tüm acılarının inşaallah sonu olur, mutluluğunun yaşayamadıklarınında başlangıcı olur.Sabrın sonu selamet olsun inşaallah.Dualarım seninle canım benim...çok ama çok ama çok öptüm.

Canım arkadaşım, kader arkadaşım benim ..sabah sabah hem gülmeme, hem de gözlerimin yaşarmasına neden oldu satırların..aslında seni dün arayacaktım bende ,kalp kalbe karşıymış derler çok doğru , malum işyerinde kimseye söylemediğimden rahat bir konuşma ortamı yaratmak ta çok zor..iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. hamile kalmadan önce sürekli bir korku vardı içimde yalan yok , tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyordum hep .. hem bir yandan çok istiyor bir yandan da deli gibi korkuyordum ama gebeliğimi öğrendiğim dakikadan beri bütün korkularım gitti . içimde bu defa herşeyin yolunda gideceğine dair bir his var..Alla utandırmasın ...Senin de en kısa zamanda güzel haberlerini almayı diliyorum, biliyorsun en başından beri bu süreci beraber yaşamayı dilemiştim hep ..inşallah dualarım kabul olur. sana sımsıkı sarılıyorum ve çoooook öpüyorum..

canımmm çok sevindim inan.bugün okulda bir gireyim dedim.haberini okuyunca gözyaşlarımı tutamadım.herkes ne oldu diye sordu.mutluluktan dedim.inş.bu sever olacak.7.sınıflarda ümidi kesmemekle ilgili bir metin okuyorduk.aklıma sen geldin yine gözlerim doldu.inan çok mutlu oldum.hayırlı ve de uğurlu olsunnnnnn:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…