- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
- #1.321
demi canım sağlıklı olsunda tarih önemli değil ne yapalım hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin oğluşum inşallah esrayla sende bu güzel duyguyu bir an önce yaşarsınız doğumdan özelikle ikinize çok dua edeceğim gerçekten fazlasıyla hakediyorsunuz anneliğiİyiyim Nigarcım teşekkür ederim sende iyisin çok şükür.. sabah bende o nu düşündüm 12 sine şurda ne kaldı diye ama sonra baktım 38 hafta damı yaapacak bu kız dedim .. Hayırlısı olsun zamanında gelsin de bebişimiz tarihler hiç ödemli değil ..
Valla yaa değil mi topik şenlendi en yakın zamanda esra ile bende katılırım innnşşşallaahhhhhh.... öpüyorum çok .. dikkat et kendine ...
sağol canımnigarıma kocaaamaaan bir MAŞALLAH...
canım moralini bozma hemen bunun tedavisi var çok şükür yediklerine biraz dikkat edersen düzelir inşallah aralık annelirinde birkaç kişidede çıkmıştı biraz diyetle normale döndü seninkide düzelir inşallah moralini bozma biliyorsun bizlerde moral çok önemli bu sefer herşey güzel olacak inşallahPek keyfim yok.. 100lük şeker yüklemesi yaptırıcam demiştim ya, sonuçlar değerlerin üstünde çıktı.Diyete devam ve belki insülin tedavisi ... Doktor " Çok tatlı çıkmışsın sonuçlara göre " dedi. Dünden beri enerjim çok düşük :2::2::2: Tedavi edilirse tehlikeli birşey yok ama nedense hep 27. haftada olumsuz birşey öğreniyorum. Bebek annesi için insülin üretirmiş bunu bile öğrenince o kadar üzüldümki, kıyamam ben ona...
Bu arada Esra35, Nigarın da dediği gibi 0.4 clexan kullanıyorum günde 1 kez, 4. haftadan beri. İnş sen de sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
Pek keyfim yok.. 100lük şeker yüklemesi yaptırıcam demiştim ya, sonuçlar değerlerin üstünde çıktı.Diyete devam ve belki insülin tedavisi ... Doktor " Çok tatlı çıkmışsın sonuçlara göre " dedi. Dünden beri enerjim çok düşük :2::2::2: Tedavi edilirse tehlikeli birşey yok ama nedense hep 27. haftada olumsuz birşey öğreniyorum. Bebek annesi için insülin üretirmiş bunu bile öğrenince o kadar üzüldümki, kıyamam ben ona...
Bu arada Esra35, Nigarın da dediği gibi 0.4 clexan kullanıyorum günde 1 kez, 4. haftadan beri. İnş sen de sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
demi canım sağlıklı olsunda tarih önemli değil ne yapalım hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin oğluşum inşallah esrayla sende bu güzel duyguyu bir an önce yaşarsınız doğumdan özelikle ikinize çok dua edeceğim gerçekten fazlasıyla hakediyorsunuz anneliği
Bugün itibariyle keyfim yerinde. Diyete alıştım, yarın dahiliyeye gidicem insülin verebilir. Yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım, seviyorum sizi .....
Esra'cım canım seni hatılıyorum kaç günlerdir okuyorum sayfayı bir türlü zaman bulup yazamadım bu haftam çookkk yoğun geçti. Hamilesin tekrar tebrik ederim , umarım bu kez herşey yolunda gider senin için dua ettim arkadaşım , darısı bizim başımıza inşallah ..Allah meleklerimizin kardeşlerini tez zamanda sağlıcakla bize göndersin ne diyeyim.
Nigar ı gördün mü :)kırkbinkere maşallah benim arkadaşıma bizlere çok güzel ümit verdi arkasından gökçe ..onların mutlu haberlerini aldıkça bizlerde çok rahat ve mutlu hamilelikler geçireceğiz inşallah.sakın stres yapma , rahat ol bak düzenli bir takiple aşılabilecek bir sorun .. seni sevgiyle kucaklıyorum...
Kızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, sürpriiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hadi hadi bekliyoruz hamilemisin canım ya meraklandırma
adetim yine 3 gün gecikti , dayanamadım akşam evde test yaptım ..bir de ne göreyim pozitif , ne yapacağımı şaşırdım evde yalnızım bir de ..hemen eşimi aradım tabiiki..sabahı zor ettim buraya geleyim size yazayım diyeeeeeeeeeeeee...............
canım ne diyeceğimi bilemiyorum çokkkk mutluyum doğumdan önce ilaç gibi geldi bana allahım sen çok büyüksün inşallah sorunsuz bir şekilde geçirirsin gözünüz aydın olsun canım benim keşke yanımda olsaydında şöyle içten bir sarılsaydım
adetim yine 3 gün gecikti , dayanamadım akşam evde test yaptım ..bir de ne göreyim pozitif , ne yapacağımı şaşırdım evde yalnızım bir de ..hemen eşimi aradım tabiiki..sabahı zor ettim buraya geleyim size yazayım diyeeeeeeeeeeeee...............
Lütfiye, şu sevinçten gözlerim dolu dolu. Çok mutlu oldum. Sevinçten ne dşyeceğimi bilemiyorumki... Ne kadar mutlu olduğunu biliyorum çünkü ben de öyle hissetmiştim gebeliğimi öğrendiğimde. Geçen ay suçlu hissetmiştim kendi mutluluğumdan bahsediyorum diye ama Allah yüzünü güldürdü. Yeni bir hayat , tertemiz bir sayfa senin için, bizim için............Sevinçten bir tuhaf oldum :))))))))))))
Günün en güzel haberini verdin LütfiyeeeeeAllah nazarlardan saklasın. İçime birden kız olacak diye doğdu bakalım haklı çıkacak mıyım ??
NEYYYYY , Allahım şu anda suratımda salak bir gülümseme gecenin bu saatinde, şimdide kendime gülüyorum.sanki baba olacak gibi sevindimAllahım sana çok şükür çok sevindim, demek, bu kadar şeyden sonra o kadar anlamsız ki bence, ama sen biliyorsun zaten.Bugün aklıma geldin bi arıyım şu kadını dedim ama sonra işin yoğunluğundan unuttum. Arasaydım fabrikada düşüp bayılırdım heralde, hayırlı vede çok uğurlu olsun kardeşim.Tüm acılarının inşaallah sonu olur, mutluluğunun yaşayamadıklarınında başlangıcı olur.Sabrın sonu selamet olsun inşaallah.Dualarım seninle canım benim...çok ama çok ama çok öptüm.
Bakalım hayırlısı,eşim de kız istiyor ama gerçekten benim için farketmez sağlıkla gelsin yeter ki tek isteğim bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?